Unduh Wave Money Apk Kanggo Android [Aplikasi Keuangan]

Iki minangka aplikasi Android aman anyar sing disusun kanggo wong Myanmar. Ya, kita ora ngomong babagan Wave Money Apk liyane. Bener, aplikasi kasebut nawakake sistem pembiayaan online sing canggih iki. Ing ngendi anggota sing wis kadhaptar ora kudu ngunjungi kantor apa wae.

Ing jaman biyen, wong seneng ngunjungi kantor kalebu bank kanggo transaksi finansial. Amarga wong entuk wektu luang kanggo ngunjungi kantor utawa bank. Nanging saiki wektu lan kahanan wis diganti kabeh. Ing jaman saiki, wong-wong wis sibuk karo rutinitas saben dinane.

Dheweke ora bisa mbuwang wektu ngunjungi bank lan lembaga keuangan sing beda-beda. Malah wong njaluk online Dompet Digital sistem ngendi protokol keamanan wis kawujud kanthi bener lan nggawe transaksi online luwih gampang. Mula, syarat fokus kita nggawa Aplikasi Wave Money.

Apa Wave Money Apk

Wave Money Apk minangka aplikasi Android finansial sing dikembangake dening Wave Money. Alesan kanggo nggawe aplikasi anyar iki yaiku kanggo nyedhiyakake sistem transaksi aman online. Where anggota kedhaftar bisa ngirim lan nampa dhuwit.

Nganti saiki 57 ewu plus agen wis nyaranake aplikasi kasebut. Maca angka sing tepat bakal mbantu ngerteni popularitas aplikasi. Ing jaman saiki, wong ing saindenging jagad nandhang masalah pandemik.

Malah wong-wong ing Myanmar uga nandhang sangsara saka penyakit tartamtu. Sanadyan para ilmuwan sukses nyedhiyakake Anti-Dot kanggo jagad iki. Nanging, para ahli nyaranake supaya wong-wong ora ngunjungi papan njaba kanthi acak amarga ana risiko pamisahan penyakit.

Panggonan sing paling rawan kanggo wong yaiku sektor perbankan lan finansial. Amarga tingkat interaksi fisik ing panggonan kasebut luwih dhuwur tinimbang sing dikarepake. Mangkono nimbang kabutuhan lan syarat wong, pangembang bali karo Wave Pay Apk.

Rincian apk

jenengDhuwit Gelombang
versiv1.4.0.1
Size19 MB
DeveloperDhuwit Gelombang
Jeneng Paketmm.com.wavemoney.wavepay
pricefree
Dibutuhake Android5.0 lan Plus
KategoriAplikasi - Finance

Saiki nggabungake aplikasi ing smartphone Android ora mung bakal mbantu ngirim lan nampa dhuwit. Nanging uga mbantu pangguna seluler kanggo mbayar macem-macem tagihan kalebu biaya transaksi online. Temokake platform tartamtu lan mbayar jumlah sing dibutuhake kanthi online.

Kanggo proses iki, pangguna ora kudu ngunjungi kantor utawa cabang. Ana konsep sing mubeng kanthi jeneng 1W1D. Iki tegese siji dompet siji piranti. Amarga implantasi kabijakan iki, sistem keamanan saya tambah apik.

Kajaba iku, ana macem-macem tingkat akun sing bisa digayuh. Wong bisa nemokake sawetara akun sing dilabeli 2nd. Tingkat kasebut nuduhake watesan layanan lan protokol keamanan tetep luwih kuat. Akun level 1 uga duwe enkripsi keamanan sing kuat nanging watesan transaksi diwatesi.

Saka nomer tartamtu, akun level 1 ora diidini pindhah luwih. Sing percaya transaksi saben dina luwih gedhe lan ngluwihi watesan. Banjur pangguna kasebut dijaluk upgrade level akun saka level 1 nganti level 2.

Transfer Dhuwit, Dhuwit Awis, Top Up Wektu Udara, Nggawe Pinjaman, Tagihan Asuransi, Pembayaran Broad Band, Pembayaran Kesehatan lan Blanja Online uga bisa ditindakake kanthi aplikasi. Dadi sampeyan seneng karo fitur pro lan siap kanggo njupuk kauntungan saka kesempatan banjur instal Wave Money Download.

Fitur Utama Apk

  • Gratis kanggo ndownload Apk.
  • Registrasi wajib dilakoni.
  • Ora langganan dibutuhake.
  • Iklan pihak katelu ora diidini.
  • Gampang kanggo nginstal.
  • Nginstal Apk bakal nawakake sistem transaksi online.
  • Liwat pangguna Android kanthi gampang ngirim lan nampa dhuwit.
  • Fasilitas pembayaran tagihan online uga kasedhiya.
  • Ora diijini pariwara pihak katelu.
  • Antarmuka app prasaja lan atraktif.
  • Nomer seluler dibutuhake kanggo transaksi.

Gambar saka App

Carane Download Wave Money Apk

Tinimbang mlumpat langsung menyang instalasi lan panggunaan aplikasi. Langkah awal yaiku ndownload lan pangguna Android bisa dipercaya ing situs web kita. Amarga ing situs web kita mung nawakake file Apk asli lan asli.

Kanggo mesthekake pangguna bakal terhibur karo produk sing pas. Kita nyewa tim pakar sing kalebu macem-macem profesional. Kajaba manawa tim kasebut yakin babagan operasi file Apk sing lancar. We tau kurban Wave Money Android nang bagean download.

Apa Aman Nginstal Apk

File aplikasi sing diwenehake ing kene kanggo pangguna Android asli. Malah kita bisa njamin pangguna yen file Apk pancen aman kanggo nginstal lan digunakake. Elinga hak cipta ora tau diduweni dening kita. Iki tegese yen ana masalah, hubungi tim dhukungan resmi.

Akeh macem-macem aplikasi Android sing gegandhengan karo keuangan bisa digayuh ing kene. Kanggo seneng aplikasi alternatif sing paling apik, klik link sing kasedhiya ing ngisor iki. Yaiku Aplikasi Barwaqt lan NeoBank Apk.

kesimpulan

Mula sampeyan serius banget babagan transaksi online. Lan tansah entuk keprihatinan babagan protokol keamanan lan keamanan pangguna. Mula, sampeyan nggoleki file aplikasi finansial sing paling apik. Banjur disaranake sampeyan ngundhuh lan nginstal Wave Money Apk.

Unduh Link

Ninggalake Komentar