Преземи Cerberus Apk за Android [Mobile Tracker]

Светот стана ѓубре од можности, каде што луѓето сакаат да ги чуваат своите важни работи во паметните телефони. Сепак, губењето на паметен телефон значи давање важни податоци на непозната личност. Оттука, фокусирајќи ја важноста на мобилниот овде, го претставуваме Cerberus Apk.

Сега интегрирањето на оваа единствена алатка во паметниот телефон може да им овозможи на корисниците. За да се вклучите и да добиете точни ингеренции вклучувајќи ја локацијата на мобилниот телефон без помош од трета страна. Сè што бараат е да ја инсталираат апликацијата бесплатно.

Потоа дозволете некои клучни дозволи кои се неопходни. И лесен пристап до главните услуги на паметен телефон без никаква помош. Оттука ви се допаѓаат професионалните карактеристики на апликацијата, а потоа инсталирајте ја апликацијата Cerberus со опција со еден клик.

Што е Cerberus Apk

Cerberus Apk е онлајн апликација за Android структурирана од LSDroid. Причината за развивање на оваа неверојатна андроид алатка е да се обезбеди онлајн услуга. Тоа му овозможува на корисникот на паметниот телефон да лоцира, плус да ги добие сите главни акредитиви на мобилниот телефон од далечина.

Кога технологијата не беше постара и луѓето не беа свесни за паметните телефони. Никогаш не помислуваат на вакви проблеми со крадење. Но, со времето кога луѓето добија пристап до оваа паметна технологија во форма на мобилни телефони.

Луѓето почнуваат да се свесни за складираните и заробените податоци. Бидејќи мобилните се сметаат за единствен извор каде се чуваат личните податоци. Сепак, компаниите веќе ги инсталираа овие различни безбедносни протоколи.

Како што се Најди го мојот мобилен и безбедносните пински кодови. Но, во големи случаи, сите овие опции може да престанат да работат по бришењето. Така, фокусирајќи ја помошта на луѓето, програмерите конечно се вратија со оваа неверојатна апликација. Сега интегрирањето на Cerberus Download ќе ги отстрани овие проблеми со еден клик.

Детали за АПК

ИмеСерберус
верзијаv3.6.9
големина7.4 MB
СоздавачЛСДроид
Име на пакетотcom.lsdroid.cerberus
Ценаслободен
Задолжителен Android6.0 и Плус
категоријаапликации - Продуктивноста

Има многу различни функции кои се додадени или достапни за бесплатно пристапување. Тие вклучуваат далечински управувач, приспособено предупредување, автоматско поставување задачи, точна локација на мобилниот, податоци за назад, заклучување и бришење податоци, директно сликање на кражба и лична безбедносна опрема итн.

Забораваме да ги спомнеме карактеристиките за безбедност на децата. Да, експертите веќе ги интегрираа овие детски безбедносни протоколи во паметните телефони. Така, родителите или старешините можат лесно да добијат различни важни предупредувања без никаква помош.

Дури и родителите ја следат локацијата на нивните деца и добиваат инстант предупредување. Како што децата излегуваат, претходно пријавените простории без никаква дозвола. Дури и делот за статистика ќе ги прикаже сите главни ингеренции во врска со користењето и историјата на прелистување.

Најважната опција што им се допаѓа на корисниците е автоматско снимање слика. Да, ако некое лице краде и се обиде да трча, тогаш напредниот систем за вештачка интелигенција ќе сними слика без да даде известување. А до снимените податоци лесно се пристапува од далечина преку веб-платформа.

Запомнете, инсталирањето на апликацијата ќе побара некои неопходни дозволи. Ова значи дека без да се дозволат тие дозволи, апликацијата може да не може да работи непречено. Затоа, ги сакате премиум карактеристиките и сте подготвени да ги користите, а потоа преземете го Cerberus Android.

Клучни карактеристики на апликацијата

 • Датотеката со апликацијата е бесплатна за преземање.
 • Инсталирањето на апликацијата нуди бескрајни безбедносни опции.
 • Тие вклучуваат автоматско фотографирање, локација на уредот и повеќе.
 • Пристапен е и далечински пристап до уредот.
 • Се додаваат безбедносни протоколи за деца.
 • Што значи дека родителите можат да ги следат активностите на децата.
 • Повиците и СМС пораките се контролираат од далечина.
 • Корисникот може да го заклучи екранот и веднаш да ги избрише мобилните податоци.
 • Не се дозволени реклами од трети страни.
 • За употреба, не е потребна регистрација.
 • Не е потребна напредна претплата.
 • Интерфејсот на апликацијата остана едноставен.

Снимките на екранот од апликацијата

Како да преземете Cerberus Apk

Ако споменавме за преземање на најновата верзија на датотеките Apk. Корисниците на Android можат да имаат доверба во нашата веб-страница бидејќи овде на нашата веб-страница нудиме само автентични и оригинални Apk-датотеки. За да се уверите во безбедноста и приватноста на корисникот.

Ангажиравме стручен тим составен од различни професионалци. Освен ако тимот не е сигурен за непречено функционирање, ние никогаш не ги нудиме датотеките Apk во делот за преземање. За да ја преземете ажурираната верзија на Apk, кликнете на дадената врска.

Дали е безбедно да се инсталира Apk

Нашиот стручен тим веќе ја инсталираше и накратко ја анализираше алатката и не најде директен проблем. Сепак, авторските права на датотеката со апликации никогаш не се во наша сопственост. Затоа им препорачуваме на мобилните корисници да ја инсталираат и користат алатката на сопствен ризик.

Овде се споделени многу други алатки за следење и следење. За да ги истражите најдобрите алтернативни алатки, инсталирајте ги следните апликации. Кои се SpyHuman Apk Апликација за социјални шпиони WhatsApp.

Заклучок

Оттука, секогаш сте свесни за мобилната безбедност и барате најдобра онлајн услуга. Тоа не само што помага во лоцирање на погрешно поставен уред, туку помага и при враќање на единицата. Потоа, во овој поглед, им предлагаме на мобилните корисници да инсталираат Cerberus Apk бесплатно.

Превземи линк

Оставете коментар