Unduh Jade Master Apk Kanggo Android [Game]

Sanajan akeh macem-macem aplikasi game simulasi sing diterbitake lan bisa diakses kanthi online. Nanging, kita ora bisa nyekseni urutane critane game unik sing padha sadurunge. Ya, kita ora ngomong babagan Jade Master Apk liyane.

Ing gamelan, para pemain meksa mine lan mecah watu sing beda-beda. Saiki coba potong watu mentah kasebut kanthi teliti kanggo ngenali Jades. Swara mecah watu lan njelajah jade tegese akeh amarga iku worth nemokake iku.

Sawise eksplorasi mineral rampung, saiki implan desain sing beda. Malah perajin bisa kanthi gampang menehi tema anyar. Mula, sampeyan percaya yen sampeyan ngrancang bakat unik lan siap nampilake watu banjur instal Jade Master Download.

Apa Jade Master Apk

Jade Master Apk minangka game simulasi online sing dirancang dening Poligon. Sanajan urutane critane game dikategorikake ing bagean kasual, nanging para ahli percaya yen iki minangka game simulasi. Where pemain diwenehi kesempatan lengkap kanggo mine lan njelajah mineral beda.

Nalika kita muter lan njelajah urutane critane game sedhela, kita ketemu menarik. Lan becik kanggo wong sing pinter nggawe watu mentah lan ngowahi dadi obyek sing beda. Sanajan proses ngrancang dianggep angel banget.

Amarga katrampilan nglereni mbutuhake pangukuran sing tepat. Yen pemain ora kasil ngetung pangukuran kanthi bener. Banjur nglereni watu bisa dadi bencana gedhe. Ing sawetara kasus, watu jade dadi ora ana gunane.

Dadi disaranake para pemain game nggunakake katrampilan sing keren lan pratelan. Dadi sampeyan kasengsem ing Game 3D game lan siap kanggo seneng nggawe watu mentahan beda. Banjur download lan nginstal versi paling anyar saka game simulasi disebut Jade Master Game.

Rincian apk

jenengJade Master
versiv1.3.0
Size199 MB
DeveloperPolygon
Jeneng Paketcom.kunpo.jewel.jaban rangkah
pricefree
Dibutuhake Android5.0 lan Plus
Kategorigame - Casual

Game kasebut diwiwiti kanthi crita sing menarik ing ngendi master jade diselehake ing sawijining panggonan. Ing ngendi dheweke mbutuhake njelajah watu mentahan sing beda-beda. Antarane watu kasebut, mineral jades uga bisa ditemokake lan dijelajahi.

Nanging nalika nerangake ekstraksi mineral tartamtu. Banjur dianggep minangka proses tegang lan kerja keras. Nanging proses kasebut bisa diikat kanthi tuku peralatan pro sing beda. Iki kalebu mesin pemotong lan peralatan mecah liyane.

Nanging mbukak kunci mesin premium kasebut mbutuhake langganan lan investasi. Proses paling cepet liyane kanggo njelajah mineral yaiku kanthi ngumpulake lan mecah watu mentah kanthi pas wektune. Yen pemain begja lan sukses nemokake mineral.

Saiki nuduhake katrampilan mastering kanthi ngethok watu dadi macem-macem desain. Ana macem-macem desain lan tema sing bisa diakses ing njero. Tukang game kudu nindakake mung pilih tema lan mesin bakal kanthi otomatis ngethok watu ing wangun tartamtu.

Cukup nggawe desain sing cukup lan banjur furbish ing pameran sampeyan dhewe. Desain bisa diselehake ing museum jade kanggo nuduhake katrampilan nggawe. Mula sampeyan minangka desainer sing pantes babagan nglereni watu banjur download Jade Master Android.

Fitur Utama Game

  • Aplikasi game gratis kanggo didownload.
  • Nginstal game nawakake kesempatan unik.
  • Kanggo nuduhake katrampilan nggawe kanthi mecah watu mentah.
  • Watu kasebut bisa digayuh ing njero gamelan.
  • Jades Master mbutuhake kanggo break sing.
  • Banjur nggawe desain sing unik.
  • Pamuter bisa nampilake koleksi ing pameran.
  • Kajaba iku, para pemain bisa nampilake koleksi ing museum.
  • Ora dibutuhake registrasi.
  • Ora perlu langganan.
  • Iklan pihak katelu ora diidini.
  • Antarmuka game iku dinamis lan seluler-loropaken.

Screenshot Game

Carane Download Jade Master Apk

Saiki, aplikasi game kasebut bisa diunduh saka Play Store. Nanging amarga sawetara masalah eligibility, produk dikategorikaké ing bagean mbatesi. Tegese mung piranti sing layak sing diijini ndownload lan ngakses aplikasi game.

Nanging nalika nerangake akses langsung menyang aplikasi game. Banjur pangguna Android bisa dipercaya ing situs web kita amarga ing kene kita mung nawakake file aplikasi sing asli lan asli. Elinga yen tukang game Android bisa ndownload aplikasi game kanthi gampang kanthi pilihan siji klik.

Apa Aman Nginstal Apk

Aplikasi game nyata sing ditampilake ing kene ing bagean download asli. Malah sadurunge nawakake aplikasi game ing bagean download, kita nginstal ing smartphone Android sing beda. Sawise nginstall game kita ketemu aman lan aman kanggo muter.

Kathah aplikasi game kasual lan simulasi liyane sing dituduhake ing situs web kita. Kanggo njelajah lan seneng game liyane sing padha, instal aplikasi ing ngisor iki. Kang Gacha Star Apk lan Gacha Club Edition Apk.

kesimpulan

Dadi sampeyan yakin babagan katrampilan nggawe lan ngrancang. Nanging golek kesempatan kanggo ngadili lan njelajah katrampilan master. Banjur disaranake para tukang game Android nginstal Jade Master Apk lan gampang nggawe macem-macem desain lan wujud kanthi gratis.

Unduh Link

Ninggalake Komentar