SpongeBob Battle Kanggo Bikini Bottom Apk 2022 Download Kanggo Android

Saiki, Bikini Bottom diserang, lan mungsuh sing ana gandhengane karo Plankton nyoba ngrebut tanah iki kanthi cara apa wae. Apa sampeyan duwe apa sing dibutuhake kanggo ngrusak lan nylametake Bikini Bottom saka panyerang robot? Yen Ya, dina iki minangka dina sing begja amarga sampeyan bisa ndownload SpongeBob Battle For Bikini Bottom Apk saka kaca iki.

Aplikasi iki utamané dumadi saka urutane critane game video-digawe grafis dhuwur-mburi. Sing dirancang kanggo bocah-bocah sing seneng nonton lan muter Squarepants Battle For Bikini karo wong liya, kalebu kanca lan acak. Fokus utama saka game spongebob iki Bikini Bottom, ngendi paling saka tumindak njupuk Panggonan.

Sanajan pulo kasebut minangka papan sing paling apik ing bumi, ana macem-macem komponen unik sing bisa narik kawigaten para pemain. Amarga panggonan unik sing nutupi kaendahan sing didhelikake beda, pulo kasebut saiki diserang dening plankton. Plankton wis ngirim robot kanggo ngontrol pulo kasebut.

Kanggo ngalahake mungsuh, SpongeBob, Patrick lan Sandy mung pangarep-arep. Telung karakter bisa nylametake tanah sing apik saka perang robot lan pasukan jahat sing kuat kaya plankton raksasa. Kanthi ngalahake robot lan mungsuh sing kuwat, karakter sing ora kaetung bisa mulihake kaendahane negara kasebut.

Minangka cara kanggo nggawe Game SpongeBob Squarepants luwih menarik, pangembang nggabungake macem-macem probe kasebut. Penyelidikan iki bisa menehi pitulung ing gamelan kanggo ngalahake mungsuh. senjata kuat SpongeBob punika umpluk, lan liwat nggunakake umpluk sing karakter bisa dijupuk robot.

Nalika perang maju lan para pahlawan terus maju, perang bakal dadi luwih angel. Dadi penting yen versi game dimainake kanthi strategis. Elinga yen luwih akeh pemain maju, luwih akeh kemungkinan pemain kudu nganyarke kekuwatane ing game lengkap.

Aku pengin sampeyan ngerti yen sampeyan kalebu wong sing pracaya marang kabecikan lan kebecikan. Lan sampeyan siyap ngalahake Plankton kaya Darkside, supaya sampeyan bisa menehi conto sing apik kanggo wong liya. Mangga download versi dianyari saka Spongebob Squarepants BFBB saka kene lan seneng numpes robot ala Unlimited.

Apa SpongeBob Battle For Bikini Bottom Apk?

Spongebob Squarepants Battle minangka game Spongebob online paling apik sing dikembangake dening HandyGames. Sing nduweni tujuan utamane kanggo ngalahake ala lan misahake kabecikan saka kebecikan supaya bisa urip maneh Bikini Bottom. Akibaté, kita bakal weruh donya Bikini Bottom munggah maneh.

Minangka bagéan saka proyek iki nggawe Bikini Bottom pulo gedhe. Katrampilan Thwart Plankton karo tentarane ing bentuk robot, nyerang pulau kasebut nggunakake robot supaya bisa ngontrol pulau kasebut. Kanggo misahake sengit saka ala lan menehi kakuwasan beda kanggo wong pulo.

Minangka cara kanggo nylametake jagad, telung pahlawan kasebut dikirim menyang pulo kasebut. Kanggo numpes robot Plankton sing kuat kanthi gerakan sing kuat, kayata Gelembung. Lan kanggo nggawe iki Pengalaman game 3D liyane menarik, karakter menowo beda wis Integrasi menyang Squarepants Battle For Bikini.

Rincian apk

jenengSpongeBob Battle Kanggo Bikini Ngisor
versiv1.2.8
Size39.86 MB Apk - 2.5 GB OBB
Developerhg.bfbb
Jeneng Paketcom.hg.bfbb
pricefree
Dibutuhake Android8.0 lan Plus
KategoriGames - Tindakan

Mulane, tukang game bisa duwe pengalaman ketemu karakter beda. Para ahli nggunakake grafis dhuwur-dhuwur kanthi probs multi-warna, sing ngidini pemain mlumpat adoh kanthi nggunakake celana bungee jump. Dadi yen sampeyan wis siyap nantang Plankton lan kanca-kanca robote.

Banjur instal SpongeBob Squarepants Apk Download ing piranti Android. Elinga file Apk langsung bisa diakses saka situs web kita kanthi file OBB lengkap. Kajaba iku, ana luwih akeh fitur anyar sing bisa uga kasedhiya kanggo sampeyan ing mangsa ngarep, mula aja mbuwang wektu maneh, sadurunge sampeyan miwiti.

Fitur Utama Apk

  • App gratis kanggo didownload saka kene.
  • Elinga, bisa dicedhaki liwat Play Store nanging ana ing kategori premium.
  • Lan kanggo mbukak kunci gameplay tartamtu, butuh dhuwit nganti 10 dolar.
  • Nanging saka situs web kita, file Apk plus OBB gratis kanggo diunduh.
  • Nginstal game kanthi bener bakal nyebabake transformasi sing lancar.
  • Watake sing beda bisa dicedhaki kanggo ngalahake mungsuh.
  • Saben pahlawan duwe ciri lan katrampilan dhewe-dhewe.
  • Ora diijini pariwara pihak katelu.
  • Masalah sing isih tetep anyar dirampungake kanthi permanen.
  • Iki ndhukung Layanan Game Google.
  • Visual mburi dhuwur kasedhiya kanggo pengalaman muter unik.
  • Kontrol dhukungan game lengkap kanggo pitulung.

Screenshot Game

Carane Download SpongeBob Squarepants Apk

Minangka kanggo ndownload versi file apk sing dianyari, pangguna Android bisa dipercaya situs web kita amarga kita mung nuduhake aplikasi asli lan asli supaya para pemain duwe pengalaman sing paling apik. Kanggo mesthekake para pemain seneng karo produk sing pas, kita nginstal file Apk ing macem-macem piranti. 

Tim pakar kita nginstal file sing padha ing piranti sing beda-beda. Sawise dheweke yakin yen aplikasi sing diinstal bebas saka malware lan bisa digunakake. Banjur kita nyedhiyani ing bagean download. Sampeyan bisa ngundhuh SpongeBob Battle For Bikini Bottom Kanggo Android kanthi ngeklik link sing kasedhiya ing ngisor iki. Versi sadurunge sing diwenehake ing kene uga kasedhiya kanggo diundhuh saka Google Play Store.

Yen sampeyan kepengin main game aksi, mula sampeyan kudu menehi perhatian marang tembung kunci sing kasebut amarga tautan kasebut uga dirating ing antarane undhuhan utama ing antarane para pecinta game. Iki minangka pranala Apik Brawl Apk lan Magica.IO Apk.

kesimpulan

Wiwit karakter SpongeBob banget populer ing antarane pangguna seluler. Bebarengan, considering popularitas saka karakter SpongeBob antarane dicekel bocah lan penggemar game. Pangembang bisa mbangun versi stabil SpongeBob Squarepants Apk kanggo piranti Android.

FAQs
  1. Apa Kita Nyedhiyakake Spongebob Squarepants Mod Apk?

    Ya, ing kene kita nyedhiyakake info mod kanthi kabeh sumber daya kanthi gratis.

  2. Apa Aman Nginstal Apk?

    Versi sing diwenehake ing kene pancen aman kanggo nginstal lan muter.

  3. Apa spongebob squarepants Mbutuhake Langganan?

    Ora, versi sing diwenehake ing kene ora nate njaluk langganan utawa registrasi.

Unduh Link