Бесплатно преземање Bcmon Apk за Андроид [најнова 2022 година]

Денес ќе споделам апликација наречена „˜Bcmon“ за паметни телефони и таблети со Android. Оваа апликација е компатибилна со сите видови уреди со Android што имаат пристап до root.

За Бцмон

Истиот е лансиран за да се анализираат слабостите во кој било вид на безжична мрежа. Освен тоа, им овозможува на своите корисници да го следат сообраќајот на која било локална мрежа или безжична мрежа.

Покрај тоа, можете да ја користите како алатка NetCut што им овозможува на своите корисници да ја прекинат врската ако сметате дека има огромен товар на сообраќај на мрежата.

Сепак, секоја технологија има свои предности и недостатоци, така што оваа алатка има и одреден недостаток. Бидејќи може лесно да се искористи за неетичко хакирање, во кое некои штетни луѓе можат да ја нападнат вашата мрежа за да ја хакираат.

Во основа, Bcmon Apk ви дава можност да им овозможите на режимот Монитор на вашите андроид паметни телефони другите уреди да ја контролираат мрежата.

Ова неверојатно Апликација за хакирање е развиен од XDA и го лансираше во 2017 година, кој е инсталиран од над 2 корисници на Android со недостаток. Така можете да замислите колку е корисна и доверлива апликација за извршување на такви операции за кои напишав во горниот пасус.

Сепак, нема такви уреди споменати од програмерите што можат да се сметаат за компатибилни со апликацијата. Бидејќи повеќето уреди со Android се компатибилни со Bcmon затоа што е многу едноставна и лесна апликација.

Но, оние уреди што не се вкоренети или немаат пристап до корен, не се во можност да ја стартуваат апликацијата. Бидејќи на Bcmon Apk му треба пристап до корен во вашиот паметен телефон или мобилен телефон.

Детали за АПК

ИмеБкмон
големина3.36 MB
верзијаv3.0.1
СоздавачXDA
категоријаалатки
Ценаслободен
Задолжителен Android2.3 и погоре
категоријаапликации - алатки

Зошто ни треба Bcmon Apk?

Можеби не сте една личност што размислувате за ова прашање пред да заминете не само Bcmon Apk, туку и другите апликации. Бидејќи ние сме многу загрижени за безбедноста на нашите податоци или безбедноста на уредот. Понатаму, има многу други причини да ја инсталираме апликацијата на нашите паметни телефони.

Бидејќи живееме во 21 век, каде што Интернет-објектот се смета за еден од благословите во ерата.

Бидејќи ова е единствената технологија која ги зајакна другите области на животот, како што се образованието, поврзаноста и социјалната интеграција. Понатаму, тој го олесни процесот на развој низ целиот свет.

Затоа. Денес ќе бидете сведоци на алатка која ќе ви помогне лесно, безбедно и безбедно да стигнете до оваа Интернет-установа.

Бидејќи интернетот стана една од најистакнатите работи сега на ден да ги извршуваме нашите рутински задачи. Значи, ако немате пристап до овој објект, тогаш не можете лесно да се натпреварувате затоа што таму има огромна конкуренција.

WiFi е многу вообичаен извор за обезбедување на мрежна мрежа за луѓето и повеќето луѓе треба да плаќаат огромни трошоци за користење на WiFi мрежи.

Затоа, секогаш се грижиме за безбедноста и другите слабости на нашите мрежи. Но, ова може да се надмине преку таа алатка што ја обезбедивме овде.

Ако сте исто така еден од оние кои бараат апликација Android да ја анализираат и следат вашата локална мрежа, тогаш овој напис е само за вас момци.

Откријте ја Апк

Но, пред да започнете со преземање на Bcmon Apk, постои уште една алатка што е задолжителна за апликацијата. Таа апликација или е Откријте ја Апк и без да го инсталирате ова не можете да управувате или да извршите Bcmon. Затоа ве повикувам момци да одите и да ја набавите таа алатка исто така и прво да ја инсталирате на вашите телефони.

Достапно е на нашата веб-страница и можете да ги добиете основните информации за таа апликација и исто така датотеката Најнови откривања Апк за Android со посета на хиперврската.

Како да го користите bcmon?

За да ја користите алатката, ќе имате основно знаење за хакерски или андроид телефони. Ако не знаете за тие работи, тогаш мора да научите за нив и потоа да ја инсталирате апликацијата. Или можете само да ги следите упатствата за инсталација за да ја инсталирате и стартувате апликацијата на вашите мобилни телефони.

Процес на инсталација

 1. Како прво, треба да го искорените вашиот уред ако не е вкоренет инаку тој е вкоренет веќе од тоа добро и добро.
 2. Добијте ја најновата Bcmon Apk или стара верзија што зависи од вас бидејќи и двете верзии можат да бидат оперативни, но ја претпочитам поновата.
 3. Потоа дозволете или овозможете ги „непознатите извори“ да ги инсталираат апликациите од трети страни, за да го направите тоа следете ги упатствата подолу.
 • Одете во поставките.
 • Потоа одете на безбедност
 • И допрете/кликнете на копчето за овозможување веднаш пред опцијата „Непознати извори“.
 1. Потоа, вратете се на управувачот со датотеки, пронајдете ја алатката и допрете на неа за да продолжите со инсталацијата.
 2. Сега кога ќе завршите со инсталација, отворете ја апликацијата.
 3. И започнете да ја анализирате или следи вашата безжична мрежа.

Процес на употреба

Кога ќе завршите со горенаведената постапка, преземете го Reaver Apk на вашиот телефон, потоа исто така инсталирајте го пред да започнете Bcmon. Потоа следете ги следниве упатства за понатамошен процес.

 1. Мора да имате инсталирано root-explorer Apk на вашиот телефон за разлика од Reaver Apk.
 2. Отворете го или стартувајте го Bcmon.
 3. Потоа почекајте неколку секунди бидејќи апликацијата ќе започне да презема некои од нејзините основни алатки.
 4. Потоа стартувајте го Root Explorer за да ја отворите папката Bcmon и допрете на таа папка.
 5. Изберете преглед или допрете на опцијата за преглед.
 6. Потоа ќе видите список со датотеки што ќе треба да ги копирате-залепите во папката Root> Data> Data> com.bcmon.bcmon> Files.
 7. Сега обидете се да отворите com.bcmon.bcmon> Датотеки> Алатки> Reaver.
 8. Потоа, ќе видите опција за давање дозволи каде што треба да ги проверите сите полиња за извршување.
 9. Потоа, на алатките притиснете долго за да ја овозможите алатката Bcmon и дајте му право да се изврши.
 10. Потоа допрете ОК.
 11. Сега отворете ја апликацијата Reaver од домот и допрете/кликнете на опцијата „˜Скенирај“.
 12. Потоа, ќе ги видите сите достапни мрежи со специфични бои при што зелениот претендира за добар единствен опсег.
 13. Потоа вратете се на поставките во апликацијата и овозможете го режимот на монитор.
 14. Отштиклирајте ја опцијата „˜користи bcmon“ и вчитај ги сите скрипти.
 15. Сега слезете на менито и проверете го режимот за дебагирање.
 16. Сега можете да ги користите мрежите.

Основни карактеристики

 • Алатката можете да ја добиете бесплатно, така што нема потреба да ја добиете испуканата Апк.
 • Можете да ги проверите за слабостите на мрежата.
 • Може да овозможите режим на набудување на вашите андроид телефони.
 • Можете да ја прекинете Интернет-врската со различен сообраќај за да го подигнете ажурирањето од рутерот.
 • Тоа е мулти-задача алатка која исто така ви дава карактеристики на NetCut, WiFi kill и други вакви алатки.
 • Може да содржи или ограничи кој било уред да има пристап до вашата мрежа.
 • Таа е најдобрата алатка за ИТ професионалци и експерти за Android.
 • Bcmon е компатибилен со скоро сите андроидни уреди.
 • Може да пробиете други WiFi мрежи на андроид.
 • Многу повеќе да се искористи од оваа неверојатна алатка.
Основни барања
 • Работи на 2.3 и над верзија Андроид оперативен систем.
 • Капацитетот на RAM меморијата е 1 GB или повеќе препорачливо.
 • Стабилна Интернет врска за преземање на алатки.
 • Needе треба пристап до корен.

Сега можете да преземете или Bcmon Old верзија или најнова верзија од нашата веб-страница бидејќи и двете се моментално функционални.

Заклучок

Меѓутоа, ако ја барате верзијата на апликацијата што сака No Root, тогаш го губите вашето време. Бидејќи на официјалната алатка им е потребен пристап до root и не можете да го инсталирате на не-вкоренети андроидни уреди.

Најчесто поставувани прашања

П 1. Како да се пробие WiFi со вкоренет андроид уред?

Години. Можете да пробиете WiFi со вкоренети уреди со Android за да можете да го прочитате горенаведениот напис и да ги следите упатствата дадени таму. И преземете ги апликациите што ги споделуваме овде во статијата, со цел да ги искористиме за хакирање WiFi на андроид

П 2. Дали Bcmon е безбеден за инсталирање на андроид?

Години. Да, ако сте експерт или ги знаете основите на хакерството, тогаш тоа е безбедно за вас.

П 3. Како да го користите Bcmon?

Години. Јас го обезбедив целосниот и чекор по чекор процес во главната статија каде што можете да ги добиете упатствата за користење на апликацијата.

П 4. Како да инсталирате Bcmon Apk?

Години. многу е едноставно само следете ги упатствата дадени во главниот напис.

П 5. Кои се алтернативите на Bcmon?

Години. има различни видови на алтернативи кои следат по Аеродромот-ук Апк, WIBR + Без корен APK, Net Cut Apk и други.

Директен линк за преземање

Оставете коментар