Преземи АПК на „Помошник на галеб“ за Андроид [најнова 2022 година]

Овој галеб асистент ќе ви помогне да најдете работа во оваа област за да можете да ја започнете вашата кариера како морнар. Ако со нетрпение очекувате да се вработите во оваа област, тогаш оваа апликација за Android е дизајнирана за вас. Тоа ќе ви помогне да го обезбедите вашиот успех со него. Добијте го сега за себе и почнете да постигнувате успех.

Поморските работи содржат многу знаења кои постојано се ажурираат, без разлика дали тоа е правно, функционално, механичко, оперативно, менаџерско или кое било друго. Многу работи се случуваат и многу се случуваат. Единствениот начин да бидете сигурни дека сте свесни за сето тоа е да останете информирани. И тоа е она што ќе го направиме.

Нашиот тим со задоволство ви ја дава врската за најдобрата апликација за паметни телефони или таблети во оваа област. Можете да ја преземете најновата верзија на оваа апликација бесплатно и да ја инсталирате на вашиот мобилен уред или таблет со Android.

Што е Apk за помошник на галеб?

Seagull Assistant Apk е одлична апликација која може да ви даде совети, знаење и најдобри рецензенти од целиот свет за да видите колку добро знаете за сè што е поврзано со областа. Имајте на ум дека сите дадени информации ќе се ажурираат редовно.

Постојат многу можности за работа на располагање во рамките на поморското поле денес, и ако сте заинтересирани да најдете работа како морнар или која било друга релевантна позиција поврзана со поморските работи. Оваа Android апликација може да ви ги обезбеди сите потребни информации во однос на поморското поле воопшто.

Во случај да сте кандидат за позиција, тогаш сигурно е дека ќе бидете тестирани за вашето знаење од предметот. Поради постојаниот флукс во светот околу нас, и дополнувањата на базата на знаење секој момент, невозможно е постојано да се биде во тек со сите промени.

Како помош за вас, ви обезбедивме АПК за помошник на галеб. На апликација за учење може да се инсталира на вашиот телефон и можете да направите многу со него. Покрај тоа што го обезбедува вашиот успех за време на сите интервјуа, ве подготвува за компјутерски тест (CBT) и тест за евалуација на екипажот (CET).

За време на CET тестот, се користат збир на прашања кои имаат за цел да го проценат умешноста на морнарот, како и да го проценат неговото/нејзиното знаење за основните концепти на морската навигација.

Обезбеден е сет на прашања со цел да послужи како алатка за оценување на морнарите, подготвена во согласност со упатствата и стандардите на STCW за морнарите.

За да добие добар резултат или да го положи тестот, морнарот мора да има сеопфатно познавање на сите основи поврзани со превозот, како и практична обука, за да има шанса да има успешна кариера. Сите знаења поврзани со морето може лесно да се добијат преку Seagull Assistant Apk.

Детали за АПК

ИмеПомошник на галеб
верзијаv6.5
големина21.03
СоздавачГалаСофт
Име на пакетотcom.galasoft.ces_cribe
Ценаслободен
Задолжителен Android4.0.1 и над
категоријаапликации - алатки

Галеб Асистент Апликација

CET е единствениот начин да докажете дека ги поседувате вештините и знаењата потребни за работата. Сертификатот тогаш може да се добие само со појавување во CET и само тогаш можете да бидете сигурни дека знаете што правите и сте компетентни да се справите со каква било ситуација.

Следствено, тестот за евалуација на екипажот има централна позиција во одредувањето дали кандидатот е квалификуван за дадена позиција во секторот. Ова значи дека за кандидатот да помине низ процесот на евалуација на кандидат. Потребно е целосно знаење и малку практично искуство.

Со цел да ви помогнеме во текот на целиот процес, ја развивме апликацијата „Галеб асистент“ која може да се преземе директно на вашиот уред со Android. Ви обезбедува CES и CBT тестови на барање.

Ќе ви бидат дадени сите информации што ви се потребни за да можете да избегнете непотребни грешки за време на испитот со само користење на оваа апликација која е преполна со знаење.

Како да ја преземете и инсталирате АПК на SEAGULL ASSISTANT

Апликацијата „Галеб асистент“ е задолжителна апликација за секој што е заинтересиран во областа на меѓународниот развој. Во овој дел, чекор по чекор ќе објасниме како да ја инсталирате апликацијата Android Phone на вашиот паметен телефон со Android.

Следете ги чекорите според редоследот во следното упатство чекор-по-чекор и ќе почнете да работите за кратко време.

  • Прво, преземете ја новата верзија на бесплатната апликација со кликнување на копчето за споделување на обезбедената врска за преземање. Потоа лоцирајте го копчето „Преземи АПК“ на крајот од овие упатства. Откако ќе го најдете, допрете го за да започнете со процесот на преземање.
  • Запомнете, таквите апликации од трети страни не се достапни за пристап од Google Play Store.
  • Второ, треба да отидете до поставките за безбедност на вашиот паметен телефон и да се погрижите да овозможите непознати извори, опцијата е вклучена во „Вклучено“ во безбедносните поставки.
  • Откако ќе го завршите преземањето, одете во директориумот на уредот и пронајдете ја датотеката за преземање Seagull Assistant APK што сте ја преземале претходно.
  • Има копче со двојно допирање на апликацијата и ќе треба да притиснете OK неколку пати за да го завршите процесот на инсталација.
  • Сега се што треба да направите е да отидете на екранот на мобилниот телефон и да ја побарате апликацијата Галеб. Веднаш штом ќе го најдете, допрете на него за да се појави екранот на уредот. И оттаму можете да изберете да земете галеб CBT или CET за да го започнете вашето патување кон успех и знаење.
  • Покрај тоа, верзијата што ја обезбедуваме овде нуди чисто кориснички интерфејс.

Има многу други апликации што се достапни за преземање од нашата веб-локација. Ако сте заинтересирани да ги истражувате тие датотеки на апликацијата, тогаш следете ги врските. Кои се Поп Поп Морски АПК Супер Перо Мајк АПК.

Слики од екранот на помошник на галеб

Превземи линк