Download Download Ivive kanggo Android [Versi Paling Anyar]

Foto isih nggawa revolusi ing urip manungsa. Saka nyimpen sejarah kanggo posterior kanggo tandha memori kanggo ngeling-eling lan bungah wektu kepungkur. Nanging, Ivive APK njupuk game kasebut ing tingkat anyar.

Gambar lan gambar nggawa makna sing beda kanggo macem-macem wong. Malah kanggo saben individu, dheweke nyedhiyakake perspektif sing beda-beda saben wektu. Kadhangkala dheweke mbantu ngeling-eling kenangan, kadhang dheweke mung sumber informasi kanggo kita, dheweke crita, crita, lan nuduhake jaman kepungkur kanggo kita.

Dadi, ing jaman intelijen intelijen lan kasunyatan tambah bisa ngowahi barang-barang antik lan ngurmati kasebut dadi soko jurang. Yen pengin, goleki Ivive App kanggo ponsel utawa tablet Android gratis saka kaca iki.

Apa Apik Ivive?

Ivive minangka alat sing menehi tampilan anyar lan nggambarake gambar sing kita deleng. Nglakoni prestasi kasebut kanthi otomatis kanthi nggunakake kasunyatan tambah. Iki nggawe ukuran anyar sing nggumunke kanggo gambar lan visual gambar, kanthi nambah animasi sing apik tenan.

Dadi ora menehi urip kanggo gambar kita. Yen katon ing wong, dheweke bakal nganggep kita nggunakake otak kita. Yen kita nggayuh imajinasi kita, jujur, nduweni watesan. Ora kabeh iku Picassos utawa Van Goghs.

Sing ngandika. Dadi, yen ora bisa imajinasi kaya penulis Avatars utawa seniman sing misuwur. Kita bisa nggunakake teknologi kanggo nindakake kanggo kita.

Rincian apk

jenengNitik
versiv1.0.2
Size31.13 MB
DeveloperArtivif
Jeneng Paketcom.ivive
pricefree
Dibutuhake Android4.3 lan Ndhuwur

Lan yen sampeyan wis ngerti kasunyatan sing ditambah, sampeyan bisa uga ngerti yen ana pengaruh kanggo ndeleng lan ndeleng jagad iki.

Ivive App duwe kabeh kekuwatan sing dibutuhake kanggo nggawe kreatifitas menyang level tingkat ngluwihi kapasitas manungsa. Yen sampeyan ora yakin apa sing diomongake. Priksa app metu dhewe kanthi nggunakake ing telpon Android piranti.

Ngalami jagad foto lan gambar isih kanthi cara anyar. Delengen kanthi obah lan niru urip kanthi cara sing anyar, apik tenan, lan sing ora dikarepake.

Sawise sampeyan nggawe animasi sing nggumunke kanthi gambar sing paling disenengi, wektune bisa bareng karo kanca-kanca utawa ing media sosial supaya bisa ngganggu para pengikut sampeyan.

Kepiye Download APK Ivive?

Kanggo entuk app apik tenan ing smartphone sampeyan mung tindakake langkah-langkah kaya ing ngisor iki.

  1. Pisanan, pindhah menyang link download ing ngisor iki banjur tutul Download APK bar
  2. Pindhah menyang panyimpenan piranti sawise proses download lengkap lan goleki file kasebut.
  3. Tutul kanggo miwiti instalasi
  4. Aktifake pilihan Piranti sing ora dingerteni saka setelan telpon
  5. Tutul kaping pirang-pirang banjur ana.

Sampeyan saiki bisa nemokake APK Ivive ing layar gadget banjur tutul kanggo mbukak. Saiki sampeyan bisa nambah gambar lan ndeleng ilmu sihir. Siji bab sing kudu digatekake yaiku yen ora bakal bisa digunakake kanthi kabeh gambar. Fungsine diwatesi menyang gambar sing bakal didandani app kanthi pratondo lambang.

Potret App

Soko sing padha karo sampeyan:

Apk Artivive 

kesimpulan

APK Ivive minangka cara sing apik banget kanggo ndeleng gambar kanthi cara novel. Kanthi bantuan kasunyatan tambah, sampeyan bakal entuk pengalaman anyar. Kanggo seneng aplikasi unik iki kanthi tliti kanthi cepet, entuk file kanthi nutul link download kanggo Android sampeyan.

download apk