Преземете Alua Apk за Android [Онлајн заработете]

Ако барате онлајн платформа за забава. Тоа не само што помага во пронаоѓањето на талентирани луѓе, туку помага и во истражувањето на популарните профили. Потоа им препорачуваме на корисниците на Android да ја преземат најновата верзија на Alua Apk.

Навистина, апликацијата е онлајн социјална андроид апликација. Каде што регистрираните членови можат лесно да комуницираат со случајни луѓе без никакво ограничување. Сè што треба да направат овде е да бараат одреден профил и да воспостават контакт.

Запомнете дека платформата се смета за официјална и доста чувствителна кон своите корисници. Популарните познати личности и спортисти ја користат платформата за насоки. Оттука, вие сте подготвени да ги искористите предностите на ова ново Апликација за разговор потоа преземете ја апликацијата Alua.

Што е Alua Apk

Alua Apk е онлајн андроид социјална апликација каде што се дозволени регистрирани членови. Да се ​​направи директна интеракција со популарни познати личности, вклучувајќи талентирани луѓе. Сè што бараат тука се некои кредити и информации за профилот.

Ако споменавме пристап до онлајн достапни платформи за комуникација и социјални медиуми. Тогаш и тие се сметаат за продуктивни и плодни за употреба. Дури и популарни луѓе, вклучително и познати личности, ги користат тие платформи.

Сепак, случајните момци главно се игнорираат на таквите платформи. Дури и обожавателите можеби нема да можат да остварат директна интеракција со популарни луѓе поради повеќе причини. Фокусирајќи го проблемот и помошта од обожавателите, програмерите ја донесоа неговата нова апликација.

Овде, внатре во платформата, речиси секоја славна личност е достапна. Дури и талентирани луѓе се исто така присутни за да комуницираат и да контактираат. Сепак, тука за воспоставување директен контакт потребни се кредити и од навивачите се бара да ги купат тие кредити. Ако имате пари и сте подготвени за интеракција, тогаш инсталирајте го Alua Download.

Детали за АПК

ИмеАлуа
верзијаv2.22.7498
големина24.11 MB
СоздавачAlua USA Ltd
Име на пакетотcom.alua.droid
Ценаслободен
Задолжителен Android5.0 и Плус
категоријаапликации - социјална

Освен користење на апликацијата за интеракција. Членовите можат да ја користат платформата и за заработка. Да, претходно зборуваме дека за правење интеракција потребни се кредити. Ако вие сте успешни во принудувањето на фан да купи кредити.

Тогаш нивната сметка ќе биде депонирана со добра провизија. Оние кои ја добија вештината и бараат платформа за да го продадат знаењето. Може да ги искористи предностите на платформата и да ги продава своите услуги преку месечни претплати.

Запомнете, оние кои добиле талент, исто така, можат да ја искористат апликацијата. Оттука тие можат да го продадат својот талент и да заработат добар профит. Процесот на регистрација изгледа незгоден. Оние кои се нови на платформата и аплицираат за регистрација бараат код за покана.

Без шифра, невозможно е да се пристапи до платформата. Не, имате рачка на Твитер, а потоа обидете се да се најавите во апликацијата преку опција со еден клик. Запомнете дека платформата ќе ги преземе сите потребни податоци од сметката на Твитер додека креирате сметка.

Постои и опција за разговор за приватни пораки за корисниците. Сега користете го гласникот за да се справите со комуникацијата и другите медиумски датотеки. Сите информации ќе се чуваат во тајност во високо шифрирани сервери. Ако ги сакате професионалните карактеристики и сте подготвени да заработите добар профит, тогаш преземете го Alua Android.

Клучни карактеристики на Апк

 • Датотеката Apk е бесплатна за преземање.
 • Регистрацијата е задолжителна.
 • За регистрација, потребна е шифра за покана.
 • Сепак, имателите на сметки на Твитер можат директно да пристапат до главната контролна табла.
 • Не се дозволени реклами од трети страни.
 • Не е потребна претходна претплата.
 • Инсталирањето на апликацијата обезбедува директен пристап до онлајн социјалната платформа.
 • Каде што членовите можат да ги најдат своите омилени познати личности.
 • Дури и ги продаваат своите добри услуги.
 • Зборувањето и разговорот исто така чинат пари.
 • Систем за следење во живо ќе ги прикажува часовите на интернет.
 • Исто така, покажете им ги на членовите офлајн часовите.
 • За да заработите услуги потребни се кредити.
 • Достапна е и пробна опција.
 • Интерфејсот на апликацијата остана едноставен.
 • За складирање податоци се користат безбедни сервери.
 • Опцијата за приватен разговор ќе ви помогне да имате таен разговор.
 • Дури и испраќајте и примајте датотеки преку опција за разговор.
 • Интерфејсот на апликацијата остана лесен за корисниците.

Снимките на екранот од апликацијата

Како да преземете Alua Apk

Во моментов апликацијата е директно достапна на Play Store. Сепак, тој е ставен меѓу рестриктивните производи на земјата. Ова значи дека прекуграничните корисници на Android можеби никогаш нема да дозволат пристап до директна датотека Apk.

Значи, што треба да направат тие корисници на андроид во таква ситуација? Затоа, во таква ситуација, им препорачуваме на оние корисници на Android да ја посетат нашата веб-страница. И лесно преземете ја најновата верзија на апликацијата. За да ја преземете ажурираната верзија на Apk, кликнете на долу дадената врска.

Дали е безбедно да се инсталира Apk

Апликациската датотека што ја презентираме овде е чисто оригинална. Дури и датотеката со апликацијата е директно преземена од официјалниот извор. Веќе ја инсталиравме апликацијата на повеќе уреди и не најдовме сериозен проблем. Сепак, ние никогаш не ги поседуваме директните авторски права на апликацијата.

Има многу други слични социјални апликации и апликации за заработка објавени на нашата веб-страница. За да ги инсталирате и истражите тие најдобри алтернативни апликации, ве молиме следете ги дадените врски. Тоа се DB Center Apk Y99 Chat Apk.

Заклучок

Ова е најдобрата можност за корисниците на Android да најдат и да остварат директен контакт со нивната омилена славна личност. Ако сте заинтересирани и барате совршен извор за пристап до директна датотека Apk. Мора да ја посетите нашата веб-страница и да ја преземете Alua Apk бесплатно со опција со еден клик.

Превземи линк

Оставете коментар