Преземи Badi Patti Apk за Android [Point Rummy]

Играњето игри со карти отсекогаш се сметало за уникатно искуство. Каде што играчите бараат да ги користат нивните умни остри вештини за играње. Ако мислите дека вештините за играње се единствени и имате среќа од другата страна да ве спаси, тогаш инсталирајте го Badi Patti.

Апликацијата за игри што ја претставуваме овде е чисто оригинална. Во моментов внатре во апликацијата, може да се игра само една игра. Иако програмерите планираат да додадат повеќе нови игри поврзани со картички внатре, кои наскоро ќе бидат достапни за играње.

Оттука, подготвени сте да ја играте играта со карти со пријателите и членовите на семејството. Тогаш што чекаш? Само преземете ја најновата верзија на датотеката Apk од со опција со еден клик. И уживајте во играњето на популарната игра Point Rummy бесплатно.

Што е Badi Patti Apk

Badi Patti Android е онлајн плус офлајн платформа за игри со картички. Каде што на регистрираните членови им е дозволено да играат и да учествуваат во казино игрите. Иако играњето и учеството во игрите изгледа едноставно и полесно.

Бидејќи програмерите ја вградуваат оваа однапред регистрирана сметка за почетници. Поради достапноста на претходно регистрирани сметки, сега од почетниците никогаш не се бара да се грижат за пристапноста или регистрацијата. Дури и тие никогаш нема да побараат претплата или лиценца.

Во моментов апликацијата чисто поддржува игра со карти Point Rummy. Што е исто така популарно со името на бадипати во Индија. Повеќето играчи во Индија сакаат да ја играат оваа игра со пријателите. Но, сега оние кои не се заедно поради зафатените распореди можат да ја играат играта онлајн.

Сè што треба да направат е само да ја инсталираат најновата верзија на апликацијата за игри во паметниот телефон. Само пристапете до главната контролна табла со избирање на однапред регистрирана сметка. И лесно учествувајте во случајни игри бесплатно. Нема директно Играјте и заработете не е достапна, но во иднина оваа опција може да биде достапна за избор.

Детали за АПК

ИмеБади Пати
верзијаv1.0.1
големина49.3 MB
СоздавачТинејџерката Пети Ганеш
Име на пакетотcom.teenpattiganesh.игра
Ценаслободен
Задолжителен Android4.3 и Плус
категоријаигри - картичка

Правилата за играње и стилот на играта се едноставни. Прво, играчите бараат да најдат други 3 противници. Откако системот ќе успее да ги собере другите тројца играчи. Потоа играта ќе започне автоматски и соодветно ќе ги дистрибуира картичките.

Ако не сте задоволни со сегашната табела. Потоа тој/таа лесно може да ја префрли табелата од главната опција за поставување. Менувањето на табелата ќе ги измени играчите. Откако ќе се чувствувате удобно, тогаш можете да започнете да играте игра.

За да ја играат играта, исто така, бараат златни. Во моментов, однапред регистрираната сметка може да обезбеди доволно златни монети внатре во сметката. Откако ќе бидете сигурни во вештините и правилата за играње. Тогаш играчите можат да се движат понатаму и да учествуваат во вистински игри.

Запомнете дека програмерите вградуваат други клучни опции внатре. Тие вклучуваат музика, вибрации, префрлување, лоби и повеќе. Најголемиот додаток кој гејмерите ќе го сакаат е опцијата за приватен разговор. Додека ја играат играта, играчите можат да комуницираат едни со други.

Ако ви недостасува време и никогаш не сакате да пишувате. Не грижете се бидејќи програмерите ги вградуваат овие претходно напишани мини изјави. Само допрете ги изјавите и тие автоматски ќе се појават на разговорот. Оттука, подготвени сте да ги подобрите вештините за играње меѓу другите играчи, а потоа инсталирајте го Badi Patti Download.

Клучни карактеристики на Апк

 • Бесплатно преземање на Apk.
 • Без регистрација.
 • Без претплата.
 • Лесно за инсталирање и играње.
 • Инсталирањето на апликацијата нуди најголема можност за играње.
 • Ова значи дека гејмерот може да игра популарен поен рами.
 • За пракса, монетите се веќе депонирани.
 • Додадена е контролна табла за поставки.
 • Опцијата за прекинувач на маса е исто така достапна.
 • Опцијата за приватен разговор е достапна.
 • Достапни се и однапред напишани мини изјави.
 • Интерфејсот на играта остана едноставен.

Снимките на екранот од играта

Како да ја преземете апликацијата Badi Patti

Кога станува збор за преземање на најновата верзија на датотеките Apk. Корисниците на Android можат да имаат доверба во нашата веб-страница бидејќи овде на нашата веб-страница нудиме само автентични и оригинални Apk-датотеки. За да се уверите во безбедноста и приватноста на корисникот.

Ангажиравме стручен тим составен од различни професионалци. Освен ако професионалниот тим не е сигурен за непречено функционирање, ние никогаш не го нудиме делот за преземање Apk внатре. За да ја преземете ажурираната верзија на апликацијата за игри, кликнете на дадената врска.

Дали е безбедно да се инсталира Apk

Апликациската датотека што ја презентираме и ја поддржуваме за корисниците на Android. Е чисто оригинален и не бара претплата или регистрација. Дури и ние веќе ја инсталиравме датотеката со апликација во различни паметни телефони. По инсталирањето на играта не најдовме директен проблем.

Многу други апликации за игри поврзани со казино се објавени и споделени овде на нашата веб-страница. За да ги истражите тие други релативни казино игри, ве молиме следете ги датотеките Apk. Кои се Yugioh Master Duel Apk Тинејџер Пати победи на Ап.

Заклучок

Значи, сакате да играте игри со карти, но не можете да најдете безбедна онлајн платформа. Потоа им препорачуваме на играчите да инсталираат Badi Patti Apk во мобилниот Android. И уживајте во играњето на популарната игра Point Rummy со пријателите и другите случајни играчи.

Оставете коментар