Comé+Plantas Apk Преземи 2022 година за Android [Апликација Come Mas Plantas]

Секој пат кога бараме нешто ново и продуктивност што може да им користи на корисниците на андроид за да им го направат животот удобен. Овој пат додадовме нова апликација за андроид што може да ви го олесни животот во смисла на готвење и препознавање на различен зеленчук наречен Comà ©+Plantas Apk.

Оваа апликација им помага на луѓето во препознавањето на различен зеленчук што не знаат како да ги напишат и да ги изговараат. Дури и ја додадоа оваа дополнителна карактеристика во неа што можете да ја користите за да ги добиете сите ботанички детали за зеленчук.

Има еден проблем со оваа Апк, а тоа е јазикот. Тоа е апликација за шпански јазик, каде што содржината е видлива за читање на шпански јазик. Но, со оглед на светската употреба, програмерите ја додадоа оваа јазична алатка во апликацијата од каде што корисниците го менуваат јазикот.

Иако ако припаѓате на Шпанија и зборувате шпански јазик, оваа Апк е совршена за вас. Бидејќи апликацијата опфаќа скоро 100 различни детали за зеленчук со ботанички информации. Што се однесува до употребата на луѓето, скоро 90 зеленчуци се основни и ги користат луѓето во нивниот секојдневен живот.

Луѓето можат да ги користат овие ботанички информации за зеленчук за да развијат вкус во садовите, како и во нивните животи. На пример, ако на вашето тело му недостасува витамин Ц и на лекар му рекол да земате додатоци на витамин Ц.

Повеќето луѓе не сакаат таблети поради горчливиот вкус. Потоа, можете да ги исполните потребите на телото за пребарување и јадење на зеленчукот што има поголема количина на витамин Ц користејќи ја апликацијата Comà © Plantas.

Што е Comà ©+Plantas Apk

Ова е вештачка интелигенција базирана на андроид апликација од каде што луѓето можат да извлечат ботанички информации за зеленчук. Дури и луѓето можат да извлечат информации за семејства со зеленчук и братучед, што им помага на луѓето да додаваат различни ароми.

Главната цел на развивање на оваа Апк е да се добијат информации за непознат зеленчук што никогаш не сте го виделе и никогаш не сте го чуле. Можете да ги користите овие информации за да комбинирате различни зеленчуци за да создадете нови вкусови што на крајот носи релаксација.

Кога станува збор за готвењето, вкусот е главниот фактор што може да донесе добри и жални забелешки. Но, користењето на оваа апликација може да помогне во импровизирање на правење нешто добро и вкусно. Така можете да погодите колку е важна технологијата при готвењето.

Детали за АПК

ИмеComà ©+Plantas
верзијаv1.1.6
големина21.17 MB
СоздавачШИФТА САС
Име на пакетотла.shifta.comemasplantas
Ценаслободен
Задолжителен Android5.0 и Плус
категоријаапликации - Храна и пијалоци

Таму не можете да најдете такви датотеки на АПК кои можат да дадат детални информации за зелените растенија.

Ако барате таква алатка која не само што ви помага во готвењето, туку исто така ви помага да ги добиете најновите информации за зеленчукот. Тогаш ви препорачуваме да ја преземете најновата Апк од овде.

Главни карактеристики на апликацијата

  • Апак е бесплатно за преземање и лесен за инсталирање.
  • Овозможува ажурирани информации за зеленчук.
  • Повеќе од 90 различни зеленчуци се достапни за читање и учење.
  • Скоро 30 зеленчуци со ботанички семејства со своите позадини бои достапни.
  • Богат со информации, ви помага да комбинирате различни зеленчуци за да направите вкусно јадење.
  • Нова ера каде што можете да се поврзете користејќи вештачка интелигенција.

Како да преземате и користите апликација

Корисниците на Android можат да веруваат на нашата веб-страница во однос на преземање на најновата верзија на апликации и игри. Дури и дадовме уникатни информации за различни андроидни производи кои не се достапни таму. Така, можете да ја изберете нашата веб-страница во однос на најновите информации и производи.

Врската за преземање на најновата верзија е дадена во написот. С you што треба да направите е само да кликнете на копчето за врска за преземање и да чекате додека не се појави ова известување на екранот на вашиот мобилен телефон „Кликнете на копчето за преземање за да ја преземете датотеката“ ??. Откако ќе го добиете ова известување, кликнете на копчето за преземање.

Откако ќе заврши преземањето, одете во делот за складирање мобилни телефони и кликнете на Comà ©+Plantas Apk File за да го започнете процесот на инсталација. По инсталирањето на апликацијата, одете во менито за мобилни телефони и кликнете на иконата за апликација.

Апликацијата ќе се отвори автоматски, ќе напише кое било име во полето за пребарување и на екранот ќе се појави најновиот клучен збор поврзан со информации.

Заклучок

Додека ја преземавте и користите апликацијата, ако се соочите со кој било проблем. Слободно можете да не контактирате, нашиот стручен тим ќе стигне до вас веднаш штом ќе го примиме вашето барање. Не заборавајте да ја обележувате нашата веб-страница затоа што редовно ажурираме различни апликации и игри. Значи, не прескокнувате ништо важно.

Превземи линк