Algida ile Kazan Apk 2022 Преземи за Android [турски]

Овој пат се вративме со нешто ново преку кое на корисниците на андроид им е овозможено да освојат неограничен број подароци што го внесуваат кодот. Внесете го во производот Алгида и добијте неочекувани цени. За да ги заработат сите овие подароци, корисниците треба да инсталираат Algida ile Kazan во своите андроидни паметни телефони.

Во суштина, ова е андроид апликацијата каде андроид мобилни корисници им се дава можност. Преку кои можат да заработат неочекувани подароци и поени. Акумулирањето на точките преку внесување на различни кодови го водат корисникот кон непосредни подароци.

Дури и можете да заработите различни поени4 споделување на апликацијата со вашите пријатели. Средствата за споделување се грижат ако имате огромен круг на пријатели и поголемиот дел од тие пријатели користат андроид паметен телефон. Тогаш вие и вашите пријатели можете да заработите поени и различни подароци што ја делат апликацијата.

Значи ова е можност за прозорец каде корисниците на андроид добиваат можност да заработат различни подароци полни со неочекувани цени. Која вклучува Интернет пакети, Проверки на попуст и многу повеќе. Ова е опција со еден прозорец со различни опции.

Ако верувате дека судбината ви е полна со среќа и вашата внатрешна душа ви кажува да и дадете шанса на оваа апликација. Потоа предлагаме ваквите корисници на мобилни телефони да му дадат шанса. За да ја преземете ажурираната верзија на Apk, кликнете на копчето за линк за преземање, предвидено во статијата.

Што е Algida ile Казан АПК

Алгида е познат производител на сладолед кој започнува со производство на сладолед од 90-тите години. Поради нивните уникатни рецепти, тие се успешни да го шират производот низ целиот свет. И сега тие се успешни да ја интернализираат својата марка.

По интернализација на нивниот производ тие одлучија да се структурираат различните гранки низ целиот свет. По долга борба, тие ги постигнуваат своите цели работејќи различни гранки во многу земји. Но, може да најдете лого за сладолед Алгида различно.

За да го подигнат својот производ, експертите решија да започнат со подароци со различни подароци кај нивните клиенти. За да ги заработат овие подароци, луѓето треба прво да купат сладолед и со неа ќе ја најдат купонската картичка.

Онаму каде што треба да ја изгребат картичката и да ја чуваат безбедни додека и ако не ја инсталирате апликацијата Algida ile Kazan во внатрешноста на мобилниот телефон.

Детали за АПК

ИмеАлгида иле Казан
верзијаv2.0.25
големина46.70 MB
СоздавачУнилевер АД
Име на пакетотcom.универвер.алгида
Ценаслободен
Задолжителен Android4.1 и Плус
категоријаапликации - Храна и пијалоци

Без инсталирање на апликацијата, кодната картичка е безначајна. За да заработите подароци што треба да го инсталирате официјална апликација првиот потоа внесете го кодот во Algida производи. Откако ќе го внесете кодот во производот, тогаш тој ќе го отвори овој подарок за вас. Каде ќе бидат достапни попусти и пакети.

Откако ќе го отворите производот Алгида, ако имате среќа отколку што корисникот може да освои Интернет пакети, пакети со попуст и различни точки и сл.

Како да преземете и користите апликација

Во горенаведениот напис веќе ги спомнуваме деталните информации поврзани со производите на Алгида. И какви можности им нуди Алгида на своите клиенти? За да ја обезбедат оваа можност, корисниците на мобилни телефони треба да ја преземат најновата верзија на Algida ile Kazan од тука.

Симнување на постапката на ажурирана верзија на овој APK датотека е многу едноставна. Сè што треба да сторите, само кликнете на копчето за линк за преземање, предвидено во статијата. И вашето преземање ќе започне автоматски.

Откако ќе заврши преземањето, следниот чекор е инсталирање и користење на апликацијата. За тоа, треба внимателно да ги следите следниве чекори. Затоа што го води корисникот до непречена и безбедна инсталација на апликацијата.

  • Прво, одете во поставка за мобилни телефони и дозволете Непознати извори од поставката за мобилни телефони.
  • После тоа, пронајдете ја преземената датотека од делот за складирање на мобилни уреди.
  • Потоа, кликнете на Apk File за да го започнете процесот на инсталација.
  • По успешниот процес на инсталација, одете во менито за мобилни и стартувајте ја апликацијата.
  • Внесете го кодот во производот Алгида и освојте непроценливи подароци.

Снимките на екранот од апликацијата

Заклучок

Иако корисниците на Android можат да ја преземат оригиналната датотека Apk од Play Store. Но, поради одредени причини, апликацијата не е достапна. Со оглед на побарувачката на корисници, ја обезбедивме најновата верзија на нашата веб-страница.

Само кликнете на копчето за линк за преземање и автоматски ќе ја преземе ажурираната верзија бесплатно.

Превземи линк