Преземи Ivive APK за Android [Ажурирано 2022 година]

Сепак, фотографиите донесоа револуција во животот на луѓето. Од зачувување на историјата за задникот до ознаките на меморијата до потсетување и радување на минатото време. Но, Ivive АПК ја презема таа игра на едно ново ново ниво.

Сликите и сликите носат различни значења за различни луѓе. Дури и за секој поединец, тие даваат поинаква перспектива секој пат кога ќе се погледне. Понекогаш тие ни помагаат да ги загрозиме спомените, понекогаш тие се единствениот извор на информации за нас, тие раскажуваат приказни, споделуваат моменти и го носат минатото за нас со нив.

Значи, во оваа ера на Вештачката интелигенција и зголемената реалност дозволува да ги претвориме овие антиквитети и богатства во нешто што паѓа вилица. Ако сакате, само добијте ја апликацијата Ivive за вашиот мобилен телефон или таблет Андроид бесплатно од оваа страница.

Што е Ivive APK?

Ivive е алатка која дава нов изглед и проекција на сликите што ги гледаме. Овој перформанс го извршува автоматски со употреба на зголемена реалност. Ова создава зачудувачка нова димензија на чувството и визуелните слики на сликата, со додавање на неверојатни анимации.

Па зошто да не им дадеме живот на нашите слики. Секогаш кога ќе ги погледнеме, нека нè преземат над она што можеме да мислиме на користење на нашиот мозок. Кога ја користиме нашата имагинација, да бидеме искрени, тоа има ограничувања. Сите не сме Пикасос или Ван Гог.

Тоа се рече. Што ако не можеме да бидеме толку имагинативни како писателот Аватари или познатите уметници. Можеме да ја користиме технологијата за да го сториме тоа за нас.

Детали за АПК

ИмеИвив
верзијаv1.0.2
големина31.13 MB
СоздавачАртвив
Име на пакетотcom.ivive
Ценаслободен
Задолжителен Android4.3 и над
категоријаапликации - Забава

И, ако сте запознаени со зголемената реалност, можеби ќе знаете колку влијателно влијаеше на нашиот начин на доживување и гледање на светот.

Апликацијата Ivive ја има целата моќ што е потребна за креативноста да се израмни на ниво подалеку од човечкиот капацитет. Ако не сте сигурни за што зборуваме. Проверете ја апликацијата сами користејќи ја на вашиот Android уред.

Искуства светот на мирна фотографија и слики на нов начин. Погледнете го во движење и имитирајќи го животот на нови, прекрасни и неочекувани начини.

Откако ќе создадете зачудувачка анимација со вашата омилена слика, време е да ги споделите со вашите пријатели или на социјалните медиуми за да ги зашемете вашите следбеници.

Како да ја преземете Ivive APK?

За да ја добиете оваа прекрасна апликација на вашиот паметен телефон, само следете ги чекорите како подолу.

  1. Прво, одете до врската за преземање подолу и допрете ја лентата за преземање АПК
  2. Одете во складирањето на уредот откако ќе заврши процесот на преземање и лоцирајте ја датотеката.
  3. Допрете на неа за да започнете со инсталацијата
  4. Овозможете ја опцијата Непознати уреди од поставките на телефонот
  5. Допрете неколку пати повеќе и таму сте.

Сега можете да ја лоцирате АВИОТ АПВ на екранот на гаџетот и да допрете за да ја отворите. Сега можете да ги додадете сликите и да ја видите магијата. Едно нешто што треба да се забележи е дека нема да работи со сите слики. Функционирањето е ограничено на слики што апликацијата ќе ви ги каже со назнака за икона.

Слики со слики на апликации

Нешто слично за вас:

Актививна АПК 

Заклучок

Ајвив АПК е прекрасен начин за прегледување на слики на ромски начин. Со помош на зголемена реалност, ви дава зачудувачко ново искуство. За да уживате во оваа уникатна апликација со целосни бакшиш, само добијте ја датотеката со допирање на врската за преземање за вашиот Android.

преземете APK