After Effects Apk Download Gratis kanggo Android

Nambahake efek sawise proyek penting banget kanggo ningkatake kualitas konten. Ana akeh aplikasi sing bisa digunakake kanggo tujuan AE. Nanging kita bakal nawakake paling apik After Effects Apk dening Adobe. Alat panyuntingan iki bakal menehi fitur paling apik kanggo kabutuhan Pasca Produksi.

Aplikasi iki nawakake fitur kanggo para pangripta Pro. Iku bakal nawakake fitur sing mesthi bakal nambah isi. Piranti AE umume digunakake dening para pangripta profesional amarga iki minangka katrampilan kanggo sinau. Saiki sing kepengin sinau bisa nyoba versi seluler iki kanggo latihan skill.

Apa After Effects Apk

After Effects Apk minangka Piranti Lunak Editing kanggo pangguna Android. Piranti lunak iki bakal mbantu nyunting Gambar lan video. Saiki kanggo ngakses masa depan alat iki, pangguna mung kudu mlebu menyang Akun Google utawa akun Adobe sing wis ana. Iki ora bakal dadi prosedur dawa sing kudu ditindakake.

Saiki fitur-fitur kasebut bakal gratis digunakake ing kene. Nanging aplikasi iki ora gratis kanggo digunakake. Bakal nawakake fitur lan layanan sing mbutuhake mbukak kunci premium. Ana macem-macem rencana keanggotaan premium sing ditawakake. Pangguna bisa miwiti tuku salah siji saka rencana kasebut.

Sing penting ngerti babagan iki Video Editor iku tuku rencana anggota premium ora prentah. Iki pancen opsional yen ana sing pengin fitur tambahan. Dheweke bisa nerusake lan tuku fitur kasebut. Kabeh fitur gratis bakal cukup kanggo nambah kualitas konten.

After Effects App bakal nawakake sawetara fitur kanggo nambah kualitas. Bakal ana pilihan kanggo nambah Animasi menyang video. Bakal ana toko efek Animasi sing kapisah ing alat kasebut. Efek kasebut bisa digunakake ing video tanpa watesan apa wae.  

 Akeh pangripta profesional nggunakake Teks ing video kanggo menehi informasi. Saiki ana akeh gaya teks sing bisa digunakake ing video. Penempatan lan ukuran teks minangka faktor penting sing kudu digatekake. Pinching ing teks bakal nambah lan nyuda ukuran. Kanggo panggonan seko, tutul teks banjur obahake driji.

Nambahake Overlay lan pigura minangka fitur gratis liyane saka alat iki. Ana dhaptar ageng overlay kanggo ditambahake menyang video. Saiki kanthi fitur timeline aplikasi, editor bakal bisa nambah overlay ing detik sing akurat. Ana akeh pigura sing kasedhiya kanggo nggunakake kanthi gratis. 

Kadhangkala panyipta nggawe pangowahan sing ora dikarepake ing video kasebut. Dadi kudu ana pilihan kanggo mbatalake kegiatan kasebut. After Effects Android bakal nawakake tombol Batal lan Baleni maneh. Saiki yen sampeyan wis nggawe pangowahan sing ora perlu, bisa langsung dibusak kanthi nutul siji.

Setelan Editing iki nggawa fitur sing paling apik kanggo para pangripta. Saiki iki wektu kanggo mudhun file Apk saka link sing dituduhake. Aplikasi kasebut bakal mbantu entuk konten sing paling apik ing tahap Produksi pasca. Kita bisa menehi saran sawetara alat liyane kaya Tabung OI lan Wajah Mivita.

Details app

jenengSawise efek
Size55.83 MB
versiv1.1
Developerirakli samniashvili
Jeneng Paketcom.adobeae
pricefree
Dibutuhake Android5.1 lan luwih Dhuwur
KategoriAplikasi - Video Pemain & Editors

gambar

Kepiye Download Apk?

Sampeyan bisa njaluk Download After Effects saka situs kita. Sampeyan mung kudu nutul sapisan tombol download sing kasedhiya ing artikel kasebut. Sawise sampeyan nutul sapisan download bakal diwiwiti kanthi otomatis. Sampeyan kudu sabar nganti 5 nganti 10 detik amarga server nyiapake file sampeyan ing wektu kasebut.

Yen sampeyan wis sukses ndownload file Apk saka situs kasebut, sampeyan kudu tindakake langkah-langkah instalasi sing gampang, nanging sadurunge pindhah menyang Setelan telpon> setelan keamanan lan wenehake instalasi saka sumber sing ora dingerteni.

Fitur Key

  • Iku App free kanggo Download.
  • Isine tumbas ing-app opsional.
  • Antarmuka pangguna loading cepet.
  • Nyedhiyakake macem-macem rencana anggota premium.
  • Tambah teks kanthi macem-macem gaya ing video.
  • Atusan Frame kanggo milih saka.
  • Tambah Desain overlay.
  • Batal lan Baleni pilihan.
  • Gunakake efek sikat.
  • Ukuran file app kurang.
  • UI Sederhana.
  • Simpen video ing 1080p lan kualitas sing luwih dhuwur.
  • Nuduhake video langsung menyang platform media sosial.
  • Akeh liyane…
Liyane final

After Effects Apk nggawa sawetara fitur kanggo para pangripta. Saiki kabeh kreator sing kasengsem bisa miwiti proses download Apk kanthi nutul tautan sing diwenehake.

Unduh Link

Ninggalake Komentar