Преземи Ludo Supreme Gold Apk за Android [2022]

Постојат многу варијанти на Ludo Board Game кои се достапни за играње. Кои нудат различни опции со различни опции за да ја направат играта поинтересна. Овој пат ја донесовме оваа нова апликација за игри наречена Ludo Supreme Gold која исто така е табла.

Специјалитет за ова Играјте и заработете игра, му дава различни поени на гејмерот. Подоцна која може да се претвори во пари. Значи, ако сте успешни да заработите илјадници поени, тогаш тие поени можете да ги претворите во готовина. Гејмерот може да ги заработи овие поени учествувајќи во играта.

Различни правила и регулативи се потребни внимателно да се следат. Или на друг начин гејмерот автоматски ќе ја елиминира или исфрла играта. Внатре во статијата, ќе разговараме за секој дета detail, вклучувајќи правила и ограничувања. Што може да се наметне преку гејмер.

Така можете да најдете различни игри на табли таму. Кои се исто така доста интересни и фасцинантни во однос на играњето. Но, проблемот со ваквите игри на табли е одземаат многу време. Значи гејмерот само ќе го потроши своето време и играње во кариера.

Играњето Ludo Supreme Game не само што ќе понуди уживање во играта. Но, тоа исто така овозможува заработка на илјадници рупии бесплатно со уживање. Ова е прво и единствено од ваков вид што нуди уживање и пари.

Значи, вие верувате дека вашиот ум е доволно остра за да се изгради стратегија за помалку време. И лесно може да го победи противникот без размислување или да направи дополнителни напори. Потоа, препорачуваме на таквите корисници да ја преземат и инсталираат ажурираната верзија на игра од нашата веб-страница.

Што е Ludo Supreme Gold Apk

Тоа е игра во категории на табли, развиена од Ludo Supreme Team. Фокусирајќи се особено на оние корисници на андроид мобилни телефони кои сакаат да играат игри на табли. Инсталирањето на ажурираната верзија на игра не само што ќе донесе уживање за корисниците на андроид, туку и донесе можност да заработат вистински пари.

За да ја играат оваа игра, постојат одредени правила што корисникот мора да ги знае за тоа. Прво, играчот 4 токени првично ќе биде поставен во почетната позиција. За да претпоставиме, ако некој скрати знак на противнички играч од нивниот знак автоматски ќе стигне до почетната точка.

Само играчот кој е успешен да ги добие највисоките поени ќе се смета за победник. Ако токенот се движи една кутија подалеку од тој / таа ќе добие еден поен, значи 1 кутија е еднаква на една точка. Оттука, гејмерот е успешен да го достигне својот / нејзиниот знак за дома отколку што заработените поени ќе бидат двојни.

Детали за АПК

ИмеЛудо Врховно злато
верзијаv2.2202.01_GOLD
големина34.9 MB
СоздавачВрховен тим на Лудо
Име на пакетотTeamin.ludo.supremegold
Ценаслободен
Задолжителен Android4.4 и Плус
категоријаигри - одбор

Останатите позиции ќе бидат прогласени за користење на истата стратегија сметајќи го вкупниот број на поени. Минималното време за движење на токенот е 15 секунди и повеќе од 3 скокови автоматски ќе го елиминираат плеерот од игра.

Ако некој играч успее да удри токени во една кутија, тогаш нема моќ да ги намали тие токени. Секој играч ќе добие еднаков број потези. И играчот ќе добие дополнителни промени ако успее да добие шест на свиток, кога токенот ќе стигне до дома или ќе го исече токенот на противникот.

Клучни карактеристики на играта

  • Играта е бесплатна за преземање и е многу лесна за игра.
  • Мобилните корисници можат да ја играат играта со своите пријатели и членови на семејството.
  • За да го преместите токенот, гејмерот треба да го прелистува уредот.
  • Ова е најпосакуван и табла за играње.
  • Игра со умови каде гејмерот треба да изгради различни стратегии.
  • Игра од прва табла преку која играчот може да заработи пари.
  • Секој индиски систем на плаќање ќе поддржува трансфер на готовина.
  • Дури и различни играчи од целиот свет учествуваат во играта.
  • 2 или 4 играчи можат да играат одеднаш.

Снимките на екранот од апликацијата

Како да ја преземете апликацијата

Оттука, корисниците на андроид можат да ја преземат ажурираната верзија на играта од Google Play Store. Но, поради одредена причина, играта нема повеќе достапна таму.

Со оглед на побарувачката на корисници, ја доставуваме најновата верзија на Ludo Supreme Gold Game на нашата веб-страница. Само кликнете на копчето за линк за преземање и преземањето ќе започне автоматски.

Можеби исто така сакате да преземете

Игра на животот 2 Апл

Заклучок

До сега се развиваат различни видови на игри со карти и се достапни за играње. Со оглед на удобноста и безбедноста на корисниците, ова е развивачите на игри некогаш структуирани во историјата. За да ја преземете најновата верзија, кликнете на копчето за линк за преземање уживајте во играта.

Превземи линк