Unduh OG WhatsApp Pro Apk Kanggo Android [Dianyari 2022]

Yen sampeyan duwe WhatsApp versi paling anyar ing smartphone. Nanging, kita bakal negesake pangguna Android nginstal OG WhatsApp Pro ing smartphone. Amarga iki Apk media sosial sing paling apik lan paling disesuaikan sing saiki diwenehake kanggo pangguna Android.

Wiwit diluncurake WhatsApp resmi ing industri seluler. Wis nggawe gaya unik ing pangguna seluler. Ana wektu nalika wong nggunakake jaringan lokal kanggo komunikasi utawa ngirim sawetara pesen teks.

Rata-rata regane atusan dolar. Malah amarga kurang teknologi, masarakat nggunakake sistem MMS seluler kanggo ngirim gambar multimedia. Nanging sawise nggawe WhatsApp kabeh wis owah, tegese saiki pangguna seluler luwih seneng nggunakake saluran sosial kanggo komunikasi.

Kajaba iku, dheweke seneng ngirim utawa nampa file video sing beda-beda amarga regane nol kanggo komunikasi iki. Tegese para pangguna ora prelu tuku utawa tuku layanan apa wae kanggo iki. Kabeh sing dibutuhake yaiku konektivitas internet sing stabil.

Maos poin penting kasebut bakal nggawe pangguna luwih gampang mangertos aplikasi kasebut. Nanging nalika ngomong babagan fitur inti aplikasi. Banjur, kita nemokake winates lan mbatesi babagan panggunaan. Mula pangguna kudu manut aturan aplikasi tinimbang pangguna manut aplikasi.

Mangkono sampeyan duwe versi paling anyar saka WhatsApp. Isih, sampeyan rumangsa diwatesi lan diwatesi ing tahap tartamtu amarga watesan standar. Dadi ngelingi hype frustasi, kita menehi pangguna sing bisa disesuaikan unik App Mod saka WhatsApp.

Apa OG WhatsApp Pro Apk

Mula iku versi modifikasi versi resmi, ing endi pangguna diwenehi tangan gratis. Sanajan ing versi asli ana macem-macem fitur apik tenan. Nanging nalika pangguna nyoba ngakses luwih akeh tinimbang aplikasi kanthi otomatis matesi dheweke ora bisa ngakses.

Malah ana sawetara informasi dhasar sing pangguna ora bisa diowahi miturut kekarepane. Mula ngelingi watesan ing versi resmi. Para ahli nggawe versi mod mod aplikasi sing anyar.

Rincian apk

jenengOG WhatsApp Pro
versiv19.32
Size56.40 MB
DeveloperOGWhatsApp
Jeneng Paketcom.ogwhatsapp
pricefree
Dibutuhake Android4.1 lan Plus
KategoriAplikasi - Komunikasi

Ing versi App sing modded, ana macem-macem fitur apik tenan sing durung dingerteni pangguna ing versi resmi. Kayata Mode Peteng, Dasbor Khusus, Tema Aplikasi, Privasi & Keamanan, Tambah On, Setelan Universal, Layar Ngarep, Layar Obrolan lan Widget dll.

Loro saka opsi sing apik tenan iki, fitur sing paling apik yaiku setelan khusus obrolan. Tegese pangguna bisa ngatur kabeh operasi status obrolan tanpa watesan. Malah pangguna bisa ndhelikake status, jeneng, data lan opsi telpon.

Pangembang nggabungake opsi mode peteng iki ing aplikasi kasebut. Dadi pangguna bisa kanthi gampang nambah efisiensi batere seluler. Dadi, yen sampeyan ngenteni versi modded kaya ngono saka OG WhatsApp Pro Download saka kene.

Fitur utama App

  • Instal Aplikasi bakal menehi tangan gratis kanggo mbukak macem-macem akun.
  • Tema multi sing bisa disesuaikan kanggo pangguna.
  • Pesen status sing bisa disetel dawa.
  • Ngowahi lan ngatur notifikasi sing gampang.
  • Ora ana watesan nalika ngirim utawa nampa file media.
  • Nyisipake sandhi liwat pirang-pirang obrolan.
  • Gaya emoji unik.
  • Gawe serep data lengkap karo opsi pamulihan.
  • Pangguna bisa ndhelikake status online plus opsi telpon video.

Gambar saka App

Cara Instal App

Sadurunge pindhah menyang instalasi lan panggunaan aplikasi. Langkah awal yaiku ndownload lan ndownload file Apk versi paling anyar. Pangguna Android bisa dipercaya ing situs web amarga mung nuduhake Aplikasi asli lan asli.

Salajengipun kanggo mesthekake pangguna bakal terhibur karo produk sing pas. Kita nginstal file sing padha ing macem-macem piranti. Dadi yen sampeyan wis siyap nginstal, download versi OG WhatsApp Pro For Android sing dianyari saka kene. Sawise ndownload, tindakake langkah-langkah ing ngisor iki kanthi tliti.

  • Pisanan, goleki file Apk sing diunduh.
  • Banjur miwiti proses instalasi.
  • Aja lali ngidini sumber sing ora dingerteni saka setelan seluler.
  • Sawise instalasi rampung.
  • Bukak menu seluler lan bukak App.
  • Lan wis rampung.

Sampeyan bisa uga seneng download

Funsta Apk

ZeeTok Apk

kesimpulan

Nalika mbukak lan nganalisis aplikasi kanthi jero. Banjur kita nemokake akeh fitur apik tenan ing App. Elinga yen aman plus kuoso kanggo digunakake, aja padha kuwatir babagan bocor data. Yen sampeyan yakin pengin nemu fitur pro tinimbang didownload saka kene.