Unduh Arena Breakout Apk 2022 Kanggo Android [Game Pertempuran Anyar]

Katon manawa Tencent bubar ngenalake aplikasi game aksi iki menyang pasar. Game kasebut ngidini para pemain ngumpul ing arena kanggo perang langsung karo kanca-kancane. Yen sampeyan kepengin main game shooting karo kanca-kanca, mula sampeyan kudu ndownload Arena Breakout Apk saiki.

Wigati dimangerteni manawa aplikasi game sing ditampilake ing kene pancen asli lan langsung dipikolehi saka pasar Android resmi. Nalika nginstal ing Game Pertempuran menyang telpon Android, sampeyan bisa nemu salah siji saka pengalaman game smoothest sing wis tau ngalami.

Ana item tartamtu ing peta sing dianggep bakal ditambahake sadurunge. Kajaba iku, mungsuh uga duwe senjata lan peralatan paling anyar. Nggawe kesalahan siji bakal nyebabake game sing elek. Yen sampeyan wis siyap unggul ing katrampilan dolanan ing lapangan, banjur instal Arena Breakout Download Apk.

Apa Arena Breakout Apk

Arena Breakout Apk iki minangka game penembake wong pisanan sing bisa diputer ing piranti Android. Ing app apik tenan, sampeyan melu ing macem-macem battlegrounds, lan sampeyan kudu ngrampungake misi ing wektu tartamtu tanpa mbuang sumber daya. Salajengipun, sampeyan bakal nemokake mungsuh lurking ing grumbulan mung nunggu sampeyan kanggo ngapusi wong-wong mau.

Sing paling penting sing bisa disaranake kanggo para pemain yaiku supaya lancar lan ora nggawe swara sing ora perlu ing lapangan. Nggawe rame ing lapangan bakal mbantu mungsuh ngerteni ing ngendi sampeyan. Lan yen iki ditemtokake, pindhah menyang wilayah liyane dadi luwih angel.

Kanggo ngatasi kahanan iki, sampeyan kudu waspada marang gerakan sing curiga lan ngarahake mungsuh sampeyan. Sadurunge saiki pasar wis dibanjiri karo sawetara game aksi online populer sing beda. Iki kabeh gratis kanggo ndownload lan nyedhiyakake macem-macem fitur pro kalebu kulit lan efek.

Nanging, mayoritas sing dijuluki lan diterjemahake menyang Inggris. Versi sing didhukung ing kasus iki murni dijuluki ing basa Cina. Yen sampeyan kesel muter game lawas iki maneh, iki cara kanggo pindhah. Banjur disaranake supaya para pemain kasebut ngundhuh Arena Breakout Dynamic Gameplay amarga iki.

Rincian apk

jenengArena Breakout
versiv1.0.128.128
Size1.8 GB
DeveloperTencent Games
Jeneng Paketcom.tencent.mf.uam
pricefree
Dibutuhake Android5.0 lan Plus
KategoriGames - Tindakan

Minangka bagéan saka instalasi lan nggunakake app game, ana sawetara langkah sing tukang game kudu tindakake. Langkah pisanan yaiku ndownload versi paling anyar saka aplikasi game saka kene. Sawise versi sing dianyari wis diundhuh, file Apk kudu diklik kanggo miwiti proses instalasi.

Sawise rampung instalasi app sampeyan bakal duwe akses menyang dashboard utama. Dashboard utama kasusun saka peta beda lan dislametaké sing njupuk pamuter saka wiwitan lan metu saka ing kono. Pramila para pemain kudu njelajah luwih lanjut sawise ngrampungake level sadurunge ing kutha sing peteng lan ditinggal.

Contone, yen sampeyan ora bisa ngrampungake tujuan sadurunge, server sampeyan ora bakal ngidini sampeyan maju lan sampeyan ora bakal bisa nggayuh level sabanjure. Ana sawetara gaman lan gadget ekstra liyane sing bisa mbantu sampeyan ngrampungake iki.

Penting kanggo elinga yen nggunakake item kasebut sajrone game bakal mbantu para pemain game kanthi lancar. Lan uga bakal nulung tukang game kanggo ngalahake mungsuh kanthi nggunakake sumber daya sing luwih sithik. Minangka mungsuh wis planning soko gedhe lan luwih kuat ing syarat-syarat senjata nuklir.

Dadi sadurunge kasep, disaranake para pemain langsung tumindak. Sawise sampeyan entuk gol, sampeyan bisa ngakses dasbor utama, lan pindhah menyang tingkat sabanjure. Mangkono sampeyan wis entuk katrampilan lan siyap kanggo nggambarake sing ana ing papan perang, instal Arena Breakout Download Apk.

Fitur Utama Game

  • Gratis kanggo download.
  • Registrasi wajib dilakoni.
  • Ora langganan advance dibutuhake.
  • Nginstal Arena Breakout nawakake arena perang langsung karo lingkungan musuhan.
  • Ing ngendi pemain game ing ndonya bisa melu.
  • Urutane critane game iki dikembangake dening game tencent.
  • Ton saka mungsuh kuat burik gaman lan efek ditambahake.
  • Grenade sing beda-beda, Unsur RPG, Reloading Ammo, Swara Realistis lan Senjata sing bisa disesuaikan kasedhiya.
  • Ngluncurake granat bakal mbantu para pemain game ngilangi mungsuh kanthi cepet
  • Tukang game bisa ngalami game penembake wong pisanan sing tantangan.
  • Elinga yen entuk arsenal senjata sing akeh bakal mbantu ngilangi mungsuh kanthi gampang.
  • Tujuan lan tugas sing beda-beda ditambahake.
  • Snipers sing dituju kanthi gampang bisa target mungsuh.
  • Sampel tambahan kalebu Welasan Karakteristik, Senjata Api Ikonik, Akeh Unsur, Peta Gedhe, Pisau Tajam, Pesawat Serangan Kuat lan liya-liyane.
  • Ngrampungake tugas kasebut bakal mbantu entuk sumber daya sing beda.
  • Mateni mungsuh bisa nyatakake sampeyan minangka penembake wong pisanan sing hardcore.
  • Saben sing isih ana bakal mbantu ngumpulake senjata sing paling apik.
  • Ora diijini pariwara pihak katelu.
  • Antarmuka sing ramah seluler ditawakake.
  • Ing kene para pemain ngoper basa saka basa Cina menyang Inggris.
  • Kulit lan barang sing beda-beda kasedhiya kanggo dipilih.
  • Basa standar sing digunakake ing kene yaiku basa Cina.

Screenshot Game

Carane Download Arena Breakout Apk

Sadurunge, aplikasi game katon kadhaptar ing Google Play Store. Nanging, saiki wis dibusak permanen saka dhaftar, lan durung diterangno kok wis dibusak. Kita ora ngerti sebabe, nanging saiki akeh pangguna Android ora bakal bisa ngakses.

Ing kahanan kaya mengkono, pemain game android kudu golek platform alternatif kanggo ngakses file Apk langsung. Iki nyebabake dheweke bingung lan golek alternatif. Yen sampeyan nggoleki platform alternatif asli, sampeyan kudu ngunjungi situs web kita lan ngundhuh versi paling anyar saka file Apk kanthi gratis.

Apa Aman Nginstal Apk

Iki minangka aplikasi game asli sing ditampilake ing kene. Kita nginstal ing macem-macem piranti sadurunge nawakake Apk ing bagean download. Sawise nginstall, kita ketemu Gamelan lan asli kanggo muter. Kita ora duwe hak cipta langsung kanggo game kasebut, dadi sampeyan kudu nginstal lan muter kanthi resiko dhewe.

Saliyane aplikasi game iki, ana akeh game liyane sing diterbitake lan dituduhake. Cara paling apik kanggo ngerteni luwih akeh babagan iki yaiku menyang URL sing kasedhiya. Yaiku Server test codm musim 7 apk lan Dysmantle Apk.

kesimpulan

Kanggo sing kesel muter genre game aksi tradisional lawas. Lan nggoleki sing unik lan anyar ing ngendi pengalaman gelut bisa dadi realistis, mula iki sing disaranake. Instal Arena Breakout Download Apk lan nikmati aksi shooting langsung.

Pitakonan Paling Sering
  1. Apa Kita Nyedhiyakake Versi PC Arena Breakout?

    Ora, versi PC game kasebut ora kasedhiya ing kene. We nawakake mung versi telpon Android game.

  2. Apa Kita Nyedhiyakake Arena Breakout Mod Apk?

    Ora, ing kene kita nawakake versi resmi aplikasi game kanggo pangguna Android.

  3. Apa Gratis Ngunduh File Apk?

    Ya, aplikasi game sing diwenehake gratis kanggo didownload. Kita njupuk file Apk langsung saka Google Play Store.

  4. Apa Gameplay Nawakake Senjata Kuat?

    Ya, game kasebut menehi kesempatan sing apik kanggo nemu gaman sing kuat karo batang wit.

Unduh Link

Ninggalake Komentar