Преземање на Apk со просторен допир за Android [Отблокиран]

Дали корисниците на Android некогаш помислиле да користат паметен телефон со Android од далечина без да го допираат прстот? Оваа мисла изгледа невозможна за корисниците на Android. Меѓутоа, сега е можно да се направат сите овие операции со оваа нова Spatial Touch Apk. Овде апликацијата им овозможува на мобилните корисници да ги контролираат паметните телефони од далечина.

Кога паметниот телефон Андроид влезе во човечкиот живот, тие станаа толку поврзани што сакаа да прават различни операции. Да, сега паметните телефони стануваат неопходна клучна компонента во човечкиот живот. Меѓутоа, во некои ситуации, мобилните корисници може да не можат да го користат телефонот поради влажни раце.

Понатаму, чувањето паметен телефон во близина на очите исто така не е корисно. Сепак, контролирањето на паметниот телефон од далечина не е можно. Бидејќи екраните на допир бараат прсти за ракување со уредите. Претходно, ниту една опција не беше достапна за контролните уреди. Сепак, инсталирањето на новата апликација им овозможува на навивачите да ги контролираат паметните телефони без да ги допираат.

Што е Spatial Touch Apk?

Spatial Touch Apk е неверојатна алатка за Android базирана на вештачка интелигенција, развиена од VTouch. Сега оваа апликација за Android Apk е главно структурирана фокусирајќи се на помошта на корисниците на Android. Овде инсталирањето на апликацијата нуди целосна слобода за мобилните корисници да ги контролираат своите уреди од далечина без да ги допираат прстите на екранот.

Лицето кое веќе купило паметен телефон со Android го доживува допирањето на екранот како неопходна операција. Без допирање, не е можно да ракувате со паметен телефон. Иако постојат и други алатки за помош кои можат да помогнат при ракување со паметниот телефон без допирање, како што е Google Assistant.

Сепак, овие услуги за гласовно командување се многу тешки за работа. Бидејќи овие услуги за гласовно командување бараат добар услов за изговор. Без давање јасна команда, овие операции не функционираа совршено. Оние кои не знаат англиски, можеби нема да можат да ги користат овие услуги.

Затоа, фокусирајте се на овие прашања и лесен пристап до уредите за далечинско управување со помош на гестови. Овде ја обезбедуваме оваа неверојатна нова Spatial Touch Apk за корисниците на Android. Едноставното преземање и инсталирање на конкретната алатка за Android му овозможува на корисникот да управува и да го контролира преносот користејќи гестови со прстите. За да истражите други релативни алатки за помош на Android, препорачуваме да продолжите да ги посетувате Лусогамер.

Детали за АПК

ИмеПросторен допир
верзијаv1.0.29
големина74 MB
СоздавачVTouch
Име на пакетотio.vtouch.spatial_touch
Ценаслободен
Задолжителен Android7.0 и Плус

Нуди воздушен гест

Оваа функција е сосема нова и неверојатна за мобилните корисници. Сега дозволувањето на апликацијата нуди слобода за контрола на различни медиумски датотеки, вклучувајќи ги YouTube, Netflix Amazon, итн. Едноставно, користете ги прстите за репродукција на медиуми, јачина на звук, лизгање, навигација и за пауза за репродукција.

Далечинско управување

Сега инсталирањето на апликацијата Spatial Touch им овозможува на корисниците на Android далечински да контролираат различни операции. Да претпоставиме дека раката или прстот на некоја личност е влажна и не може да изврши важна задача. Потоа препорачуваме користење на гестот Air за далечинско управување со паметниот телефон без допирање на екранот.

Напредно препознавање на гестови

Повеќето корисници на Android го сметаат овој процес помалку привлечен поради заостанување во процесот. Сепак, процесот го сметаме за пријатен поради неговото напредно препознавање на гестови. Овде, програмерите ги интегрираат овие различни филтри за гестови на рацете во апликацијата. Сега користете ги силните филтри за да избегнете какви било лажни гестови.

Автоматско стартување

Понекогаш мобилните корисници може целосно да заборават да ја активираат апликацијата. Тие веруваат дека од нив се бара да ја активираат апликацијата секој пат. Сепак, оваа апликација е различна и ја нуди оваа функција за автоматско стартување. Да претпоставиме дека корисникот отвора компатибилна апликација како што е Netflix, тогаш оваа апликација автоматски ќе стартува и ќе започне автоматски да дава услуги.

Целосно безбеден

Голем дел од мобилните корисници избегнуваат да инсталираат такви апликации од трети страни поради безбедносни грижи. Кога го инсталиравме и истражувавме Spatial Touch Download тогаш го најдовме целосно безбеден. Бидејќи апликацијата тврди дека не зачувува ниту една информација на нивните сервери. Понатаму, камерата се користи само за откривање гестови.

Снимките на екранот од апликацијата

Како да преземете Spatial Touch Apk?

Таму многу веб-локации тврдат дека нудат слични Apks бесплатно. Но, во реалноста, тие онлајн достапни извори нудат лажни и оштетени датотеки. Значи, што треба да направат мобилните корисници во таква ситуација кога сите нудат лажни датотеки?

Во ова сценарио, им препорачуваме на мобилните корисници да ја посетат нашата веб-страница. Како и овде на нашата веб-локација, нудиме само автентични и оригинални апликации. Сè додека не се увериме за непречено функционирање, никогаш не даваме Apk во делот за преземање. За да ја преземете најновата верзија на апликацијата Android, кликнете на копчето за директна врска за преземање.

Најчесто поставувани прашања

Дали е безбедно да се користи Spatial Touch Apk?

Веќе споменавме порано дека апликацијата за Android е сосема безбедна за инсталирање. Понатаму, апликацијата тврди дека не зачувува никакви слики и кориснички информации.

Каде можам да преземам APK-датотека?

Корисниците на Android можат лесно да ја преземат најновата верзија на апликацијата од овде, како и од продавницата на Google Play.

Дали апликацијата за Android е бесплатна за преземање

Да, апликацијата што ја обезбедуваме овде е потполно бесплатна. Понатаму, апликацијата никогаш не бара регистрација или лиценца за претплата.

Заклучок

Ако зборуваме за далечинско контролирање на паметните телефони со Android без допирање на екраните, тогаш препорачуваме Spatial Touch Apk. Во основа, апликацијата за Android што ја обезбедуваме овде е потполно бесплатна. Понатаму, апликацијата никогаш не бара никаква регистрација или претплата. Тоа значи дека сите операции што се нудат овде се потполно бесплатни.

Превземи линк

Оставете коментар