Unduh Ivibrate Apk Kanggo Android [Vibrator]

Konsep geter pisanan dikenalaké ing smartphone sawetara taun kepungkur. Nanging, ing wektu kasebut, fitur iki dikenalake kanggo njaga wong sing waspada. Saiki fitur iki digunakake kanggo ngendhokke awak manungsa. Dadi sampeyan yakin yen awak butuh pijet sing luar biasa banjur instal Ivibrate Apk.

Yen pangguna seluler stream macem-macem platform media sosial kayata Facebook lan Twitter. Banjur bisa uga wis nonton pirang-pirang video sing ana gandhengane karo piranti pijet. Sing biasane digunakake kanggo mulihake otot lan pembuluh sing rusak.

Senajan piranti kuwi dianggep larang lan ora terjangkau. Biaya rata-rata piranti siji bisa ngluwihi atusan dolar. Nanging ing kene kita nggawa solusi sing sampurna iki. Saiki nginstal Ivibrate Download bakal gampang ngowahi smartphone dadi alat vibrator sing cerdas.

Apa Ivibrate Apk

Ivibrate Apk minangka alat Kesehatan & Kebugaran Android online sing disusun dening KITE GAMES STUDIO. Tujuan struktur aplikasi iki yaiku kanggo nawakake layanan online plus offline. Ing ngendi pangguna Android bisa kanthi gampang ngowahi lan ngowahi smartphone Android dadi vibrator gedhe.

Sadurunge mesin kedher kuwi murni digunakake kanggo ngontrol aktivitas beda. Nanging nalika ilmuwan njelajah panggunaan positif saka mesin kedher. Pasar wiwit dibanjiri bedhil beda sing digunakake dening para ahli.

Nanging tuku unit kasebut larang lan ora terjangkau kanggo pelanggan rata-rata. Kajaba iku, ora bisa nggawa mesin kasebut nalika lelungan utawa ing jam kantor. Mulane ngelingi bantuan rakyat lan gampang digawa.

Pangembang pungkasane bali karo aplikasi Android sing luar biasa sing diarani Ivibrate Android. Sejatine, nginstal aplikasi Android ing smartphone Android bakal ngidini pangguna. Kanggo nikmati getaran macem-macem kanthi gratis.

Rincian apk

jeneng Ivibrate
versiv1.2
Size3.7 MB
DeveloperSTUDIO GAME LAWANG
Jeneng Paketcom.layangan.ivibrate.phone.vibrator
pricefree
Dibutuhake Android5.0 lan Plus
KategoriAplikasi - Health & Fitness

Kanggo nindakake kabeh fungsi kasebut, ora ana mesin utawa obyek tambahan sing dibutuhake. Mung ngundhuh lan nginstal versi paling anyar saka file app sing bisa diakses saka kene. Sawise sampeyan sukses nggabungake aplikasi ing smartphone Android.

Saiki bukak menu seluler, bukak aplikasi lan nikmati getaran macem-macem gratis. Elinga, nalika nggunakake fitur kasebut, yen sampeyan ngalami masalah geter alon iki. Banjur disaranake pangguna kasebut ngunjungi setelan seluler lan nambah kapasitas.

Amarga kadhangkala pangguna nyuda efektifitas saka setelan internal lan sawise iku lali nambah. Dadi ing kahanan kaya mengkono nalika sampeyan aran efektifitas alon. Banjur bukak setelan tombol lan atur kacepetan miturut kabutuhan.

Gerakan serbaguna kunci sing bisa digayuh ing aplikasi yaiku Mid Pulse, Cepet, Tenang, Grojogan, Terus-terusan, Gust, Turu, Pulse Kuat, Gempa lan Detak Jantung. Saliyane pola tartamtu, gerakan pro liyane uga bisa digayuh.

Nanging ngakses gerakan pro kasebut kaya Volcano, Bomb, Extreme lan Meditative mbutuhake lisensi premium. Iki tegese tanpa tuku langganan premium ora bisa ngakses pola kasebut. Dadi sampeyan seneng fitur premium gratis saka Ivibrate App banjur download saka kene.

Fitur Utama Apk

  • Gratis kanggo ndownload file app.
  • Gampang kanggo nginstal.
  • Nggabungake app mbantu entuk akses langsung menyang pola sing beda-beda.
  • Iki kalebu Mid Pulse, Fast, Calming lan Gust etc.
  • Pola Waterfall lan Turu apik kanggo ngendhokke otak.
  • Bom, Volcano, Extreme lan Blast diklasifikasikake ing bagean premium.
  • Aplikasi kasebut ndhukung dhukungan pihak katelu.
  • Nanging bakal jarang ditampilake liwat layar.
  • Antarmuka aplikasi iku gampang lan ramah seluler.
  • Ora langganan dibutuhake.
  • Ora perlu registrasi.

Gambar saka App

Carane Download Ivibrate Apk

Nalika kita ngliwati pasar internet online, banjur kita nemokake aplikasi iki gratis kanggo diakses. Malah bisa diakses saka Play Store. Nanging, akeh pangguna Android ora bisa nggunakake file Apk amarga masalah kompatibilitas.

Sanajan nimbang masalah aksesibilitas, ing kene kita uga nawakake file Apk asli. Nanging fokus keamanan lan privasi pangguna, kita nginstal App ing piranti beda. Sadurunge nawakake ing bagean download kanggo pangguna Android.

Apa Aman Nginstal Apk

Ing kene aplikasi sing kita dukung lan diwenehake asli. Lan nganti saiki ora ana masalah utawa masalah sing dialami pangguna Android. Empu alat iku sejatine sifate aman kanggo ngundhuh lan nginstal nang Smartphone Android tanpa kuwatir.

Kita wis nerbitake lan nuduhake macem-macem alat sing gegandhengan karo Kesehatan & Kebugaran ing kene. Kanggo njelajah aplikasi liyane sing bisa digayuh, tututi URL kasebut. Yaiku Apk SweatCoin lan RunTopia Apk.

kesimpulan

Dadi, sampeyan ngalami alangan nemokake piranti geter serbaguna sing sampurna. Sing ora mung nawakake pola sing beda, nanging uga mbantu nyedhiyakake gerakan. Banjur ing babagan iki, disaranake pangguna Android ngundhuh versi paling anyar saka Ivibrate Apk.

Unduh Link

Ninggalake Komentar