Download PUBG 1.3 Apk Kanggo Android [100 Irama]

Gameplay PUBG Mobile misuwur banget ing antarane para pangguna smartphone. Gameplay iki dikembangake kanthi fokus kanggo pangguna Android lan IOS Mobile. Saiki, versi Global + KR anyar diunggah liwat server. Sing ngenteni nganyari anyar bisa ndownload Apk PUBG 1.3 saka kene.

Sanajan PUBGMobile minangka gameplay aksi epik online sing dikembangake kanthi kolaborasi karo Tencent Games. Wiwitane, gameplay ora sukses dadi popularitas ing antarane para pemain game. Amarga celah utama kalebu gangguan teknologi.

Nanging kanthi wektu nalika pangembang wis sukses ngilangi glitches kasebut. Ing Gameplay perang dadi populer ing antarane tukang game seluler. Miturut informasi sing diklumpukake saka macem-macem sumber, luwih saka 1 milyar pangguna seluler nginstal game kasebut ing piranti kasebut.

Iki tegese para gamer seneng main game karo kanca lan anggota kulawarga. Kajaba main game, platform kasebut uga nawakake interaksi sosial iki. Iki tegese nawakake kesempatan sing apik iki kanggo ketemu tukang game acak.

Antarane fitur utama, pangembang nggabungake fitur obrolan swara iki. Sing ora mung bakal ngaktifake para peserta komunikasi nalika main game nanging uga bisa mbantu nemokake mungsuh. Kaya iki, para ahli nggabungake luwih akeh opsi anyar ing njero.

Nalika urutane critane game pisanan dirilis lan nganti saiki akeh update sing diluncurake. Saiki, versi 1.3 saiki lagi diputer. Yen fitur kunci liyane kalebu peta lan mode irama ditambahake. Kita bakal ngrembug babagan pangowahan utama kanthi rinci ing ngisor iki.

Dadi aja kuwatir ngerti langkah-langkah deskriptif utama. Sing ditambahake ing njero Aplikasi game ing versi rilis anyar. Yen sampeyan kasengsem ing versi paling anyar lan ora bisa ndownload saka Play Store. Saka para gamer kasebut bisa ndownload Pembaruan PUBG Mobile 1.3.0 saka kaca iki.

Apa sing dimaksud PUBG 1.3 Apk

Bener, iki versi paling anyar sing dirilis kanggo pangguna Android plus IOS. Ing kene kita nawakake versi aplikasi Android kanggo pangguna seluler. Ing versi paling anyar, Tencent Games nggabungake macem-macem fitur anyar.

Sing kalebu Tanduran Ajaib, Atusan Irama, Musik HIP, Kemampuan Musik Mesmerizing, Festival Musik Erangel, Album Ulang Tahun kaping 3, Senjata Api Anyar lan Kendaraan lan liya-liyane. Fitur sing paling apik sing ditambahake ing PUBG 1.3 Update Apk Download yaiku Tanduran Ajaib kalebu Ratusan Irama.

Rincian apk

jenengPUBG 1.3
versiv1.3.0
Size68.6MB
DeveloperTencent Games
Jeneng Paketcom.tencent.ig
pricefree
Dibutuhake Android5.0 lan Plus
KategoriGames - Tindakan

Sadurunge lampu Halloween sing beda digunakake kanggo nawakake hadiah liyane. Tanduran Ajaib wektu iki bakal nawakake hadiah sing apik tenan iki. Tukang game kudu nggoleki lan nemokake tanduran kasebut ing Peta Erangel. Yen dheweke luwih sukses nemokake tanduran gaib, mula bakal entuk hadiah.

Sing bisa nggawa Senjata Lengan lan Tiket liyane menyang Festival Musik. Ya, panggung festival musik uga bisa digayuh ing Peta Erangel. Senjata Api lan Kendaraan sing beda uga ditambahake ing versi paling anyar. Sanajan durung nampa dhaptar detail.

Kemampuan ngalahake musik ditambahake ing urutane critane game ngelingi Pembaruan Anniversary 3 PUBG Mobile. Iki tegese para gamer bakal ngalami modifikasi unik ing gameplay. Amarga ana masalah tartamtu, yen sampeyan ora bisa ngakses saka Play Store. Banjur dheweke bisa ngunduh saka kene.

Fitur Utama Apk

  • Versi lengkap Apk plus OBB bisa didownload.
  • Nginstal versi sing dianyari bakal menehi modifikasi kunci sing beda.
  • Kang kalebu tambahan Senjata Api lan Kendaraan.
  • Panggung festival musik bisa digayuh ing Peta Erangel.
  • 100 + macem-macem Irama ditambahake kanthi mode sing beda.
  • Detik musik nggambarake update kaping 3 taun.
  • UI aplikasi game padha.

Screenshot Game

Cara Ngundhuh Apk

Ing kana beda platform nawakake file Apk sing padha kanthi gratis. Nanging nyatane, situs web kasebut nawakake file palsu lan rusak. Dadi, apa sing kudu ditindakake para pangguna seluler ing skenario kaya ngono nalika kabeh wong nawakake file palsu?

Yen sampeyan wis macet lan ora ngerti sapa sing kudu dipercaya kudu ngunjungi situs web. Amarga kita mung nawakake Aplikasi asli lan asli ing situs web. Kanggo ndownload versi nganyari PUBG Mobile KR 1.3 sing dianyari, klik ing link ing ngisor iki.

Cara Instal Apk

Sawise ndownload versi Apk versi paling anyar. Tahap sabanjure yaiku instalasi lan panggunaan aplikasi game. Kanggo kasebut, mangga tindakake langkah-langkah sing kasebut kanthi tliti.

  • Pisanan, download Apk paling anyar plus File OBB.
  • Banjur instal versi lawas saka PUBG Mobile.
  • Saiki instal file Apk versi paling anyar.
  • Sawise instalasi rampung, bukak bagean panyimpenan seluler.
  • Temokake File OBB banjur tempel File OBB paling anyar ing folder sing bener.
  • Lan wis rampung.

Sadurunge, kita nuduhake macem-macem versi PUBGM ing situs web. Malah kita uga nerbitake versi PUBG India ing situs web. Sing seneng nggoleki macem-macem versi kasebut kudu ngetutake link kasebut. Kang kalebu Apk PUBG New State lan PUBG 1.2 Beta Apk

kesimpulan

Yen sampeyan nggunakake piranti Android lan ora bisa ndownload update paling anyar PUBG Mobile amarga ana kesalahan Play Store. Banjur aja kuwatir amarga ing kene uga nyedhiyakake Versi Global plus KR paling anyar. Kanggo ndownload PUBG 1.3 Apk, klik tombol tautan undhuhan sing kasedhiya.