Бесплатно преземање на WIBR+ No Root Apk за Android [2022]

Преземете ја апликацијата WIBR Plus (Wibr +) WiFi Brute Force Hack за Android Бесплатно од оваа веб-страница. Ако ја користите старата верзија на WIBR Plus WiFi Brute Force Hack App, тогаш преземете ја WIBR Plus WiFi Brute Force Hack Ажурирање на апликација за Android бесплатно.

Ја обезбедивме најновата верзија на Best Android Wifi Апликација за хакирање WIBR Plus WiFi Bruteforce Hack Apk, за хакирање. Апликацијата WIBR Plus WiFi Bruteforce Hack Apk е легална апликација и може да се користи за едукативни, етичко хакирање и други морални цели.

Сепак, ние не сме одговорни за каква било злоупотреба на апликацијата што ја доставивме овде на нашата веб-страница. WIBR Plus WiFi Brute Force Hack Apk е алатка за тестирање на откривање и пробивање, особено на WPA / WPA2PSK WiFi мрежите и исто така им овозможува на корисниците да пробиваат било какви WiFi

За WIBR Plus (Wibr +)

WIBR Plus (Wibr +) WiFi Brute Force Hack Apk се смета дека е една од најновите и напредни апликации, како и андроид алатки За тестирање на безбедноста на која било WiFi врска или со други зборови, таа е најдобрата и напредната алатка за тестирање на безбедноста на мрежните WPAWPA2PSK WLAN мрежи.

WIBR Plus Apk не е лажна или шега апликација, таа е многу корисна и ефикасна апликација, како и алатка за тестирање на WiFi. Можете да ги користите wibr како алтернатива на некои од најпознатите апликации за хакирање WiFi, како што се WiFi apk, мастер apk за WiFi, master master apk, wifi master master apk и многу други.

Освен сите најдобри карактеристики, WIBR Plus Apk им овозможува на своите корисници да тестираат два вида мрежи. Иако, секоја технологија може да се користи за етички, како и неетички цели, па зависи од корисниците, без оглед дали добиваат добри придобивки од апликацијата или сакаат да ја користат против другите.

Сепак, јас силно ги повикувам луѓето што не ја злоупотребуваат апликацијата, ова е благослов за вас, затоа користете го за добри цели и останете сами, како и другите од ваквите активности.  

Ако сакате да го знаете упатството чекор по чекор за користење на Wibr + App, тогаш гледајте го ова видео до крај Допрете / кликнете на копчето за преземање Бесплатно WIBR apk за Android да ги презема и инсталира на вашите уреди што имаат Android OS.

Детали за АПК

ИмеWIBR+
големина4.77 MB
верзијаv7.2.3
СоздавачWibr + Network inc.
Име на пакетотcom.wibrplus.wpaconnect
Ценаслободен
Задолжителен Android4.0 и погоре
категоријаапликации - алатки

Како работи Вибри Плус Апк?

Работи на два различни начина или поддржува само два вида на тестирање. Прво, тоа е дека се обидува да добие огромен список со лозинки, тогаш тој се обидува еден по еден на одредена мрежа.

Вториот метод е вид на рачно тестирање при што корисникот ја внесува азбуката или со големи букви или со мали букви со должина на лозинката само со претпоставка.  

Како да преземете Wibr + Apk?

Едноставно е да се преземе Wibr Plus Bruteforce за андроиди бидејќи нема научна ракета во тоа. Сепак, за newbies, јас го дадов чекор по чекор водич подолу за процесот на преземање. Затоа, следете ги упатствата дадени подолу кои следат.

 • На крајот на овој напис, има копче.
 • Допрете / кликнете на тоа копче.
 • И изберете ја саканата папка каде што сакате да ја преземете датотеката Апк од WIBR +.
 • Потоа, оставете да продолжиме и почекајте неколку минути (зависи од интернет-врска).
 • Сега сте завршиле со преземање.

Како да инсталирате Wibr + (Plus) apk?

Процесот на инсталација е многу лесен и секој може удобно да ја инсталира апликацијата со само неколку чекори. Ако не сте нови во апликацијата, следете го следниов водич што го имав обезбедено само за новобразовите.

 • Ако сте ја преземале WIBR Plus Apk, тогаш продолжете и фатете ја најновата од нашата веб-страница како копче за преземање достапно на крајот на овој напис.
 • Потоа одете до поставките на вашиот телефон, потоа изберете безбедност.
 • Сега овозможете ја опцијата „˜„Непознати извори“.
 • Вратете се на почетниот екран и стартувајте го управувачот со датотеки.
 • Потоа, најдете ја датотеката Апк што сте ја преземале од нашата веб-страница.
 • Кликнете на таа датотека и изберете ја опцијата „˜инсталирај“.
 • Почекајте неколку секунди.
 • Сега сте завршиле со инсталацијата и ја стартувате со активирање на апликацијата.

Како да се користи Wibr + (Plus) apk?

Употреба е а малку малку технички, па затоа е важно да се сподели нејзините процес на користење со корисниците на Android. Доставете ги следниве упатства дадени подолу, користете ја алатката точно.

 1. Прво на сите, стартувајте ја апликацијата.
 2. Потоа допрете/кликнете на опцијата „˜Додај мрежа“.
 3. Потоа, ќе го видите списокот на мрежи достапни на екранот.
 4. Допрете / кликнете на која било мрежа.
 5. После тоа, ќе видите мени со повеќе опции, па кликнете на опцијата „˜Конфигурирај BruteForce“.
 6. Потоа, внесете ја сопствената азбука, сопствената маска, минималната и максималната должина.
 7. Потоа штиклирајте ги опциите „˜броеви“, „˜специјални“ и „˜големи букви“.
 8. Вратете се на претходното мени и изберете ги овие опции „˜Bruteforce“, „˜мал речник“, „˜голем речник“.
 9. Потоа допрете/кликнете на опцијата „˜Додај редица“.
 10. Сега сте завршиле со целиот процес и оставете го остатокот на WIBR да направи сè за вас.
Основни карактеристики
 • Апсолутно е бесплатно да ги добивате вашите телефони и да ги користите без да плаќате никакви трошоци.
 • Не треба да ги искоренувате мобилните телефони со цел да ја стартувате апликацијата, така што не прави пристап до Root.
 • Може да ја пробиете за да пробиете WiFi мрежа со едноставни чекори.
 • Може да добиете бесплатен пристап до Интернет.
 • Едноставна апликација со многу едноставна API.
 • Интерфејс што е лесен за корисниците, така што секој може да го користи без да има проблем.
 • Веднаш обезбедува услуги.
 • Многу повеќе.
Основни барања
 • Работи на „Андроиди“ со висока верзија како што се 5.1 и понови верзии на ОС.
 • Апликацијата WIBR Plus е апликација No Root што работи како на вкоренети, така и со не-вкоренети андроидни уреди.

Заклучок

WIBR Plus Apk нема проблем со законитоста за користење или преземање на апликацијата затоа што WIBR Plus Apk е достапна бесплатно и секој може да ја користи апликацијата без да плати ниту еден денар. Корисниците на Android мора да бидат благодарни на неговиот развивач, кој обезбеди таква неверојатна андроид апликација и алатка за тестирање на пенетрацијата и безбедноста на WPA / WPA2PSk.  

Најчесто поставувани прашања

П 1. Што е WIBR + Апк?

Години. Тоа е андроид апликација која ви овозможува да ја пробиете секоја WiFi мрежа со само едноставни чекори.

П 2. Како да се користи Wibr +?

Години. проверете ја главната статија за одговорот бидејќи веќе го обезбедив целиот процес на употреба.

П 3. Дали е WIBR + легален?

Години. Да, ако го користите за етички и едукативни цели, бидејќи алатката не е намерно развиена за неетички хакерски цели.

П 4. Дали е Wibr + Plus Apk безбеден и безбеден за употреба?

Години. Да, но зависи од употребата за какви цели ги користите. Затоа што, ако го користите за неетичко и уништување, тогаш може да ве слета во затвор.

П 5. Како да ја хакирате лозинката за WiFi на Android?

Години. Можете лесно да пробиете било каков вид на WiFi мрежа за неколку минути со користење на BruteForce или WIBR Plus Apk на вашите паметни телефони со Android.

П 6. Како да се пробие лозинката за WiFi во мобилен?

Години. Многу е едноставно ако користите Android мобилен телефон, тогаш продолжете и инсталирајте ја WIBR BruteForce Apk и пробијте секаков вид мрежа.

П 7. Како да се пробие WiFi?

Години. хакерството на која било WiFi мрежа е многу едноставно ако ги знаете основите на хакерството. Но, има неколку апликации со Android кои можат да ви помогнат да пробиете WiFi во рок од неколку минути, како што се WIBR +, WiFi Kill, AndroDumpper Apk и многу повеќе.

П 8. Како можам да хакирам WiFi?

Години. Со користење на разни видови андроид апликации на вашиот телефон можете да пробиете WiFi една од тие апликации се WIBR што можете да ги добиете од главниот напис.

П 9. Како да се пробие лозинката за WiFi?

Години. Може да ја хакирате WiFi со користење на Android телефони и апликации за хакирање лозинка WiFi Лозинка на неа.

Директен линк за преземање

1 мисла за „Бесплатно преземање на WIBR+ No Root Apk за Android [2022]“

Оставете коментар