Unduh Garena MoonLight Blade Apk Kanggo Android [Game MOBA]

Apa sampeyan siyap kanggo muter lan nemu game MOBA iki sugih ing fitur lan kesempatan? Yen ya banjur apa sing nunggu? Cukup download aplikasi game Garena MoonLight Blade versi paling anyar saka kene lan nikmati perang arena online.

Game kasebut kalebu macem-macem mode lan rintangan. Rintangan utama kalebu Dungeons lan pamblokiran tombol liyane. Sing bisa meksa tukang game mundur lan meksa kekalahan gedhe. Nanging, ing kene kita sukses nggawa sawetara teknik sing apik.

Ngapikake lan nganyarke teknik kasebut bakal menehi kemenangan sing sampurna ing arena perang. Mula sampeyan gelem dadi bagian saka gamelan anyar iki. Lan sampeyan wis siyap kanggo miwiti perang gedhe nglawan ala banjur download Battle Arena Game gratis.

Apa Garena MoonLight Blade Apk

Garena MoonLight Blade Android dianggep minangka aplikasi game MOBA android sing mentas diterbitake. Ing kene ing aplikasi game, para pangembang nawakake macem-macem mode kasebut. Kalebu arena perang gelut urip sing sugih kesempatan.

Metu pasar game Android dianggep jembar lan sugih ing gameplays. Nanging, mayoritas game sing bisa digayuh dianggep klasik tradisional lan lawas. Mula muter game kaya ngono katon mboseni lan kurang atraktif.

Nanging, sing anyar ing pasar dianggep abot lan akeh sumber daya. Mula, game kasebut dianggep ora bisa diputer ing smartphone lawas. Lan amarga diskriminasi gedhe iki, para tukang game Android dadi kuciwa.

Dadi fokus rekomendasi penggemar, para pangembang sukses nggawa gamelan anyar iki. Ing ngendi crita kasebut murni dijupuk saka novel populer. Saiki nginstal Game Pertempuran tartamtu ngidini tukang game seneng paling anyar Gameplay perang.

Rincian apk

jenengGarena MoonLight Blade
versiv0.0.28
Size148 MB
DeveloperGarena International II
Jeneng Paketcom.garena.game.mbmth
pricefree
Dibutuhake Android5.1 lan Plus
KategoriGames - Role Playing

Ing kene, para pangembang nggawe sawetara fitur inti sing luwih maju. Kalebu studio langsung ing ngendi para pemain bisa kanthi gampang ngowahi nganti 600 plus karakter sing beda. Kabeh sing kudu ditindakake yaiku ngakses studio lan nikmati fitur pro.

Kajaba saka studio langsung, para pemain uga bisa ngakses pilihan perang kraton langsung. Ing ngendi para pemain bisa nglawan pemain liyane ing arena. Kabeh sing kudu ditindakake yaiku milih tim lan gabung karo tim sing dipilih ing medan perang.

Multiple karakter kuat lan gaman tombol ditambahake. Sanajan mayoritas senjata ampuh kunci sing bisa digayuh dianggep diwatesi. Lan mbutuhake akeh kridit ing game kanggo mbukak kunci item pro kasebut.

Kajaba iku, macem-macem kulit pro lan efek uga kalebu. Nguatake karakter karo item pro kasebut ora mung bakal nambah kinerja. Nanging uga mbantu ngalahake mungsuh ing medan perang. Ana akeh mode PVP sing kasedhiya kanggo dipilih.

Elinga njelajah guo bakal menehi interaksi langsung karo panggedhe ala. Gunakake katrampilan dolanan sing kuat kanggo ngalahake bos kasebut lan menangake perang kasebut. Dadi sampeyan mesthi entuk rencana lan siyap nglakokake ing arena banjur instal Garena MoonLight Blade Download.

Fitur Utama Apk

  • Gratis download aplikasi game.
  • Game kasebut sugih ing macem-macem kesempatan.
  • Kalebu karakter kuat.
  • Live studio customizer.
  • Kulit lan Efek.
  • Mode gameplay macem-macem.
  • Luwih saka 600 pahlawan sing kuat.
  • Beda panggedhe ala.
  • Multiple dungeons kanggo njelajah.
  • Ora ana iklan pihak katelu sing diidini
  • Antarmuka gameplay tetep dinamis.
  • Ora ana registrasi
  • Ora langganan.
  • Gampang kanggo muter lan nginstal.
  • Ton senjata bisa dicedhaki.
  • Malah gerakan kuat kasedhiya kanggo nggunakake.
  • panyambungan stabil dibutuhake kanggo muter.
  • Server responsif digunakake kanggo hosting file game lan data pangguna.

Screenshot Game

Carane Download Garena MoonLight Blade Game

Saiki, game kasebut bisa diakses langsung saka Play Store. Nanging, aplikasi game ditampilake ing antarane produk mbatesi negara. Iki tegese urutane critane game mung bisa diakses kanggo pangguna Android khusus negara.

Sing ana ing njaba negara tartamtu bisa uga ora bisa ngakses file Apk langsung. Dadi apa sing kudu ditindakake para penggemar Android ing kahanan kaya ngono? Mula ing skenario iki, disaranake para tukang game Android kanggo ngunjungi situs web kita lan ndownload file Apk versi paling anyar kanthi gratis.

Apa Aman Nginstal Apk

Ing kene, aplikasi game sing kita dukung murni diduweni dening perusahaan legal. Perusahaan Garena uga tanggung jawab kanggo nyusun sawetara game aksi sing luar biasa. Kita nginstal Apk ing pirang-pirang piranti lan nemokake lancar lan aman kanggo muter.

Kita wis nawakake akeh game MOBA adhedhasar aksi liyane ing situs web kita. Yen sampeyan gelem muter lan njelajah game alternatif kasebut, tututi tautan. Sing kalebu Mortal Kombat 11 Apk lan Ultimate Ninja Legenda Super Apk.

kesimpulan

Yen sampeyan kesel muter game tradisional lawas kasebut. Lan nggoleki sing anyar lan unik sing nawakake kemungkinan tanpa wates ing medan perang. Banjur disaranake para tukang game Android nginstal Garena MoonLight Blade kanthi pilihan siji klik.

Unduh Link

Ninggalake Komentar