Преземете MangoLive Apk за Android [Ажурирано 2022 година]

Одете во живо Играјте музика во позадина и започнете да зборувате, глумете, пеете, танцувате или што и да изгледа привлечно. Јас споделив Апликација во овој напис, кој е доста последен на пазарот и има многу опции што може да ги искористи.

Тоа е апликација во живо, како што е Мливе, Bunny во живо и познато е како „MangoLive Apk“ ?? и тоа е оригиналната и целосна верзија Apk.

Детали за MangoLive (Апк)

Тоа е платформа за бесплатна средба со жешки девојки и момчиња од целиот свет. Можете исто така да разговарате со нив ако сакате да знаете нешто или да прашате нешто од нив.

Тоа ви овозможува да испраќате подароци и да примате од други. Ако следите огромен обожавател, тогаш од тука можете да заработите многу пари. Ова е Terbaru Aplikasi од MangoLive каде што ќе се забавувате со повеќето неверојатни познати личности.

Исто како и другите Апликации за запознавање работи и преку монети што значи дека ви требаат монети ако сакате да испраќате подароци, налепници и друго. Понатаму, за корисниците на Pro или Premium, постои уште една неверојатна карактеристика што ви овозможува да испраќате гласовни пораки.

Најдоброто нешто што најмногу го сакам овој инструмент е тоа што можете да го користите бесплатно иако неговите најголеми карактеристики се плаќаат. Но, има многу корисни работи или опции кои се достапни за почетниците кои не платиле ништо.

Детали за АПК

ИмеMangoLive
верзијаv3.3.7
големина41.44 MB
СоздавачJoyodream Inc.
Име на пакетотcom.joyodream.манго
Ценаслободен
Задолжителен Android4.3 и нагоре
категоријаапликации - социјална

Пополнете апликација за MangoLive

Со цел да се добие премиум пристап, корисниците мора да се надополнат со плаќање на неколку долари и мора да кажам дека оваа апликација вреди да се добие таа сума.

Значи, еве ги опциите за вас, ако сакате да ја дополните и да го зголемите вашето ниво за да постигнете неограничени дијаманти и монети. Ги наведов сите извори преку кои можете да станете корисник на Про.

 • злгол
 • РИЗЕР ПИН
 • Господар картичка VISA Card (можете да добиете попуст, како и бонуси монети ако ги користите овие извори)

ВИП Ниво

Ова е платено ниво кога ќе стигнете до оваа категорија добивате многу премија карактеристики и неверојатни понуди.

Ова содржи дополнителни категории како што се ВИП, ВИП + и МВП. Овие се специјално дизајнирани за да обезбедат привилегии според надополнувањето. Освен тоа, овие горни нивоа ви помагаат да го зголемите вашиот вентилатор многу побрзо отколку порано.

Да претпоставиме, ако во вашата соба има само MVP корисници или сте емитувани и максималниот број на корисници на MVP ви стримуваат, тогаш добивате 2 монети во минута компензација. Понатаму, границата на дневна компензација е до 100 монети.

Како да се обнови ВИП-ниво?   

Ако сакате да го обновите вашето ниво или категорија, тогаш можете да го користите истиот метод за надополнување или кој било друг за тоа.

Значи, можете да го добиете ова ниво за ограничено време и кога ќе го завршите тој временски период или монети, тогаш ќе мора да го обновите. Во спротивно, ќе се вратите на првата категорија која секако е бесплатна.

Привилегии за различни сметки

Постојат различни видови привилегии според вашите сметки или категории за кои веќе разговарав во ставовите. Но, овде ќе дадам информации за оние карактеристики што ги добивате од секоја група.

МВП

Areе ги имате следниве работи во оваа група што ги набројав подолу. Понатаму, ова е највисоко ниво во MangoLive Apk.

 • Внесете ги платените простории бесплатно.
 • Добивате 800 бесплатни монети.
 • Можете да испраќате пораки со куршуми без никакви трошоци.
 • Добијте ексклузивни подароци.
 • Известувања за влез.
 • Порака за простории за радиодифузија.
 • ВИП-приказ.
 • Икона на ВИП.
 • Можете да влезете во секоја нормална просторија без никакви трошоци.
 • Испратете неограничени пораки.

Сметка на ВИП+ MangoLive

Ова е втора највисока категорија која ви нуди уште неколку или можете да имате дополнителни функции, тогаш MVP ви нуди.

 • 50% попуст на платени простории.
 • 500 монети за бонуси.
 • Испратете неограничени пораки.
 • Ексклузивни подароци.
 • Ексклузивно известување за влез.
 • Порака за соба за емитување.
 • Ексклузивен ВИП-приказ.
 • Икона на ВИП.
 • Придружувајте се на собите за вообичаен разговор без никакви трошоци.

ВИП-сметка

Ова е прво ниво кога се надградувате на платената и ова е најнизок дел во MangoLive Apk. Ако дојдете во оваа група, тогаш ќе ги постигнете овие подолу привилегии.

 • 50% попуст на платени простории.
 • Придружувајте се на Нормалните соби без никакви трошоци.
 • Икона.
 • Нема ограничување за испраќање пораки.
 • Подароци.

Заклучок

Ова беше кратко вовед, како и преглед за оваа фантастична апликација во живо во живо. Ако ви се допадна апликацијата, тогаш можете да ја добиете од нашата веб-страница со допирање на даденото копче за преземање.

Ја споделив најновата верзија на MangoLive Apk за вашите Андроид мобилни телефони токму во овој напис.

Споделете го со вашите пријатели: Пред да одам да ја преземете апликацијата, само сакам момци кои ако ви се допаѓа, ве молиме споделете го овој пост / напис со вашите пријатели и колеги.