Преземете ја апликацијата EESZT Apk за Android [Нова 2022 година]

Владата на Унгарија е позната по своите здравствени установи и инфраструктура. Иако светот е во режим на исклучување поради пандемија, но оваа земја успеа да ја контролира поделбата. Така, со оглед на тековниот процес на вакцинација, владата ја започна апликацијата EESZT.

Всушност, преку оваа апликација, владата, вклучително и засегнатите оддели, ќе овозможи складирање на податоци. Плус управувајте со процесот на вакцинација на начин за вакцинирање на унгарски луѓе. Иако да се направи процесот уникатен поавтентичен.

Експертите го додадоа овој систем на сертификација во рамките на апликацијата. Главната цел на додавањето на оваа сертификација беше дискриминација на вакцинираните и невакцинираните лица. Ако припаѓате на Унгарија и барате идеален процес на вакцинација, тогаш инсталирајте ја апликацијата EESZT.

Што е EESZT Apk

Апликацијата EESZT е онлајн платформа развиена од Elektronikus Egà © szsÃgügyi Szolgáltatási Tà © r. Кога ги преведуваме овие зборови на англиски, тогаш тоа значи електронски сервис простор. Овој центар беше структуриран да управува плус непречено да го спроведе процесот на вакцинација.

Повеќето земји кои го иницираат процесот на вакцинација не се во состојба непречено да го направат процесот. Бидејќи луѓето создаваат огромен хаос со посета на центрите по случаен избор. Покрај тоа, поради помалку информации во врска со процесот, луѓето се фрустрирани.

Така, имајќи го предвид лесниот пристап плус помошта од луѓето, владата го започна ова Апликација за пандемија. Процесот на вакцинација плус достапноста е управуван од оваа апликација. Запомнете дека податоците плус информациите ќе се чуваат безбедно со вградување на воено шифрирање.

Кога зборуваме за процесот на интеграција плус имплементација на апликацијата. Тогаш им препорачуваме на корисниците прво да ја преземат апликацијата EESZT. Откако апликацијата е успешно преземена. Сега инсталирајте ја апликацијата внатре андроид уред и стартувајте ја апликацијата.

Детали за АПК

ИмеEESZT
верзијаv2.0.3
големина73MB
СоздавачЕлектроник Егус с s © гогиi Солгилтатиси ТÃ © р
Име на пакетотhu.gov.eeszt.mgw.app.allampolgari
Ценаслободен
Задолжителен Android6.0 и Плус
категоријаапликации - Медицински

Со стартување на апликацијата, таа ќе побара од корисникот да се вметне во бројот TAJ, што значи 6-цифрен пински код. Овој код може да се искористи директно од малопродажниот портал на EESC. Порталот е директно достапен на Интернет во форма на веб-страница.

Оние што се нови, мора прво да го посетат овој малопродажен портал за да генерираат код за игли TAJ 6. Откако овој код е генериран успешно, сега отворете ја апликацијата и вметнете го овој код. Запомнете без овој пин-код, тој никогаш нема да даде пристап до главната табла.

Откако корисникот ќе се најави со 6-цифрен пински код. Сега изберете ја категоријата вакцинација и продолжете да пристапувате до вашиот код за токен. Запомнете дали веќе сте биле вакцинирани, тогаш копија од сертификација ќе може да се добие како доказ.

Ако живеете во Унгарија и ја баравте оваа апликација. Сега корисниците на Android можат да ја преземат оригиналната верзија на Apk-датотеката од тука. Само кликнете на копчето за обезбедена врска за преземање и инсталирајте EESZT Преземање во андроид уредот.

Клучни карактеристики на Апк

  • Бесплатно преземање на оригинална апликација од тука.
  • Интегрирањето на апликацијата во уредот со Android ќе му овозможи на корисникот да се регистрира за вакцинација.
  • За регистрација, корисникот мора прво да го посети малопродажниот портал.
  • Таму, кодот за пин на TAJ 6 ќе му биде доделен на корисникот.
  • Сега користете го доделениот пински код за пристап до главната табла.
  • Не е потребна про-претплата.
  • Не се дозволени реклами од трети страни.
  • UI на апликацијата е пријателска за мобилни телефони.

Снимките на екранот од апликацијата

Како да ја преземете АПК

Таму, многу извори тврдат дека нудат оригинална Apk-датотека бесплатно. Дури и апликацијата беше достапна на Play Store. Но, поради одредени грешки, датотеката Apk не е достапна за преземање од таму. Па, што треба да прават корисниците на андроид во вакво сценарио?

Ако збуните и не знаете кој има доверба, мора да ја посети нашата веб-страница. Бидејќи тука споделуваме само автентични и претходно инсталирани Apk-датотеки за корисници на Android. За преземање на ажурираната верзија на EESZT Android, Ве молиме кликнете на линкот подолу.

Постојат тони слични апликации што се достапни на нашата веб-страница. Дури и тука споделивме глобални апликации поврзани со пандемијата за корисници на андроид. Ако сте заинтересирани и подготвени да ги истражите тие апликации, следете ја споменатата врска. Тоа вклучува Блузон Апк Aarogya Setu АПК.

Заклучок

Ова е најдобрата шанса да се вакцинирате користејќи систем за регистрација преку Интернет. Сепак, вие не сте вакцинирани и барате идеална платформа. Потоа, ги препорачуваме оние што ја преземаат и инсталираат EESZT Appk од оваа страница со операција со еден клик.

Превземи линк

Оставете коментар