Unduh Tantan Mod Apk Kanggo Android [Dianyari 2022]

Kita kabeh pengin duwe pasangan urip sing atraktif lan ayu ati. Nanging sayangé, ing donya saiki, iku cukup mokal kanggo nemokake partner kuwi. Nanging, aku wis nemokake App dikenal minangka "Tantan Mod Apk" ?? kanggo sampeyan sing bakal mbantu sampeyan nemokake tanggal sampeyan.

Apa sing diarani Tantan Mod

Siji wong bisa nyebat aplikasi lamaran online amarga ngidini pangguna ketemu kabeh wong ing saindenging jagad. Gesek ing layar piranti menyang sisih kiwa kanggo nuduhake kapentingan utawa geser ngiwa kanggo ditolak.

Mangkono mau, sampeyan bakal bisa nemokake kluwarga. Nanging, gumantung karo wong liya sing wis dikirim kapentingan. Dadi, dheweke bakal nampa undhangan sampeyan banjur bisa miwiti ngobrol lan ketemu saben liyane.

Kabeh iku cocog karo pertandhingan kasebut, yen sampeyan cocog karo wong sing dipengini, sampeyan bakal entuk kasempatan kanggo ngobrol karo dheweke. Yen ora, sampeyan ora duwe pilihan kanggo ngirim pesen teks nganti lan kajaba sampeyan ora cocog.

Nanging, pancen apik banget yen sampeyan ora entuk pesen saka wong liya, manawa bakal ngganggu sampeyan.

Yen sampeyan kuwatir babagan privasi data pribadhi, sampeyan ora perlu kuatir. Amarga padha njamin privasi lan safety data lan profil sampeyan.

Salajengipun, sampeyan duwe wewenang lengkap kanggo ndhelikake kontak lan ora nglilani App Mod kanggo nyinkronake liwat kontak sampeyan. Mangkono carane sampeyan bisa nggawe urip pribadi aman.

Rincian apk

jenengTantan
versiv5.1.8.2
Size97.11 MB
DeveloperTantan, Inc.
Jeneng Paketcom.p1.mobile.putong
pricefree
Dibutuhake Android4.1 lan munggah
KategoriAplikasi - Social

Babagan Tantan Mod

Ing kene aku mung pengin jelasake para pangguna manawa aplikasi iki minangka versi mod resmi saka Tantan App kanggo Android.

Dene, produk resmi diduweni dening Tantan Inc sing ngrilis aplikasi ing taun 2014 kanggo ponsel Android. saiki, ana luwih saka sepuluh yuta download ing Play Store kanthi mayuta-yuta pangguna pangguna.

Nanging, Aplikasi sing bakal sampeyan lakokake saka kene yaiku Tantan Mod Apk. iku wangun modhél lan modhifikasi saka aplikasi asli lan resmi. Sampeyan bisa uga ngerti yen sebagian besar aplikasi nawakake sawetara fitur mbayar sing bisa digunakake kanthi mbayar dhuwit.

Dadi, ing piranti lunak pacaran iki, sampeyan uga duwe sawetara pilihan sing dikunci. Nanging Mod Apk iki ngidini sampeyan mbukak kunci kabeh pilihan lan fitur sing ora bisa digunakake amarga watesan. Kayata sampeyan bisa njaluk pilihan sing ora winates lan Batal kanggo ora profil utawa foto sapa wae.

Loro saka iki, sampeyan bisa ngganti lokasi menyang negara apa sing sampeyan pilih. Salajengipun, sampeyan entuk kasempatan yen duwe awis super lan lencana eksklusif. Kajaba iku, App lan Mod versi lengkap iki ngidini sampeyan ndeleng lan ngenali wong-wong sing wis seneng profil utawa foto sampeyan.  

Kepiye Cara Menehi perhatian ing Tantan?

Kanggo entuk perhatian saka wong sing pengin cocog, sampeyan ora mbutuhake teknik khusus. Amarga ana prekara sing gampang sampeyan butuhake lan menehi gambar profil sing apik. Sampeyan bisa njupuk foto nganggo kamera berkualitas utawa sampeyan bisa nggunakake telpon sampeyan kanggo njupuk selfie.

Saliyane nyedhiyakake gambar profil sing apik, sampeyan kudu nuduhake Bio sampeyan. Salajengipun, sampeyan kudu ngatur bio kanthi apik, yen ana wong sing maca banjur kudu disenengi.

Kepiye cara nggunakake Tantan Mod Apk?

Yen sampeyan ora ngerti carane nggunakake, sampeyan kudu maca paragraf iki ing mburi. Amarga aku bakal nuntun sampeyan babagan panggunaan langkah demi langkah. Ayo goleki langkah-langkah ing ngisor iki.

  1. Kaping pisanan download lan nginstal Apk ing telpon Android sampeyan.
  2. Bukak Aplikasi.
  3. Gunakake nomer ponsel sampeyan kanggo njaluk ndhaptar ing kono utawa sampeyan uga bisa Ndaftar karo akun Facebook.
  4. Yen sampeyan wis milih pindhah karo nomer ponsel sampeyan, sampeyan bakal nampa kode konfirmasi.
  5. Ketik kode kasebut ing kothak sing diwenehi.
  6. Tutul tombol Ok utawa Kirim.
  7. Sampeyan saiki wis didaftar.
  8. Jupuk foto utawa pilih galeri kanggo nuduhake gambar profil sampeyan.
  9. Saiki sampeyan bakal entuk pilihan kanggo geser gambar.
  10. Gesek nengen yen sampeyan pengin cocog lan gesek ngiwa yen sampeyan ora bakal nglirwakake.
  11. Sing carane sampeyan saiki bisa nemokake match sampeyan.
  12. Yen sampeyan bakal entuk tanggapan sing positif utawa cocog karo tanggapan sampeyan, sampeyan bisa ngobrol karo wong kasebut.

Gambar saka App

Skrin layar saka Tantan Mod Apk
Skrin layar saka Tantan Apk
Skrin layar saka Tantan App
Skrin layar saka Tantan

Fitur Key

Ana akeh fitur ing Tantan Mod Apk sing bisa migunani lan nikmati ing ponsel Android sampeyan. Dadi, ing kene kudu dipikirake fitur kasebut sing bakal sampeyan lakoni. Sadurunge pindhah menyang fitur kasebut, aku nyaranake sampeyan nginstal App lan nyekseni fitur-fitur kasebut kanthi dhewe.

  • Gawe kanca anyar saka kabeh ndonya.
  • Sampeyan bisa ngobrol karo match paling sampeyan.
  • Iki menehi platform sampeyan bisa nemokake pasangan urip sampeyan.
  • Temokake pertandhingan sabisa, yen ora ana watesan.
  • Seneng diajak wong anyar.
  • Sampeyan uga bisa ngobrol lan golek match ing negara sampeyan.
  • Uga ngidini sampeyan nambah kanca saka Facebook Instagram lan saka kontak sampeyan.
  • Sampeyan duwe macem-macem pilihan kanggo ndhaptar.
  • Ora ana aturan sing didhelikake.
  • Gratis kanggo ngundhuh lan nggunakake.
  • Nduwe antarmuka sing gampang banget lan gampang pangguna.
  • Lan akeh liyane.

kesimpulan

Yen sampeyan nggoleki aplikasi dating online, iki minangka salah sawijining pilihan sing paling apik kanggo sampeyan. Amarga iku gampang, aman lan gampang digunakake. Ora ana sing ndeleng rincian pribadi sampeyan lan kajaba sampeyan ora ngidini.

Aku wis nyedhiyani sampeyan kabeh informasi sing mungkin babagan app yen pengin mbukak kabeh fitur gratis. Banjur Download Versi Terkenal saka Tantan Mod Apk kanggo Android saka artikel iki. Supaya bisa ndownload file Apk mung klik utawa tutul tombol Download ing ngisor iki.

Nuduhake karo Kanca: Sadurunge menyang Ngundhuh App Aku pengin sampeyan yen sampeyan seneng, banjur kirim bareng / Tulisan iki karo Kanca lan kanca-kanca.

Link Download Langsung