Преземете ја апликацијата Pasabuy 2022 година за Android [Заработете пари]

Повеќето луѓе што живеат во Филипините се борци и секогаш бараат можности. Значи, со оглед на способностите и талентот во врска со шансите за заработка. Програмерите ја структурираа апликацијата Pasabuy за Филипинци, која е бесплатна за преземање.

Неодамна, пандемијата сериозно го оштети светот, вклучително и земјите во развој, како што се Филипините. Иако земјата се смета за добра во економски услови. Но, поради последните кризи, земјата се бори и се обидува да ги подобри човечките животи.

Меѓутоа, во ваквото сценарио приватниот сектор игра клучна улога. А со оглед на маргината на вешти луѓе и нивниот талент. Експертите го структурираа овој сосема нов Pasabuy Апликација за заработка за корисници на Android што е бесплатен за преземање и лесен за инсталирање.

Што е Pasabuy Apk

Апликацијата Pasabuy е онлајн платформа каде регистрираните членови лесно можат да водат различни бизниси. И заработете добар профит веднаш без дополнителна борба или поднесување документација. С All што бараат е андроид телефон и оваа апликација.

Целта на развивање на оваа апликација е да понуди платформа. Онаму каде што интегритетот на корисникот, профитната маргина, валидноста, квалитетот и навремената испорака се разгледуваат сериозно. Запомнете, сите корисници на апликации можат да имаат корист од оваа платформа.

Од почетокот на 2 година, технологијата еволуираше и поради револуцијата во технологијата. Луѓето почнуваат да ги искористуваат можностите и остваруваат добар профит користејќи ги. Со оглед на лесниот пристап до технологијата, структурирана е нова апликација.

Сега инсталирањето на Pasabuy Download ќе им овозможи на корисниците на андроид. Да купувате и продавате различни прехранбени производи, вклучително и да доставите парцели на време и да заработите добар профит веднаш. Освен продажба на прехранбен производ и систем за испорака.

Детали за АПК

ИмеПасабуј
верзијаv1.0.0.0
големина1.7 MB
СоздавачАпликација PasaBuy
Име на пакетотapp.pasabuy.twa
Ценаслободен
Задолжителен Android4.4 и Плус
категоријаапликации - Храна и пијалоци

Апликацијата, исто така, нуди и функции за поздравување со возење. Да, преку апликацијата регистрираните членови лесно можат да заработат добар профит со поздравување на возењата. Да претпоставиме дека некое лице добило автомобил и секогаш му се восхитувало дека има редовни клиенти.

Сега можат да го остварат сонот со тоа што ќе се регистрираат сами со апликацијата. С All што треба да направат е само да ја преземат најновата верзија на апликацијата од овде. Регистрирајте се на платформата што ги обезбедува правните документи на возилото и започнете да заработувате.

Интегрирањето на апликацијата нуди три основни карактеристики. Оние основни операции вклучуваат испорака по барање, испорака на храна и патување со возење. Понудата на какви било услуги во врска со споменатите операции може да понуди добар профит веднаш.

Многу клиенти или доставувачи на услуги имаат загриженост во врска со лажните нарачки или клиенти. Според официјалниот канал, експертите ги интегрираат и менуваат таквите опции во апликацијата. Тоа ќе осигури дека лажните нарачки, вклучувајќи клиенти, се чисто избегнати.

Освен директна заработка, достапни се и други бонуси. Надминување на целите и водење повеќе деловни активности може да понуди различни купони. Кои се откупуваат во вистински готовина. Значи, вие припаѓате на Филипините и сте невработени, а потоа преземете го Pasabuy Android од тука.

Клучни карактеристики на Апк

 • Бесплатно да ја преземете од овде.
 • Инсталирањето на апликацијата нуди различни услуги.
 • Тие вклучуваат Испорака на храна, Испорака на производи и Возење-поздрав.
 • Регистрацијата е задолжителна.
 • Не се потребни претплати.
 • Реклами од трети страни не се дозволени.
 • UI на апликацијата е пријателска за мобилни телефони.
 • Завршувањето на целите може да понуди купони.
 • Кои се откупуваат во вистински готовина.
 • Лажните тврдења ќе бидат решени за помалку време.
 • Заработената добивка или готовина се преносливи на Сметки.

Снимките на екранот од апликацијата

Како да ја преземете апликацијата Pasabuy

Апликацијата е чисто достапна за преземање од Play Store и Legal Channel. Но, поради некои други ограничувања, многу корисници на Android не можат непречено да ја преземат датотеката Apk. Затоа, со оглед на лесниот пристап, ние исто така ја нудиме датотеката со апликации подолу овде.

За да бидете сигурни дека корисникот ќе се забавува со вистинскиот производ. Ја инсталиравме датотеката со апликации преку различни уреди пред да ја понудиме во делот за преземање. За да ја преземете датотеката со апликацијата Pasabuy, кликнете на дадена врска.

Безбедно е да ја инсталирате апликацијата

Апликацијата што ја нудиме овде е чисто безбедна за инсталирање. Покрај тоа, се смета дека е легално и погодно за мобилни уреди за инсталирање. Никакви модифицирани датотеки не се достапни за преземање од овде. Дури и препорачајте ги корисниците на андроид да избегнуваат инсталирање на мод -датотеки.

Овде, на нашата веб -страница, достапни се различни други андроид апликации поврзани со Филипинците. Ако живеете на Филипините и сте подготвени да ги истражите тие апликации. Мора да ги следите врските што се Филипини денес Апк Апликација Каламанси Апк.

Заклучок

Го добивте талентот за производство на храна, а исто така добивте автомобил за испорака на производи и возење поздрав. Потоа престанете да го трошите вашето време и преземете ја најновата верзија на апликацијата Pasabuy од тука. И уживајте во остварувањето моментален профит без да одите во канцеларија или да аплицирате за работа.

Превземи линк

Оставете коментар