Unduh Arena Breakout Apk Kanggo Android [Game Pertempuran Anyar]

Tencent bubar ngenalake aplikasi game aksi iki ing pasar. Ing ngendi para pemain bisa seneng perang langsung ing arena. Yen sampeyan kepengin main Game Pertempuran karo kanca-kanca, mula luwih becik download Arena Breakout Apk.

Aplikasi game sing disedhiyakake ing kene asline asli lan langsung dijupuk saka toko resmi. Nginstal ing Game Pertempuran nang smartphone bisa ngidini tukang game kanggo seneng pengalaman battling Gamelan. Where tukang game perang nglawan akeh pemain beda.

Sing dianggep ditambahake ing peta sadurunge. Elinga yen mungsuh uga dilengkapi gaman lan mesin paling anyar. Nggawe kesalahan siji bakal mungkasi game ing bilai gedhe. Dadi sampeyan siyap kanggo ngunggulake katrampilan main ing lapangan banjur instal Download Arena Breakout.

Apa Arena Breakout Apk

Arena Breakout Apk minangka aplikasi game adhedhasar aksi online. Ing ngendi para pemain Android bisa melu ing medan perang. Lan nyoba ngrampungake tujuan ing wektu tartamtu tanpa mbuwang sumber daya. Kajaba iku, mungsuh nunggu sampeyan ing njero grumbulan.

Sing disaranake para pemain yaiku supaya lancar lan ora nggawe swara sing ora perlu. Amarga swara ing lapangan bakal mbantu mungsuh ndeteksi lokasi sampeyan. Sawise lokasi dideteksi, saiki katon ora bisa mindhah luwih.

Dadi pindhah kanthi tenang lan target target mungsuh. Nganti saiki pasar wis kebanjiran karo macem-macem game aksi online populer. Sing gratis kanggo ndownload lan nawakake macem-macem fitur pro kalebu Kulit lan Efek.

Nanging, mayoritas sing dijuluki lan diterjemahake menyang Inggris. Nanging, versi sing kita dukung ing kene mung dijuluki ing basa Cina. Yen sampeyan wis kesel muter game lawas maneh lan maneh. Banjur ing babagan iki, disaranake para pemain kasebut ngundhuh Arena Breakout Android.

Rincian apk

jenengArena Breakout
versiv1.0.118.118
Size1.91 GB
DeveloperTencent Games
Jeneng Paketcom.tencent.mf.uam
pricefree
Dibutuhake Android5.0 lan Plus
KategoriGames - Tindakan

Proses instalasi lan panggunaan aplikasi game dianggep gampang. Kaping pisanan, para pemain dijaluk ndownload versi aplikasi game sing dianyari saka kene. Banjur klik file Apk kanggo miwiti proses instalasi.

Sawise instalasi app rampung, saiki ngakses dashboard utama. Dashboard utama kasusun saka macem-macem peta lan tujuan. Tukang game kudu pindhah saka wiwitan lan encroach luwih ngrampungake tingkat sadurunge.

Kanggo umpamane sampeyan ora bisa ngrampungake tujuan sadurunge. Banjur server ora bakal ngidini sampeyan mindhah luwih lan tekan level sabanjure. Ana macem-macem gaman kuat lan gadget liyane sing perlu ditambahake.

Elinga yen nggunakake item kasebut ing gamelan bakal mbantu nylametake kanthi lancar. Lan uga nulung tukang game kanggo ngalahake mungsuh kanthi nggunakake sumber daya sing luwih sithik. Mungsuh ngrancang babagan sing luwih gedhe lan luwih kuat babagan nuklir.

Dadi sadurunge telat, disaranake para pemain supaya cepet-cepet pindhah. Sawise sampeyan bisa nggayuh tujuane, saiki ngakses dasbor utama lan pindhah luwih. Mangkono sampeyan entuk katrampilan lan siyap nggambarake sing ana ing medan perang banjur download Arena Breakout Game.

Fitur Utama Game

  • Gratis kanggo download.
  • Registrasi wajib dilakoni.
  • Ora langganan advance dibutuhake.
  • Nginstal game nawakake arena perang urip.
  • Ing ngendi pemain game ing ndonya bisa melu.
  • Ton senjata lan efek sing kuat ditambahake.
  • Elinga yen entuk senjata kasebut bakal mbantu ngilangi mungsuh kanthi gampang.
  • Tujuan lan tugas sing beda-beda ditambahake.
  • Ngrampungake tugas kasebut bakal mbantu entuk sumber daya sing beda.
  • Mateni mungsuh bakal ninggalake sisa sing beda.
  • Saben sing isih ana bakal mbantu ngumpulake senjata sing beda-beda.
  • Ora diijini pariwara pihak katelu.
  • Antarmuka gameplay tetep dinamis.
  • Kulit lan barang sing beda-beda kasedhiya kanggo dipilih.
  • Basa standar sing digunakake ing kene yaiku basa Cina.

Screenshot Game

Carane Download Arena Breakout Apk

Sadurunge, aplikasi game kasebut ditampilake ing Play Store. Nanging, saiki wis dibusak permanen saka dhaftar. Senajan kita ora ngerti alasan faktual. Nanging saiki pangguna Android ora entuk akses menyang aplikasi game.

Dadi apa sing kudu ditindakake para tukang game Android ing kahanan kaya ngono nalika ora bisa ngakses file Apk langsung. Mula sampeyan bingung lan golek platform alternatif sing asli. Kudu ngunjungi situs web kita lan ndownload file Apk versi paling anyar kanthi gratis.

Apa Aman Nginstal Apk

Aplikasi game sing disedhiyakake ing kene asline asli. Malah sadurunge nawakake bagean download Apk ing njero. Kita wis nginstal ing pirang-pirang piranti. Sawise nginstall game kita ketemu Gamelan lan asli kanggo muter. Nanging kita ora tau duwe hak cipta langsung, mula nginstal lan main game kanthi resiko dhewe.

Ana akeh Gameplay Pertempuran liyane sing diterbitake lan dituduhake. Sampeyan mesthi seneng njelajah platform anyar kasebut kudu ngunjungi URL sing kasedhiya. Yaiku Test Server CODM Season 7 Apk lan Dysmantle Apk.

kesimpulan

Sampeyan kesel main game aksi tradisional sing lawas. Lan nggoleki sing anyar lan unik ing ngendi pengalaman gelut tetep realistis. Banjur ing babagan iki, disaranake para pemain kasebut nginstal Arena Breakout Apk lan seneng game shooting langsung.

Unduh Link

Ninggalake Komentar