Unduh Omega Legends Apk 2022 kanggo Android [Versi Paling Anyar]

Ing kirim iki, kita wis nggawa sampeyan game shooting sing apik tenan kanthi jeneng Omega Legends Apk kanggo pangguna Android. Kanthi penggemar yuta, saiki wis nggawe sawetara penggemar diehard.

Sing mentas diluncurake Game Pertempuran nawakake pangguna sawetara fitur unik lan apik tenan ing urutane critane game, unrivaled ing antarmuka panganggo sawijining, idea, lan mode play, iku wis dadi kudu-play kanggo penyayang shooting game.

Siji drawback yaiku para penggemar kudu ngenteni release sadonya, mula sawetara negara durung ndeleng peluncuran resmi. Tetep dirungokake lan terus ngunjungi situs, yen negara sampeyan ora ana ing dhaptar saiki.

Apa Legenda Omega?

Iki minangka game Battle Royale sing digawe kanggo penggemar game shooting. Kanthi grafis apik banget lan antarmuka HD HD, sampeyan bakal nemokake app iki ing ponsel Android utawa tablet kanthi nyenengake.

Bukak solo utawa karo kanca, nawakake gamelan sing nggumunake kanthi macem-macem mode sing kudu dipilih. Omega Legenda Apk duwe apa-apa kanggo kabeh, apa salah sijine serigala utawa pengin duwe wektu sing nyenengake karo kanca, opsi kanggo loro.

Milih karakter sing pengin. Saben dilengkapi karo pirang-pirang fitur sing nggegirisi lan mesthi kekurangan. Pilih salah siji sing cocog karo sampeyan, utawa sampeyan bisa ngganti mengko yen ora seneng ing tes kasebut.

Entuk hadiah kanggo misi lan menang hadiah sing apik tenan nalika sampeyan nambah tangga pengalaman ing game iki.

Waca mungsuh kanthi pilihan senjata lan genggem pilihan sing akeh banget, wektu sampeyan bakal nuduhake kepiye tangan sampeyan lancar, lan tujuane legendaris.

Yen sampeyan seneng main game kaya Fortnite lan PUBG lan ketagihan, mula wong liya game liyane sing kudu dipriksa lan ditambahake menyang favorit. Kanthi pembunuh arena lan senjata luwih akeh Omega Legenda Apk muga-muga dadi favorit anyar sampeyan.

Pasang Apk ing Android sampeyan lan temokake apa tantangan sing abadi kanggo mungsuhmu.

Plot game iki, sampeyan bakal nemoni donya khayalan, ing ngendi sampeyan ora ana siji-sijine, lan puluhan pemain pemain getih liyane bakal nuduhake arena karo sampeyan. Ing game saka kaslametané paling gedhe, mung sing paling kejem, siap tempur, lan trampil nggunakake senjata lan alat bisa dadi kesempatan.

Game kasebut digawa menyang SKYUNION saka Hong Kong. Sampeyan bisa muter minangka komando solo utawa gabung karo kanca-kanca kanthi tumindak sing langsung.

Saiki kompatibel karo piranti Android sing paling canggih, enggal aplikasi iki bakal kasedhiya ing emulator.

Priksa game sing nggumunake iki kanggo nantang katrampilan game sampeyan, amarga mung kanggo legenda ing paprangan, sing liya, bakal ngadhepi wektu susah.

Detail Apk

jenengLegenda Omega
versiv1.0.77
Size86.76 MB
DeveloperKUNCI Hong Kong
Jeneng Paketcom.igg.android.omegalegends
pricefree
Dibutuhake Android5.0 lan Up
KategoriGames - Tindakan

Fitur Aplikasi Game Omah Legenda

Nganti saiki, kita wis nggambarake sampeyan, game kaya ngono, kepiye cara dolanan, lan sapa sing bisa diputer. Down ing kene, kita wis dhaptar wong fitur game kasebut, sing beda karo kabeh game liyane.

Game kasebut ngidini sampeyan milih kapribaden kanggo awake dhewe, pirang-pirang pahlawan iki duwe kekuwatan lan kapabilitas.

Nalika dolanan, sampeyan bakal nemokake gaman sing teka saka jagad nyata, ora sawetara dolanan khayalan, swara, jangkoan, lan target sing dituju, kaya ing lapangan perang.

Game kasebut dirancang ing grafik kanthi high-end sing menehi rasa gaya urip sing nyata. Kanthi game iki ing ponsel sampeyan, mripatmu ora bakal dirawat.

Omega Legenda Apk wis dirancang kanthi fleksibel kanggo nyedhiyakake macem-macem pilihan kanggo para pemain, nanging kemungkinan kanggo kustomisasi akeh, menehi keluwesan gamer kanggo nggawe pribadi.

Para pemain game duwe pilihan kanggo dadi siji ing misi slamet utawa nggabungake tangan karo kanca.

Fitur iki lan luwih apik nunggu sampeyan, yen sampeyan entuk ing Android sampeyan. Aja ngenteni, golek rasa nyata kaya gelut, lan urip kaya pro.

Kepiye Unduh Omega Legenda Apk?

Ing ngisor artikel iki, sampeyan wis menehi sampeyan download link menyang file Apk. Tutul utawa klik tombol download kanggo njupuk salinan file lan nginstal ing smartphone utawa tablet.

Sawise file ing direktori panyimpenan piranti, tutul file sing diinstal, ngidini sumber sing ora dingerteni yen dipateni saka setelan keamanan piranti. Banjur tutul sawetara kaping liyane kanggo nemokake game ing layar sampeyan.

kesimpulan

Omega Legenda Apk minangka permainan shooting sing hebat, ing endi pemain kudu perang nganti slamet nganti pungkasan. Yen sampeyan wis ngatur, hadiah lan kejutan wis siyap kanggo sampeyan.

Iki bisa diputer solo utawa kanthi kelompok. Kanthi pilihan senjata sing ekstensif, pilihan pribadi, lan macem-macem pilihan urutane critane game, game iki digawe kanggo sawetara kemenangan sing angel diusahake.

Temokake luwih akeh kanthi mbukak pilihan file Apk sing diwenehake ing kene lan priksa dhewe.