Бесплатно преземање на фонт за емоџи 3 Apk за Android [најнова 2022 година]

Емоџи фонт 3 е ан Андроид емотикона апликација тоа е компатибилно со оние паметни телефони и таблети со Android кои се произведени само од Samsung и HTC. Тоа е како приклучок кој лесно може да се вклопи во тастатурите на вашите уреди со HTC и Samsung.

Во суштина, Emoji Font 3 apk за Android е алатка за додатоци што ви овозможува да се префрлите на тастатурата со емоџи со еден допир, со што ќе можете да користите тони разни емотикони во вашите разговори.

За фонтот Emoji 3 Apk

Покрај тоа, за Андроид, тој дава десетици икони за емоции и позадини за емоции кои понатаму можат да се прилагодуваат или персонализираат на вашите уреди според вашиот избор, но само вие можете да ги менувате или персонализирате.

Оваа Аниме апликација им овозможува на своите корисници да го променат стилот на фонтот и неговата големина во нивните уреди HTC и Samsung.

Понекогаш испраќаме друг емотикон, но приемникот прима тотално различни емотикони, но во случај на Emoji Font 3 Pro Apk, тоа не се случува затоа што ги покажува истите емотикони што примачот ќе ги прими.

Emoji Font 3 Pro за HTC и Samsung покажува или обезбедува бесплатни фонтови што можат да бидат компатибилни само на уредите Samsung Galaxy и HTC Sense 6.0. Понатаму, апликацијата ви овозможува да ја менувате бојата на фонтот за емотикони на вашите уреди со Android.

За да ја користите апликацијата, не ви е потребна тастатура Emoji бидејќи апликацијата може да се користи како приклучок и треба само да ја преземете апликацијата и да инсталирате одмор, ќе бидат водени од пораките на екранот што ја стартувате апликацијата на вашата уред

Треба да го поставите фонтот како фонт на системот едноставно од апликацијата, тогаш апликацијата автоматски ќе го користи тој фонт како обичај во сите апликации на вашиот паметен телефон или таблет.

Детали за АПК

ИмеЕмоџи фонт 3
верзијаv3.0.10
големина9.08 MB
СоздавачЕмоџи Дев
Име на пакетотcom.monotype.android.font.colorfullemoji_whatsapp4
Ценаслободен
Задолжителен Android4.2 и погоре
категоријаапликации - алатки

Кои уреди се компатибилни за апликацијата Emoji Font 3 Pro за Android?

Ова е важно да се знае каков вид на уред е компатибилен со Emoji Font 3 Apk, затоа, откривме некои од уредите на кои работи апликацијата само. Освен овие споменати уреди, не се компатибилни и апликацијата нема да работи за вас.

Преземете ја и инсталирајте ја апликацијата ако ги имате овие брендови HTC и Samsung Galaxy кои вклучуваат Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S5, Samsung Galaxy S6, Galaxy Note 4, HTC One m7, HTC One m8, HTC One m8s, HTC One m9, HTC One m9 +, HTC One Max.

Ако ја преземете апликацијата за друг, освен уредот за тези, тогаш таа нема да работи.

Заклучок

Преземете го најновото Апк досие на Емоџи фонт 3 од нашата веб-страница и инсталирајте ја на вашиот уред. Потоа, користете го прекинувачот за емоции за да го користите или примените приклучокот, тогаш тој автоматски ќе се примени на вашиот систем.

Потребно е само да ги следите упатствата дадени на екранот кога ја стартувате апликацијата по нејзината инсталација на вашиот уред.

Директен линк за преземање

Оставете коментар