Бесплатно преземање AndroRat Apk за Android [Ажурирано 2022 година]

Тука сум со уште една неверојатна апликација за Android наречена „Андрорат“ ??. Овој софтвер е исто така многу корисен и корисен за оние корисници на андроид кои ги загубија своите телефони.

Затоа што Апликација за следење може да добие какви било информации во врска со вашите телефони, како што се дневници на повици, контакти, локација GPS и многу повеќе.

Всушност, ова може да се направи ако знаете или се сеќавате на IMEI бројот на вашиот телефон. Бидејќи ви овозможува да ја пронајдете локацијата на вашиот мобилен телефон преку IMEI на вашите мобилни телефони.

За Андрорат

Главно, оваа апликација е развиена за едукативни цели, како и за етички хакерски цели. За жал, AndroRat може лесно да се искористи за неетички хакерски цели.

Затоа, јас силно им препорачувам на корисниците да не смеат да ги користат за вакви активности затоа што таквото нешто може да доведе до тоа да ве стават зад решетките.

Спаѓа во категоријата алатки што ја развива компанија наречена ДДТ. Тоа е неверојатна алатка за да ги добиете сите информации за кој било паметен телефон или таблет Android со добивање на далечински пристап. Така, можете да ја добиете најновата верзија на AndroRat Apk за андроид од тука во овој напис.

Детали за АПК

ИмеАндроРат
големина3.43 MB
верзијаv1.2
СоздавачДДТ
Ценаслободен
Задолжителен Android4.2 и погоре
категоријаапликации - алатки

Како работи AndroRat?

Тоа е софтвер кој ви овозможува да ги преземете сите достапни податоци на телефонот на жртвата. Но запомнете дека можете да го примените само на телефони со Android. Ова може да се направи со добивање далечински пристап до телефонот на жртвата.

Значи, во основа, можете да ја наречете како апликација за хакирање на уред со Android, која ви овозможува да пробивате телефони со андроид. Обично, не е толку лесно да се пробие било кој андроид телефон се додека и доколку жртвата не направи некои грешки.

Работи на два главни начина први еден: ако жртвата ја користи вашата WiFi мрежа, тогаш можете да добиете пристап или да добиете податоци преку софтверот AndroRat.

Со оглед на тоа што вториот метод е едноставен, но тешко е да се изврши затоа што во овој метод можете да креирате лажна датотека Апк. Значи, кога жртвата ќе ја инсталира таа апликација или датотеката Апк на неговиот / нејзиниот паметен телефон, тогаш лесно можете да ги преземете нејзините целосни податоци или информации.

Што можете да направите со користење на AndroRat?

Како што веќе реков дека оваа алатка е многу корисна затоа што ви овозможува да ги следите сите дејствија направени на тој телефон.

Не само што можете да ги следите активностите на телефонот, туку исто така можете да извршувате толку многу задачи на телефонот на жртвата директно од вашиот компјутер или лаптоп со помош на AndroRat.

Можете да фотографирате, можете да го отворите прелистувачот и да му служите на Интернет за да отворите секаков вид URL-адреса. Освен тоа, можете да испраќате пораки и многу повеќе.

Сепак, само сакам да ви кажам дека нема таков пакет AndroRat Apk достапен за телефони со Android, каде било во продавниците со апликации.

Сепак, постои еден вид водич Апк со истото име, кој поседува некои основни упатства напишани на руски јазик на скоро 15 до 17 страници. Така, тоа не ви дозволува да пробиете било кој телефон на Андроид. Ако сè уште мислите дека такво нешто постои, тогаш не сте во право.

Меѓутоа, ако сè уште добиете ваква апликација, тогаш можеби е лажната Apk затоа што оригиналната верзија е достапна само за компјутери и лаптопи. Понатаму, ви препорачувам да ја посетите официјалната страница на производот за да проверите дали е достапен за андроидите или не.

Значи, засега, можете да го користите софтверот од компјутери и јас го обезбедив неговиот оригинален софтвер на крајот на страницата што можете да го преземете.

Какви информации можете да ги добиете со користење на AndroRat?

Можете да добиете многу од кој било андроид мобилен со користење на AndroRat. Но, следуваат најважните информации или податоци што можете да ги добиете од нечиј телефон.

 • Можете да ги добиете сите контакти достапни на телефонот, како што се мобилни броеви, адреси на е-пошта и многу повеќе.
 • Можете да го изненадите сопственикот на хакираниот телефон со тоа што неговите / нејзините мобилни вибрираат.
 • Можете да ги проверите сите дневници за повици што тој / таа ги повика, кога и на кој број тој / таа се јавил.
 • Ви овозможува да отворите секаков вид URL или веб-страница со помош на мобилниот телефон на жртвата.
 • Ви дава пристап до сите пораки што лицето ги испратило или примило.
 • Ако сакате да одговорите на тие пораки, тогаш можете да го сторите истото.
 • Можете да испраќате нови пораки освен да одговорите.
 • Ви овозможува да ја пронајдете GPS локацијата на телефонот.
 • Можете да ги проверите сите пораки во живо.
 • Земете слики од телефонот или снима фотографии користејќи го нејзиниот / неговиот телефон.
 • Слушајте го аудио.
 • Многу повеќе.

Може да ги пробате овие апликации за да хакираат која било игра со Android
Измамник Droid Apk
Измамник мотор АПК

Како да ја преземете апликацијата?

Како што веќе споменав претходно дека алатката во моментов не е достапна за телефоните со Android, затоа, не инсталирајте или преземајте лажни апликации достапни на пазарот и наместо тоа, добијте го софтверот за вашите компјутери и лаптопи.

Бидејќи официјалната алатка е наменета само за тие уреди и можете да ја преземете од нашата веб-страница, која е многу лесна за преземање и инсталирање. Ако сте newbie и не знаете како да ја преземете алатката, следете ги упатствата подолу.

 1. Јас го дадов копчето Преземање подолу на крајот од овој напис.
 2. Кликнете на тоа копче.
 3. Изберете ја саканата локација каде сакате да ја преземете датотеката.
 4. Потоа кликнете / допрете го копчето Продолжете или во ред.
 5. Почекајте неколку секунди (временското траење или брзината на преземање зависи од мрежната врска).
 6. Сега сте завршиле.

Како да инсталирате AndroRat?

Процесот на инсталација е многу едноставен, следете го упатството чекор по чекор подолу, ако не сте нови во апликацијата и не го знаете процесот на инсталација.

 1. Преземете ја апликацијата прво ако сè уште не сте ја презеле од нашата веб-страница.
 2. Потоа, отворете ја папката (Обично папка за преземање) каде што сте ја зачувале апликацијата.
 3. Потоа кликнете двапати на датотеката.
 4. Сега допрете/кликнете на инсталација или опцијата „esДа“ за да го продолжите процесот на инсталација.
 5. Сега сте завршиле и можете да ја користите алатката.

Основни карактеристики

Има многу карактеристики кога ќе почнеме да ги споменуваме, ќе потрае толку многу време и енергија. Но, се обидов да споделам само основни карактеристики на софтверот за да можете да го добиете она што ви се случува да го имате од апликацијата.

 • Тоа е бесплатен софтвер за преземање и употреба на вашите уреди.
 • Можете да го користите за едукативни цели.
 • Можете да ја користите алатката за надзор на кое било лице.
 • Главно се користи од тајните агенции за пронаоѓање на дејствијата на секој осомничен.
 • Можете да ја користите алатката за пронаоѓање и следење на постапките на вашиот животен партнер доколку сметате дека тој / таа ве изневерува.
 • Можете лесно и удобно да ја пронајдете локацијата на вашиот Android мобилен телефон во случај кога сте го изгубиле со помош на бројот IMEI.
 • Исто така, можете да ја движите GPS локацијата од нечиј уред.
 • Можете да ги преземете сите можни информации што се потребни за пробивање на нормален андроид уред.
 • Може да креирате датотеки Апк за телефони што можат да се користат само за хакерски цели.
 • Можете да проследувате видеа со помош на андроид мобилен телефон на жртвата.
 • Има многу повеќе што можете да направите со користење на таа едноставна, но многу корисна апликација.
Основни барања

Нема високи барања за кои треба да го извршите софтверот, но има некои основни барања што можат да бидат од суштинско значење за извршување на апликацијата. Овие барања следат.

 • Потребно ви е компјутер или лаптоп за прво да го инсталирате софтверот.
 • Мора да бидете сигурни дека лицето или андроид уредот што сакате да го пробиете мора да бидат поврзани на вашата WiFi мрежа.
 • WiFi мрежата мора да биде стабилна и работи добро.
 • Потребни ви се основните информации за да креирате било каков лажен пакет Апк за хакирање на нечиј уред.

Откако ќе ги дадам сите можни информации во врска со AndroRat, се надевам дека ќе можете да ги користите мудро и прецизно. Ако сте заинтересирани да ја добиете апликацијата, тогаш на крајот на страницата има копче. Допрете / кликнете на тоа и инсталирајте го на.

Забелешка: AndroRat е многу чувствителна апликација или софтвер што се користи за хакерски цели. Како и да е, оваа алатка главно е развиена за етичко хакирање или едукативни цели, затоа бидете мудро додека користите алатка. Затоа, ако го користите за која било едукативна или етичка хакерска цел, тогаш е добро.

Заклучок

Но, во случај на злоупотреба на апликацијата AndroRat или софтверот, сопствениците на оваа страница „˜lusogamer“ воопшто нема да бидат одговорни. Затоа што тоа е производ на некој друг и ние не го поседуваме овој производ.

Со оглед на тоа што нудиме само апликации, игри и други Android софтвер кои се достапни бесплатно и за јавниот го користите.

Најчесто поставувани прашања

П 1. Што е Андрорат?

Години. Тоа е апликација или софтвер што се користи за етичко хакирање.

П 2. Дали е АндроРат безбеден?

Години. Да, тоа е апсолутно безбеден и безбеден сè додека и освен ако не го користите за етички и едукативни цели и сте стручни ИТ професионалци.

П 3. Како да се пробие телефон Android, паметен телефон или таблет?

Години. Не е толку лесно да се пробие било кој Андроид бидејќи поседува голема безбедност, но можете да го сторите тоа ако сте високо професионален хакер со користење на AndroRat и други други апликации.

П 3. Дали хакерството е легално?

Години. Не, ако целта е да повредите некого или тоа е за неетички цели. Но, хакерството е легално кога правните фирми или владини агенции можат да добијат тајни информации или ИТ организации за едукативни цели. Значи, тоа зависи од ситуациите и намерите.

П 4. Дали е AndroRat легален за употреба?

Години. Да, ако сте овластени од која било ИТ организација или владина агенција и организација да ја користите апликацијата за хакерство. Или го користите за едукативни и етички хакерски цели.

П 5. Како да го инсталирате AndroRat?

Години. Одговорот можете да го добиете во главната статија за процесот на инсталација.

П 6. Како да преземете AndroRat за Android?

Години. Не можете да го преземете AndroRat за андроид затоа што не постои таков Apk пакет постои. Така е достапен само за компјутери и лаптопи.

П 7. Како да преземете AndroRat за компјутер, лаптоп?

Години. Јас го наведов софтверот во овој напис што можете да го преземете за персонални компјутери и лаптопи со помош на копчето за преземање што го дадов на крајот на овој напис.

Q8. Колку хакира кој било Android телефон со Androrat?

години. Едноставно следете го ова видео туторијал.

Директен линк за преземање

1 мисла за „Бесплатно преземање на AndroRat Apk за Android [Ажурирано 2022 година]“

Оставете коментар