Unduh BGMI 64 Bit Apk 2022 Kanggo Android [PUBGM India]

Ora ana keraguan manawa versi PUBG Mobile Global minangka versi game sing paling dimainake lan disenengi ing saindenging jagad. Krafton Company bubar ngenalaken versi kapisah saka game kanggo pemain Indian. Iki BGMI 64 Bit Apk kanggo kabeh sing seneng game kasebut.

Game Battlegrounds Mobile India kasedhiya kanggo diundhuh saka Google Play Store. Nanging, akeh tukang game sing nggunakake smartphone Android paling anyar bisa nemokake masalah iki nalika ndownload file 64Bit Apk menyang piranti kasebut.

Kita wis bisa nggawa file 64Bit iki kanggo tukang game Android bebarengan karo akses sing gampang lan gratis sing diwenehake. Elinga yen file kasebut bisa diakses langsung saka bagean download. Ing ngisor iki, kita wis nyathet rincian penting kalebu langkah-langkah utama instalasi lan integrasi.

Apa sing dimaksud karo BGMI 64 Bit Apk

BGMI 64 Bit APK minangka versi modifikasi saka PUBG Mobile sing nampilake versi gameplay sing ditingkatake lan wis dirancang kanggo fokus ing pangguna Android paling anyar. Versi dianyari Mobile India Apk iki ora nawakake apa-apa liyane saka apa versi liyane kurban. Bentenipun mung kompatibilitas.

Ing sawetara taun kepungkur, PUBGM Global Game Pertempuran permanen dilarang ing India. Iki amarga kasunyatan sing padha langsung dilakokno dening perusahaan Cina Tencent. Amarga gangguan politik antarane pamrentah Cina lan India, merek Cina dilarang sacara permanen ing India.

Wiwit pamrentah India mutusake kanggo nglarang game kasebut uga amarga gangguan kasebut, perusahaan kasebut langsung ngubungi pemerintah lan nyoba ngrampungake masalah kasebut kanthi negosiasi lan ngrampungake masalah kasebut. Mangkono, perusahaan makarya kanthi rutin lan ngilangi kabeh masalah sanalika bisa.

Awal taun iki, Perusahaan Krafton sukses ngluncurake BGMI 64 Bit Android kanggo para penggemar PUBG, sanajan file game 32 Bit lan 64 Bit diluncurake nalika iku. Nanging, nalika pangguna Android ngalami kangelan ngundhuh file 64 Bit, miwiti kanggo ndhaftar keluhan iki.

Rincian apk

jenengBGMI 64 bit
versiv2.1.0
Size711 MB
Developerkrafton
Jeneng Paketcom.pubg.imobile
pricefree
Dibutuhake Android10.0 lan Plus
KategoriGames - Tindakan

Ing tampilan saka masalah lan uneg-uneg saka pangguna, iku uga bisa kanggo kita nggawa sampeyan versi 64Bit stabil saka PUBGM. Yen sampeyan pengin sinau babagan prabédan utama antarane PUBGM Global lan versi India, mula ora ana owah-owahan sing signifikan.

Saliyane owah-owahan kasebut, bisa uga ana owah-owahan cilik sing bisa dialami para pemain nalika muter download BGMI apk karo kanca-kanca. Iki kalebu owah-owahan jeneng musim, kasedhiyan senjata, lan tema. Tema kasebut kalebu desain iklan sing bisa diganti sajrone macem-macem acara.

Minangka bagéan saka nganyari game, gegaman anyar wis ditambahaké disebut LMG kang jeneng nyata saka gegaman nanging dikenal nang game minangka MG3 kanggo alasan konsistensi. Desain gulung uga wis diganti liwat wektu kanggo njupuk saran tukang game menyang wawasan.

Saliyane nyedhiyakake kabeh tambahan sing dibutuhake, musim anyar wis diluncurake kanthi jeneng Siklus 1 Musim 1. Miturut katrangane, musim kasebut bakal suwene sewulan lan pass kraton bisa dituku kanthi rega 360 UC, sing iku padha karo nandur modal dhuwit nyata menyang.

Yen sampeyan salah siji saka akeh penggemar Battlegrounds Mobile India nanging angel golek versi stabil piranti Android sampeyan. Banjur sampeyan ora perlu kuwatir amarga kita wis sukses ngeculake BGMI 64-bit kanggo tukang game. File Battlegrounds Mobile India iki bisa didownload kanthi siji klik.

Fitur Utama Game

  • Kanggo ngakses urutane critane game, registrasi diwajibake.
  • Ora langganan lanjutan dibutuhake.
  • Gratis download saka kene.
  • Nginstal game bakal nawakake senjata lan tema anyar.
  • Sumber daya dhasar kalebu peta tetep padha.
  • Saiki tukang game bisa perang ing jagad sing hebat banget.
  • Game anyar iki nawakake pengalaman sing nyenengake kanggo para pemain.
  • Nampilake Peta Maneka warna kanthi macem-macem terrain ing setelan virtual.
  • Perusahaan China kudu mbusak masalah kompatibilitas ing game BGMI Battlegrounds Mobile India.
  • Ora diijini pariwara pihak katelu.
  • Musim bisa dituku kanthi nandur modal 360 UC.
  • Mode game macem-macem kasedhiya kanggo tukang game ponsel.
  • Musim bakal suwene sewulan.
  • Iki tegese musim anyar bakal muncul saben wulan.
  • Antarmuka pangguna game tetep padha lan dinamis.

Screenshot Game

Cara Download BGMI 64 Bit Apk OBB

Situs web kita minangka papan sing apik kanggo pangguna Android kanggo ndownload file Apk versi paling anyar. Nalika kita nawakake file game asli lan fungsional kanggo kabeh piranti Android ing bagean download. Pangguna Android bisa dipercaya situs web kita kanggo nyedhiyakake file Apk versi paling anyar.

Minangka langkah kanggo njamin privasi lan keamanan pangguna, kita wis nyewa tim ahli profesional sing kalebu macem-macem katrampilan. Sajrone proses instalasi, tim kita bakal mesthekake yen file Apk sing diundhuh aman, bebas saka kesalahan, lan fungsional kanggo kabeh piranti Android.

Cara Instal Apk

  • Pisanan, download file Apk lan OBB saka kene.
  • Saiki instal file Apk nggunakake metode tradisional.
  • Aja lali ngidini sumber Ora dingerteni saka pilihan setelan.
  • Sawise instalasi file Apk rampung.
  • Saiki salin File OBB lan tempel ing bagean Android> OBB.
  • Lan wis rampung.

Sampeyan uga kudu disebutake manawa ana file liyane sing dibutuhake babagan PUBGMobile kasedhiya ing situs web kita. Salajengipun, nalika sampeyan wis siyap kanggo nginstal, maca lan seneng file kasebut, banjur tindakake link sing wis diwenehake. Kang Alat GFX BGMI Apk lan Apk Akses Awal BGMI Apk.

kesimpulan

Yen ngono sampeyan nggoleki BGMI64 Bit Apk Download paling anyar lan ora bisa nemokake sumber sing bisa dipercaya kanggo ndownload. Banjur kita seneng ngandhani yen ing kene kita nyedhiyakake versi paling anyar saka Battle Ground Mobile India. Kang kompatibel karo kabeh piranti Android paling anyar.

Pitakonan Paling Sering
  1. Apa Kita Nyedhiyakake BGMI Mod Apk?

    Ora, ing kene kita nyedhiyakake versi resmi aplikasi game kanggo tukang game Android.

  2. Apa Aman Nginstal Apk?

    Ya, urutane critane game sing diwenehake ing kene pancen aman kanggo diinstal lan diputer.

  3. Apa Gameplay Ndhukung Senjata Anyar?

    Ya, aplikasi game anyar nawakake macem-macem senjata unik kanthi macem-macem mode.

Unduh Link

Ninggalake Komentar