Indriver Apk Download за Android [најнова апликација]

Иако се достапни многу различни апликации за онлајн транспорт, како што се Careem и Uber итн. Сепак, таквите платформи нудат само однапред пресметани износи. Ова значи дека возачите не можат да ги менуваат или ценкаат цените. Така, земајќи ја предвид удобноста на корисниците, ви го претставуваме Indriver Apk.

Преземањето на датотеката со апликација во смартфонот Android ќе им овозможи на корисниците. За да генерирате добри ефикасни возења, договорете ги цените на интернет. Поради поволна опција, многу корисници сакаат да се возат со платформа за индривер.

Платформата се смета за поевтина и попријатна за корисниците во споредба со другите достапни платформи. Кога зборуваме за процесот на инсталација и искористување тогаш тоа е едноставно. Само преземете ја најновата верзија на апликацијата Indriver и лесно генерирате повеќе возења одеднаш.

Што е Indriver Apk.

Indriver Apk е категоризиран во категоријата „Карти и навигација“. Сепак, апликацијата навистина ги таргетира оние кои бараат брзо и лесно возење. За да биде точен процесот на земање и пуштање, додаден е напреден онлајн GPS.

Сега користејќи го точниот систем за следење GPS, возачите можат бесплатно да избираат и испуштаат повеќе возења. Кога ја споредуваме апликацијата со други достапни платформи. Потоа ја најдовме оваа апликација за возење поефикасна и попријатна за мобилни телефони.

Бидејќи капетанот и возачите целосно го контролираа процесот на резервација. Сега цената никогаш нема да биде управувана од трета страна ВИ систем. На возачите им е дадена моќ да одлучуваат за саемот. Да претпоставиме дека ако возачот не е добар со понудената цена, тој/таа може брзо да го откаже возењето.

Истото важи и со возачот, па дури и со возачите кои имаат можност да се ценкаат околу цените. Да претпоставиме дека на возачот не му е удобно со цената на капетанот. Тогаш тој/таа лесно може да аплицира за зделка и да ги преиспита цените. Оттука ги сакате карактеристиките, а потоа инсталирајте го Indriver Download.

Детали за АПК

ИмеВозач
верзијаv4.4.0
големина50 MB
Создавач® SUOL INNOVATIONS LTD
Име на пакетотsinet.startup.inDriver
Ценаслободен
Задолжителен Android6.0 и Плус
категоријаапликации - Мапи и навигација

Освен деталната опција за зделка, апликацијата поддржува и Транспарентни цени, Избор на возачот, Безбедносни протоколи, Приспособување на велосипедист, приход од бонус, меѓуградски ажурирани рутини, тешки натоварувачи и брзи курирски испораки итн.

Веќе разговаравме за процесот на прилагодување на цената и избор на возач. На екранот на мобилниот телефон, ќе се појави список со речиси достапни драјвери со три најдобри цени. Ако на некое лице му е удобно со некој од достапните возачи.

Потоа изберете го името на дискот со цена и направете успешно проѕирно возење. Запомнете дека програмерите се грижат за безбедноста на возачите и клиентите. Дури и систем за жалби за живот е додаден за преземање брза акција.

Ако на некое лице не му е удобно со зделка и однесување на возачот. Тогаш тој/таа лесно може да го напушти и прилагоди возачот. Понатаму, доколку возачот е успешен во постигнувањето на целите пред термините, тогаш тој/таа ќе добие бонуси.

Додаден е ажуриран систем за следење GPS за да се направи процесот на транспорт безбеден и непречен. Линиите на рутата ќе се ажурираат редовно, а напредниот тракер за вештачка интелигенција ќе ја понуди најдобрата алтернативна рута. Ако ги имате сите споменати опции, тогаш преземете го Indriver Android.

Клучни карактеристики на апликацијата

 • Датотеката со апликацијата е бесплатна за преземање.
 • Инсталирањето на апликацијата ќе понуди најбрзо и најбрзо возење.
 • Дури и напреден GPS тракер ќе помогне да се обезбеди правилна рута.
 • Достапен е сопствен избор на драјвери.
 • Додадени се транспарентна цена и систем за плаќање.
 • Различни тешки натоварувачи се исто така достапни за резервации.
 • Достапен е најбрзиот систем за испорака.
 • Ќе се испорача пакет до 20 кг.
 • Регистрацијата се смета за задолжителна.
 • Не е потребна претплата.
 • Не се дозволени реклами.
 • Интерфејсот на апликацијата е едноставен.

Снимките на екранот од апликацијата

Како да преземете Indriver Apk

Најновата верзија на апликацијата е достапна за преземање од Play Store. Но, кога станува збор за пристапноста, тогаш може да бара одредени дозволи и подобности. Само на подобните паметни телефони им е дозволено да преземаат апликација.

Оние Андроид оператори бараат онлајн извор од трета страна. Тоа им овозможува на корисниците да преземаат ажурирана датотека Apk без никаква дозвола. Потоа им препорачуваме на тие мобилни оператори да ја посетат нашата веб-страница.

Дали е безбедно да се инсталира Apk

По инсталирањето на апликацијата преку различни паметни телефони, не можеме да бидеме сведоци на некој сериозен проблем внатре. Процесот на инсталација и користење на апликацијата е многу едноставен. Само преземете ја датотеката со апликацијата и уживајте во повеќе безбедни возења.

Ако ги барате најдобрите алтернативни апликации за онлајн транспорт. Потоа им предлагаме на оние мобилни корисници да ги инсталираат следните апликации што се презентирани овде. Кои се АПК Којот Апликација NAVIC за апликации.

Заклучок

Оттука сте уморни од високите цени на билетите и да барате алтернативен извор. Тоа им овозможува на возачите да изберат прифатливо транспарентно возење со цени на билетите. Потоа преземете и инсталирајте Indriver Apk до кој може да се пристапи од овде.

Превземи линк

Оставете коментар