Download PUBG Mobile India Apk Kanggo Android

Amarga kabeh wis ngerti pangembangan saiki, sawetara wulan kepungkur, PUBG Mobile Global Version dilarang ing India. Amarga masalah keamanan politik lan data. Dadi kanggo ngarahake masalah, Perusahaan PUBG ngluncurake PUBG Mobile India Apk.

Nalika kita dig tuwa saka kita ketemu informasi bab nomer loopholes nang Game Pertempuran. Ngelingi masalah data lan privasi, pamrentah India nglarang game ing negara kasebut. Mangkono perusahaan game ora bisa saged kanggo ilang pemain game ageng.

Fokus kapentingan perusahaan PUBG pungkasane mutusake ngluncurake PUBG Mobile India Apk OBB kanggo para gamer Pubg India. Amarga kabeh wong wis kenal, perusahaan game wis nggawe telung versi beda sing dikarepake.

Telung versi sing beda kalebu versi Tionghoa, Korea lan Global. Alesan utama nggawe telung versi iki yaiku kanggo nyenengake para pemain ing zona nyaman. Mula perusahaan China duwe wates gedhe ing game kasebut.

Amarga ana gangguan ing antarane China lan India bubar. Pamrentah menehi sanksi marginal tumrap aplikasi Cina kalebu Tencent. Sing pungkasane mengaruhi gameplay Pemain Unknown Battle ing babagan larangan permanen.

Mula pamrentah India ora nate njaga basis gangguan lintas batas amarga nglarang gameplay. Dheweke nglarang game kasebut nyorot sawetara data utama lan masalah privasi, sing ningkatake risiko bocor data. Dadi tujuane kanggo kuwatir, perusahaan game ngluncurake versi India iki.

Mung tukang game India sing bakal fokus. Mula urutane critane game bakal diakses kanggo muter liwat server India. Kajaba ngrancang dhasar, para pangembang uga nambah sawetara perbaikan utama ing versi paling anyar iki.

Sing kalebu Grafik, Kesalahan, Desain, Peta, Streaming Gamelan lan liya-liyane. Aja padha sumelang, kita bakal ngrembug saben detail ing ngisor iki. Yen sampeyan pengin ngrasakake versi India dhewe. Saka ngunduh PUBG Mobile India Trailer saka kene.

Liyane babagan PUBG Mobile India Apk

Kaya sing wis diandharake, Versi India ing katrangan ing ndhuwur. Yaiku file Apk khusus sing dikembangake khusus kanggo tukang game seluler India. Sapa sing dadi penggemar gameplay lan ora bisa main maneh amarga sanksi permanen.

Ngelingi dikarepake para pemain lan rugi pemain margin sing gedhe. Perusahaan gameplay wis mutusake ngluncurake India versi anyar iki. Ing endi langkah keamanan sing beda kalebu upgrade privasi digawe kanggo ngrampungake masalah kuwatir.

Rincian apk

jenengPUBG Mobile India
versiv1.8.0
Size737 MB
DeveloperPUBGMOBILE
Jeneng Paketcom.tencent.ig
pricefree
Dibutuhake Android5.0 lan Plus
KategoriGames - Tindakan

Loro saka ngilangi masalah kuwatir, tim dhukungan game wis nambah sawetara fitur anyar ing njeroné. Dadi para pemain bisa seneng versi anyar sing ngalami tambahan anyar. Sanadyan peta gawan bakal padha karo versi global.

Nanging ana luwih akeh fitur anyar sing bakal kasedhiya kanggo digunakake. Sing kalebu peta Metro Royal Pass lan dashboard anyar. Wong-wong sing wis siyap ngalami modifikasi anyar bisa ndhaptar pre-registrasi sing ndownload PUBG Mobile India Pre Register.

Fitur Utama Game

Dadi, ora bisa nulis pambuka rinci babagan saben detail. Nanging ing kene kita bakal njlentrehake sawetara poin penting ing ngisor iki, amarga panjaluk pangguna. Maca poin-poin penting bakal luwih gampang ngerti gameplay.

Dhukungan Bahasa Nasional: tegese wiwit awal game dadi pangguna sing ramah. Lan ing Edisi Global para pemain umume ngomong nganggo basa Inggris. Nanging saiki Edisi India teka ing pasar lan kanggo pitulung para pemain, para pangembang nggabungake Pro Hindi Chat Box. Endi para gamer bisa komunikasi kanthi gampang nganggo basa Hindi.

Acara Festival Nasional: Minangka tradhisi PUBGame sing, kanggo nyorot acara nasional ing game, pangembang nambah pirang-pirang spanduk. Kalebu hadiah kanthi macem-macem tambahan ing game.

Versi Lancar lan Stabil: Ing edisi Global, para pemain biasane nyathet keluhan babagan sawetara masalah lag nalika ana masalah hang. Ngarahake keluhan pangembang mbusak kabeh kesalahan kalebu skrip kanggo kinerja sing luwih apik.

Masalah Keamanan lan Privasi: Ngarahake masalah keamanan lan masalah privasi, para ahli nambahake pirang-pirang lapisan enkripsi ing game kasebut. Dadi peretas ora bakal bisa nyusup lan hack database. Kajaba iku, akun Pemain India sing lawas, bakal ditransfer liwat server anyar.

Mode Metro: Iki minangka tambahan anyar ing versi India ing ngendi kabeh jagad anyar dibangun ing ngisor lemah. Supaya luwih menarik, para ahli nambahake macem-macem senjata anyar kanthi macem-macem terowongan. Sing bakal nuntun pemain kasebut menyang jagad anyar.

PUBG Bali Ing Tanggal India

Minangka informasi sing dikumpulake saka macem-macem platform asli. Kita sukses ngekstrak sawetara informasi perusahaan. Lan diungkap manawa dina-dina mbesuk perusahaan bakal ngluncurake versi asli kanggo wong India.

Mangkene, kita nyoba paling apik kanggo ngekstrak kredensial nyata babagan data rilis. Nanging amarga kurang kasedhiya informasi, mula kita ora bisa menehi tanggal sing pas. Nanging kabar apik yaiku, versi beta paling anyar bakal kasedhiya kanggo dina-dina mbesuk.

Screenshot Game

Cara Download Game

Nalika ngomong babagan ndownload file Apk versi paling anyar. Disaranake pangguna seluler dipercaya ing situs web amarga mung nuduhake Aplikasi asli lan asli. Kanggo mesthekake pangguna bakal terhibur karo produk sing pas.

Kita nginstal file sing padha ing macem-macem piranti. Sawise kita yakin, file sing diinstal wis operasional lan bebas nggunakake malware. Banjur kita nyedhiyakake ing bagean download. Kanggo nginstal versi paling anyar saka PUBG Mobile India Apk, mangga klik link sing kasedhiya.

Cara Instal Apk

 Sawise sukses ndownload PUBG Mobile India Apk Download. Langkah sabanjure yaiku proses instalasi lan pemanfaatan. Kanggo kasebut, mangga tindakake langkah-langkah ing ngisor iki kanthi bener. Utawa Apk ora bisa mlaku kanthi lancar.

  • Pisanan, instal versi Global PUBG-Game.
  • Banjur goleki file Versi India India.
  • Saiki pencet tombol instal lan proses instalasi bakal diwiwiti kanthi otomatis.
  • Aja lali ngaktifake Sumber Ora dingerteni saka setelan seluler.
  • Sawise instalasi rampung, bukak menu seluler lan jalanake game kasebut.
  • Lan mungkasi kene.

Sampeyan bisa uga seneng download

Apk PUBG Anti Ban Apk

R3 PUBG Patcher Apk

kesimpulan

Mula, Tanggal Relaunch PUBG ing India bakal diumumake mengko. Lan kita bakal nyoba sing paling apik kanggo nyedhiyakake versi paling anyar PUBG Mobile kanggo India ing kene. Nganti saiki para pemain bisa seneng main versi saiki kanthi main karo saindenging jagad.