Преземање на GLTools Apk за Android [GL Tool 2022]

Сите ние сакаме игри со Android, како и други корисни апликации, но за жал, понекогаш не можете да ги инсталирате или користите посакуваните апликации. Бидејќи повеќето од игрите или апликациите се развиени за специфични уреди.

Затоа, денес донесов неверојатна андроид апликација наречена „GLTools“?? да се реши таков проблем. Оваа неверојатна алатка ќе ви помогне да играте игри со висока класа на уреди со Android од ниска класа или обратно.

Сега на ден сите имаме многу софистицирани и напредни паметни телефони или таблети со Android, кој поседува врвни спецификации и карактеристики.

Затоа, не можеме да инсталираме некои од најстарите апликации или игри кои луѓето сè уште ги сакаат. Значи, во тој случај, ова е неверојатно Апликација за хакирање исто така ќе ви помогне. Но, морам да кажам дека оваа алатка е навистина корисна и главно се користи на мобилни телефони со Android од ниска класа.

За GLtools

Станува збор за добро позната паметна апликација која ја преземале милиони корисници на паметни телефони. Покрај тоа, многу е безбеден за употреба и исто така троши помалку простор во вашите телефони.

Затоа препорачувам GL Tool кога луѓето споделуваат таков проблем што го дискутирав во горниот пасус.

Ако сте bieубезно лице и сè уште на оваа страница да знаете повеќе за апликацијата, тогаш е добро за вас. Бидејќи ќе ги споделам основните информации за апликацијата во следниот пасус и ќе ве упатам и за неговата употреба.

Тоа е апликација Android за оптимизирање на графика на high-end Игри со Android Така им овозможува на своите корисници да ги репродуцираат оние на такви уреди кои имаат мал капацитет да прикажуваат ваква висококвалитетна графика.

GPU-те во повеќето најнови паметни телефони или таблети се дизајнирани на таков начин што ќе можат лесно да извршат секаков вид висококвалитетна игра.

Но, за жал, пред неколку години немаше такви високи графички игри со Android, поради што производителите никогаш не се обидоа да ги дизајнираат телефоните на таков начин.

За да се надмине тој проблем кај таквите телефони, експертите ја лансираа оваа апликација „GLTools“?? бидејќи се заснова на двигател GLES кој лесно може да се работи на најстарите паметни телефони.

Со едноставни зборови, тоа е емулатор кој обезбедува емулација на таквата околина на која и е потребна модерна игра или најстара игра на вашиот телефон. Бидејќи генерира лажен FPS на вашиот телефон за играта што се обидувате да ја монтирате и таа игра ја претпоставува како соодветен уред за извршување.  

Можеби ќе ве интересираат овие убави алатки за Android
Алатки за автоматско отстранување
Облак корен

Детали за АПК

ИмеГлетили
верзијаv4.01
големина19.83 MB
Создавачn0n3m4-експериментален
Име на пакетотcom.n0n3m4.gltools
Ценаслободен
Задолжителен Android2.3 и погоре
категоријаапликации - алатки

Како да користите GLTools?

Користете го затоа што сè што треба да направите е да добиете корен телефон и да ја преземете најновата Apk датотека на GL Tool од нашата веб-страница и да ја инсталирате на вашиот мобилен телефон. За понатамошно, процесот ги следи чекорите дадени подолу.

 1. Прво, треба да му дадете пристап на коренот на апликацијата пред да ја инсталирате апликацијата.
 2. Потоа инсталирајте ја алатката откако ќе ја преземете од нашата веб-страница.
 3. Потоа, стартувајте го од менито со апликации на вашиот уред.
 4. Уверете се дека вашата интернет-врска е исклучена додека ја стартувате алатката.
 5. Потоа обележете ги овие три опции што се појавуваат на екранот по активирањето на апликацијата.
 6. Потоа допрете/кликнете на опцијата „Инсталирај со помош на обновување“??> допрете/кликнете на „OK“??.
 7. Потоа, доделете го пристап до root и некое време бидејќи вашиот уред ќе се врати на закрепнување.
 8. После кога ќе се вратите од закрепнувањето ќе видите некои опции на екранот па треба да изберете „инсталирај“?? опција повторно.
 9. Потоа одете до внатрешното складирање на вашиот уред и дознајте ја датотеката .zip датотека GL Tool.
 10. Потоа допрете/кликнете на датотеката и поминете со прстот „Повлечете“?? опција за трепкање.
 11. После тоа, рестартирајте го вашиот паметен телефон.
 12. Сега отворете ја апликацијата кога ќе се вратите од рестартирање.
 13. И уживајте во саканите игри.

Како да инсталирате или преземате GLTools?

Двата процеса се многу едноставни за изведување на вашите уреди. Сепак, за ваша погодност, ќе се обидам да ве водам со едноставни чекори за да можете лесно да добиете придобивки од апликацијата. Затоа следете ги дадените чекори подолу.

 • Кликнете / допрете на копчето Преземање на крајот од статијата подолу, бидејќи ја имав обезбедено датотеката Апк на GL Алатка.
 • Потоа одете Поставки> безбедност и овозможете ги „Непознати извори“?? опција или штиклирајте ја опцијата.
 • Потоа вратете се на складирање на вашиот мобилен телефон и пронајдете го Апк датотека што сте ја преземале од нашата страница.
 • Потоа допрете / кликнете на таа датотека.
 • Изберете инсталира опција и почекајте некое време за да го завршите процесот на инсталација.
 • Откако ќе ја инсталирате апликацијата, ќе мора да поминете низ процесот што го споделив горенаведениот став од „Како да се користи GLTools Apk без корен“??.
 • Сега сте завршиле и можете да уживате во апликацијата.

Основни карактеристики на GLTools No Root

 • Ви овозможува да играте секаков вид висока графичка игра.
 • Може да имате целосен авторитет над графиките, текстурите и другите поставки на играта.
 • Оваа алатка ви овозможува да прилагодите, декомпресирате, повторно компресирате или менувате големината на формат на текстура или други поставки.
 • Може да го подобрите и квалитетот на старите игри.
 • Има многу повеќе за уживање во апликацијата.
Основни барања
 • Потребни се Android OS 2.3 и понови уреди.
 • Исто така, потребен е пристап до корен.
 • Не е потребна интернет-врска, освен ако е преку Интернет.

Заклучок

Сега можете да преземете и инсталирате најдоцна GLTools нема root Apk од нашата веб-страница со допирање / кликнување на копчето за преземање дадено подолу.

Директен линк за преземање

Оставете коментар