Awaken Chaos Era Apk Unduh Kanggo Android [Game]

Tumindak anyar lan aplikasi game main peran wis menangake ati para pemain. Ya, kita ora ngomong babagan Awaken Chaos Era Apk liyane. Kang ora kasedhiya kanggo download saka Play nyimpen. Nanging para penggemar bisa ndownload game kasebut saka kene kanthi gratis.

Game kasebut sugih ing macem-macem Pahlawan, Momen Epik, Tema, Eksplorasi lan Daya. Panggedhe kuat beda uga ana kanggo kurban resistance kuwat. Malah siji kesalahan bisa mungkasi munggah urutane critane game menyang bilai gedhe.

Mula sampeyan seneng tema gamelan lan siap main karo kanca lan anggota kulawarga. Banjur ngenteni apa? Cukup klik tombol link download sing kasedhiya ing ngisor iki lan seneng main Awaken Chaos Era Game.

Apa Awaken Chaos Era Apk

Awaken Chaos Era Apk minangka aplikasi game aksi online sing sampurna plus Role Play sing disusun dening Century Games Publishing. Ing njero game, akeh rintangan lan tantangan sing ditambahake. Sing bakal ngumpul lan nyoba nyuwek tim sampeyan.

Nanging tim kasebut kudu main bebarengan lan nguatake kekuwatane. Amarga panggedhe mungsuh tansah golek kesempatan. Yen bisa nemokake celah ing tim lan kinerja. Banjur wong-wong mau ora bakal nyalahake kesempatan sing apik.

The Game RPG diwiwiti karo crita menarik iki ngendi mantan raja wis Kagodha pepadhan. Sawise njabut unsur penting lan pilar saka imbangan. Amarga kesalahan gedhe iki saiki donya dianggep rawan kanggo mungsuh.

Mungsuh kalebu monsters ala lan pepeteng. Kanggo ngalahake pepeteng, para pahlawan kudu awakened ing gamelan. Dadi, sampeyan percaya yen katrampilan main kasebut jelas lan siap ngrusak bos ala banjur instal versi paling anyar saka Awaken Chaos Era Download.

Rincian apk

jenengAwaken Chaos Era
versiv0.8.190
Size1.1 GB
DeveloperPenerbitan Century Games
Jeneng Paketcom.ace.global
pricefree
Dibutuhake Android5.0 lan Plus
KategoriGames - Role Playing

Ing njero game, macem-macem fitur pro ditambahake. Iki kalebu Senjata Kuat, Pahlawan, Multiplayer, Gaya Sinematik, Strategi Game, Papan sing Didhelikake, Harta Karun, Sumber Daya, Peta Beda, Tema lan liya-liyane.

Kaya sing wis kasebut sadurunge, panggedhe ala nunggu tim kasebut. Supaya padha bisa njaga persamaan imbangan kaganggu misahake kanggo ndhukung pepeteng ala ing saindhenging donya. Kanggo nglawan ala, macem-macem Pahlawan kasedhiya kanggo awaken.

Nalika tanah ana ing potongan kasebut, para pahlawan wis turu. Saiki jagad iki lagi diserang dening ala lan Pahlawan kudu awakened. Elinga yen saben pahlawan duwe ciri unik lan kekuwatane dhewe.

Dadi pilih lan ngalih pahlawan karo kahanan. Pilihan Multiplayer kasedhiya, tegese pemain bisa ngajak kanca lan anggota kulawarga kanggo main game kasebut. Gaya Sinematik sing beda ditambahake kanggo nampilake keunikan para pahlawan.

Coba mbangun lan ngleksanakake strategi game sing kuat. Jelajahi papan sing didhelikake lan nikmati sumber daya tanpa wates lan bandha. Yen sampeyan wis siyap kanggo muter peran Juruwilujeng banjur download versi paling anyar Awaken Chaos Era Android karo pilihan siji-klik.

Fitur Utama Apk

  • Aplikasi game gratis kanggo didownload.
  • File Apk lan OBB loro kasedhiya.
  • Gampang kanggo nginstal.
  • Prasaja kanggo muter.
  • Integrasi game nawakake kesempatan gedhe iki.
  • Kanggo nylametake jagad saka piala.
  • Kanthi nggugah para Pahlawan.
  • Nganyarke pahlawan kanggo nambah daya lan kacepetan.
  • Jelajahi papan sing didhelikake kanggo ngekstrak bandha lan sumber daya tanpa wates.
  • Ora langganan dibutuhake.
  • Antarmuka urutane critane game dinamis lan gampang kanggo muter.

Screenshot Game

Carane Download Awaken Chaos Era Apk

Nganti saiki, file aplikasi game ora bisa didownload saka Play Store. Nanging, para penggemar diidini nglamar pra-registrasi. Yen sampeyan wis ngenteni versi resmi saka urutane critane game lan nggoleki sumber online kanggo download.

Kudu ngunjungi situs web kita amarga ing situs web kita mung nawakake file game sing asli lan asli. Tinimbang nawakake file game ing bagean download. Kita nginstal file sing padha ing smartphone sing beda-beda lan sawise nggawe manawa operasi lancar, banjur kita nawakake link kasebut.

Apa Aman Nginstal Apk

Awaken Chaos Era Mobile sing kita dukung ing kene asli lan ora mbutuhake langganan. Nanging, kita wis nginstal file Apk ing macem-macem mobiles nimbang keamanan lan privasi pemain. Sawise nggabungake game kasebut, kita nemokake iku prasaja lan bebas malware.

Akeh game Role Playing liyane sing diterbitake lan dituduhake ing situs web kita. Kanggo nginstal lan seneng game liyane, tututi link app. Kang Urip saben dina saka My CountrySide Apk lan Amor Doce Apk.

kesimpulan

Iki minangka kesempatan paling apik kanggo tukang game Android kanggo nuduhake katrampilan dolanan kanthi mbangun strategi game sing sampurna. Mula, sampeyan wis ngenteni game iki lan durung bisa nemokake sumber sing aman kanggo didownload. Kudu ngunjungi kaca iki, download Awaken Chaos Era Apk gratis.

Unduh Link

Ninggalake Komentar