Pedulilindungi Apk Download за Android [2022]

Од почетокот на 2018 година, пандемична болест тешко го погоди целиот свет. Дури и развиените земји кои се прилично сигурни во однос на здравствената технологија поминаа во режим на исклучување. Оттука, фокусирајќи се на проблемот, индонезиската влада ја започна „Адреса за педулилиндунги“.

Всушност, тоа е мониторинг и следење Апликација за пандемија. Преку кој засегнатите здравствени власти ќе ги следат и следат засегнатите и незасегнатите лица. Иако подолу ќе разговараме подетално за неговото функционирање и процесот на користење.

Пред да влеземе во детали и неговото работење, сакаме да споменеме дека бара целосна регистрација. Средства без регистрација не е можно да пристапите до главната административна табла. Значи, оние кои нема да аплицираат за регистрација, никогаш нема да имаат дозвола за пристап до главните карактеристики.

Иако е потребно повеќе време и долга процедура во однос на другите достапни платформи. Но, кога зборуваме за оваа конкретна апликација, таа е многу едноставна. Значи со операција со еден клик, корисникот може да се регистрира со платформата.

Запомнете дека мобилниот број е неопходен за регистрација. Значи, ако никогаш не имате индонезиски мобилен број, тогаш можеби нема да имате пристап до контролната табла. За верификација, апликацијата ќе испрати код преку мобилен број што корисникот треба да го вметне во апликацијата.

Понатаму, кога копаме подлабоко отколку што ја најдовме главната врска на GPS со апликацијата. Значи ако корисникот не го овластува GPS за следење на локацијата. Тогаш, Апликацијата никогаш нема да понуди автентични услуги што можат да помогнат во спречување на одвојување на вирусот.

Што е Pedulilindungi Apk?

Така, таа е апликација поврзана со здравјето, особено развиена за индонезиски корисници на мобилна телефонија. Која е развиена и управувана од Министерството за здравство и комуникација. Да се ​​следи и следи локацијата на луѓето, плус нивната меѓусебна интеракција.

За да биде поавтентично и пофункционално, апликацијата целосно користеше Bluetooth систем со GPS. Апликацијата секогаш користи Bluetooth за складирање и размена на информации за следење. Да им кажете на другите за вашите шанси да се заразите.

Детали за АПК

ИмеПедулилиндунги
верзијаv4.1.1
големина33.45 MB
СоздавачМинистерство за комуникации и информации
Име на пакетотcom.telkom.tracencare
Ценаслободен
Задолжителен Android5.0 и Плус
категоријаапликации - Медицински

Кога зборуваме за неговото работење, Апликацијата ќе добие посебен простор во внатрешноста на уредот. Значи дека просторот ќе се користи за извршување и зачувување на повеќе информации. Покрај тоа, Bluetooth автоматски ќе се закрпи со препознаени уреди за да испраќа и прима информации.

Да претпоставиме дали корисникот комуницира со засегната личност. Тогаш апликацијата директно ќе ги загрижи надлежните органи и луѓето во врска со вашата интеракција со другите. Така, одделот ќе преземе итни мерки за спротивставување на ситуацијата.

Понатаму, податоците ќе се чуваат преку многу шифрирани сервери. Значи, информациите и другите врски ќе бидат отстранети во одреден период. Значи, податоците нема да бидат достапни за другите кои можат да злоупотребат. Оттука, ако сакате да помогнете и да придонесете, преземете ја апликацијата Pedulilindungi од тука.

Клучни карактеристики на апликацијата

  • Апк е бесплатно за преземање од тука.
  • Инсталирањето на апликацијата ќе понуди различни скриени карактеристики во врска со COVID.
  • Дури и тој ќе понуди однапред комуникациски мост.
  • Значи, корисникот лесно ќе собере точни информации.
  • Регистрацијата е неопходна за новокорисниците.
  • За регистрација, мобилниот број е задолжителен.
  • За верификација, OTP ќе се прима преку телефон.
  • Не се дозволени реклами од трети страни.
  • GPS и Bluetooth ќе се користат за точност.

Снимките на екранот на Apk

Како да ја преземете и инсталирате апликацијата

Пред да се придвижите кон инсталирање и користење на апликацијата. Првичниот чекор е преземање и преземање на ажурираната верзија на Apk-датотеките. Корисниците на Android можат да ја покажат својата доверба на нашата веб-страница затоа што споделуваме само автентични апликации.

Дури и пред да го обезбедите во делот за преземање. Нашиот стручен тим ја инсталира истата датотека на различни уреди. За да ја преземете најновата верзија на Pedulilindungi за Android, кликнете на копчето за дадена врска за преземање.

Откако ќе заврши преземањето, одете во мобилен простор и пронајдете ја преземената датотека Apk. Потоа започнете со процесот на инсталација и не заборавајте да овозможите непознати извори. По целосната инсталација, одете во менито за мобилни телефони и стартувајте ја Апликацијата.

Можеби исто така сакате да преземете

ЕХЕРАЗ Апс

Апликација на Smittestopp

Заклучок

Оние кои сакаат да придонесат и да им помогнат на владините оддели да се спротивстават на проблемот со пандемијата. Кликнете на копчето за дадена врска за преземање. И инсталирајте ја ажурираната верзија на Pedulilindungi Apk и држете се подалеку од погодените луѓе.