Висок човек Стартувај Apk преземање за Android [игра]

Играњето 2D игри отсекогаш се сметало за уникатно искуство. Каде што играчите бараат да завршат различни нивоа користејќи остар ум. А фокусирајќи се на целта денес еве, се вративме со оваа нова апликација за игри наречена Tall man Run Apk.

Внатре во играта, играчите бараат да ги завршат задачите без да ја изгубат должината и ширината на телото. Иако не сме сигурни за конкретните трикови кои помагаат да се избегнат сериозни штети. Но, ние веќе ја игравме играта со пријателите на различни уреди.

По инсталирањето на играта, најдовме дека е едноставна и пријатна во смисла на игра. Запомнете, не е потребна регистрација или претплата за играње. Оттука го сакате концептот и сте подготвени да играте 2Д игра преку уредот, а потоа инсталирајте го преземањето на „Tall Man Run“.

Што е Tall Man Run Apk

Tall Man Run Apk е совршена онлајн и офлајн апликација за андроид обични игри за играње, структурирана од Supersonic Studios LTD. Играта се одвива непречено на сите паметни телефони со Android. Единственото нешто што им е потребно е оперативен уред.

Понекогаш уредите што се користат за играње такви игри се стари и застарени. Дури и оние мобилни корисници веруваат дека таквите уреди можеби не се компатибилни со таква игра. Но, реално, тие уреди се чисто оперативни и не бараат дозволи или надградби.

Сепак, гејмерите може да ги искусат овие реклами од трети страни додека играат. Не постои директна опција за исклучување на тие реклами. И верувајте ни тие реклами ќе се појават навремено кога гејмерот ќе ја заврши играта.

Така, единственото решение да ги избегнете тие реклами е да се исклучите од интернет. Да, играта може да се игра и во онлајн и офлајн режим. Ако сте спремни да ја искусите оваа нова игра, тогаш преземете го Tall Man Run Android.

Детали за АПК

ИмеВисок човек трчај
верзијаv1.15
големина85 MB
СоздавачСуперсонични студија ООД
Име на пакетотcom.VectorUpGames.TallManRun
Ценаслободен
Задолжителен Android5.0 и Плус
категоријаигри - Обичните

Постојат тони слични апликации за игри што може да се играат преку Интернет. Но, повеќето од нив се нефункционални во уредите со Android. Дури и тие игри функционираат само преку стабилна интернет конекција.

Без стабилно поврзување, невозможно е да се игра играта. Затоа, фокусирајќи ги сите прашања и интереси за игри овде, ние сме успешни да ја донесеме оваа нова игра. Тоа може да се репродуцира на сите паметни телефони со Android бесплатно.

Запомнете дека играчите треба да го поминат ликот преку рампа избегнувајќи пречки. Повеќе играчи се успешни во избегнувањето на пречките. Колку помалку енергија ќе биде потребна за да се заврши нивото. Постојат и други клучни отпори може да се појават напред.

Она што им го препорачуваме на гејмерите е да ги избегнат тие отпори и да одат напред. Ако сте во можност да ги поминете пречките и да стигнете до шефот. Поразот на шефот ќе понуди повеќекратни бонуси во форма на скапоцени камења.

Скапоцените камења за заработка се многу корисни за надградба на моќта на карактерот. Дополнително, без надградба на овластувањата, невозможно е да се одржи позицијата. Така, спремни сте да уживате во играта со пријателите, а потоа инсталирајте ја најновата верзија на играта Tall Man Run.

Клучни карактеристики на играта

 • Бесплатно за преземање.
 • Лесно е да се игра.
 • Едноставно за инсталирање.
 • Без регистрација.
 • Без претплата.
 • Дозволени се реклами од трети страни.
 • Но, ретко ќе се појави преку екранот.
 • Интерфејсот за играње беше едноставен.
 • Додадена е приспособена преносна табла за поставки.
 • Каде што јачината на звукот и другите опции може да се изменат.
 • Играта може да се игра и во онлајн и офлајн режим.

Снимките на екранот од играта

Како да преземете Tall Man Run Apk

Најновата верзија на апликацијата за игри е достапна за пристап од Play Store. Сепак, поради некои клучни ограничувања, тој се става меѓу другите рестриктивни производи за игри. Што значи дека само на квалификуваните корисници на Android им е дозволен пристап до датотеката Apk.

Оние кои не ги исполнуваат условите за апликацијата за игри можеби нема да можат да пристапат до директната датотека Apk. Оттука оваа ситуација им препорачуваме на гејмерите на Android да ја посетат нашата веб-страница. И преземете ја најновата верзија на апликацијата за игри со еден клик опција.

Дали е безбедно да се инсталира Apk

Веќе ја инсталиравме апликацијата за игри на различни паметни телефони. Откако ја инсталиравме играта, ја најдовме мазна и оперативна. Дури и постоењето на апликација за игри преку продавница за играње, исто така, го покажува ова големо гласање за доверба на апликацијата.

Постојат други слични апликации за игри што се достапни овде на нашата веб-локација. Кои се репродуцираат на сите паметни телефони со Android. За да ги играте тие игри, ве молиме следете ги врските што ги вклучуваат Мал бизнис Apk Fish Eater IO Apk.

Заклучок

Ако барате најдобра алтернативна игра. Тоа е едноставно во смисла на игра и може да се репродуцира на сите паметни телефони со Android. Потоа им предлагаме на гејмерите на Android да инсталираат Tall Man Run Apk. И уживајте во слободното време растејќи се повисоко.

Превземи линк

Оставете коментар