Преземи Widgetopia Apk 2022 за Android [Алатка]

Ако ви е смачено да го гледате истиот дизајн и главната почетна страница преку паметниот телефон. Тогаш не грижете се бидејќи еве се вративме со оваа неверојатна андроид алатка наречена Widgetopia Apk. Интегрирањето на апликацијата ќе помогне да се вградат бескрајни виџети во главната почетна страница.

Ако зборуваме за тапетите и главните дизајни на контролната табла во андроид паметните телефони. Најдовме дека корисниците на Android се жалат на неодговорна главна страница со ограничени графички контроли. Дури и корисниците со ограничени ресурси можеби нема да можат да го менуваат својот главен почетен екран.

Во таква ситуација кога корисниците на андроид имаат проблем да најдат соодветни алатки за уникатен дизајн. На тие корисници им препорачуваме да ја преземат и инсталираат најновата верзија на апликацијата Widgetopia. Тоа е достапно за пристап од тука со опција со еден клик.

Што е Widgetopia Apk

Widgetopia Apk е онлајн алатка за андроид структурирана од андроидслајд. Причината за обновување на оваа апликација е да се обезбеди жив приспособувач. Тоа им овозможува на корисниците на паметни телефони бесплатно да уживаат во менувањето и структурирањето на уникатни дизајни.

Кога ги истражуваме онлајн извештаите преку паметните телефони со Android, тогаш најдовме многу различни анкети. Онаму каде што јасно се одразува дека повеќе од 70 проценти од сопствениците на паметни телефони користат стари и застарени уреди со Android.

Што значи дека сега оние застарени сопственици на андроид можеби нема да можат да менуваат и да добиваат ажурирања. Дури и тешките уредници, вклучително и приспособувачите во живо, може да бидат некомпатибилни со уредите. Значи, со оглед на потребата од народот.

Програмерите конечно ја донесоа оваа неверојатна лесно тежинска алатка. Тоа не само што обезбедува повеќе ултра-виџети внатре. Но, исто така им помага на корисниците да структуираат уникатни дизајни со повеќе распореди. Оттука сте заинтересирани за алатката и потоа инсталирајте ја Widgetopia Download.

Детали за АПК

ИмеВиџетопија
верзијаv2.4.1
големина69.65 MB
Создавачандроидлид
Име на пакетотslide.widgetFrenzy
Ценаслободен
Задолжителен Android6.0 и Плус
категоријаапликации - Продуктивноста

Кога длабоко ја истражуваме датотеката со апликацијата, најдовме многу различни клучни карактеристики внатре. Тие вклучуваат Live Customizer, 6 повеќекратни теми, 20,000 плус додатоци, распореди и повеќе. Запомнете дека ажурирањата ќе се прикажуваат автоматски со текот на времето.

Оние кои не се задоволни со вградените графички контроли сега можат да дизајнираат нови користејќи апликација. Дури и оние кои можат да најдат извор за преземање различни други уникатни графички контроли. Сега може да ги увезе и од надворешно.

Постојат особено две различни верзии кои се движат на пазарот. Првата верзија е бесплатна и до неа може да се пристапи од Play Store. Но, поради големи проблеми, таму повеќе не е видливо. Така, сега корисниците на Android можат да преземаат оригинална Apk-датотека од овде.

Втората верзија се смета за премиум и бара претплата. Без купување на претплата, невозможно е да се пристапи до професионални функции, вклучувајќи 20,000 професионални графички контроли. Достапни се и различни релевантни ознаки.

Преку избирање на која било од следните ознаки ќе ви помогне да ги пронајдете најпознатите трендовски и омилени графички контроли. Не можеме да бидеме сведоци на директни партиски реклами. Така, подготвени сте да го рекодифицирате вашиот паметен телефон користејќи ја оваа можност, а потоа преземете ја Widgetopia Android.

Клучни карактеристики на Апк

 • Датотеката со апликацијата е бесплатна за преземање.
 • Инсталирањето на апликацијата нуди приспособувач во живо.
 • Тоа им овозможува на корисниците да генерираат различни почетни страници.
 • Достапни се околу 20,000 плус различни виџети.
 • 1000 виџети се бесплатни за пристап.
 • Останатите се достапни само по купување на премиум претплата.
 • Не се дозволени реклами од трети страни.
 • Интерфејсот на апликацијата остана едноставен.
 • Не е потребна регистрација.
 • Лесен за инсталација.
 • Не е потребна напредна претплата за пристап до главната контролна табла.

Снимките на екранот од апликацијата

Како да преземете Widgetopia Apk

Се чини дека апликацијата може да се преземе од Play Store. Но, поради некои клучни ограничувања и други проблеми со компатибилноста, многу корисници на Android не можат да пристапат до директна датотека Apk. Значи, што треба да прават корисниците на Android во таква ситуација?

Значи, вие сте збунети и не знаете кому да му верувате за преземање на датотеката Apk. Мора да ја посетите нашата веб-локација бидејќи овде на нашата веб-локација нудиме само автентични и оригинални апликации. За да ја преземете ажурираната верзија на Apk, кликнете на долу дадената врска.

Дали е безбедно да се инсталира Apk

Апликацијата што ја поддржуваме овде е чисто оригинална и не бара претплата. Покрај тоа, веќе го инсталиравме Apk на различни паметни телефони и не најдовме проблем. Оттука, корисниците на паметни телефони можат да уживаат во инсталирањето на апликацијата без да бидат загрижени.

Досега се објавени и споделени многу други алатки за помош. За да ги истражите професионалните карактеристики на тие релативни апликации, ве молиме инсталирајте ги следните апликации. Тоа се ИВАНС Апк Дана Апк.

Заклучок

Значи, вие сте разочарани поради ограничените ресурси и барањето онлајн алатка. Тоа е бесплатно достапно и добива помалку простор и ресурси. Потоа им препорачуваме на оние корисници на паметни телефони да инсталираат Widgetopia Apk бесплатно.

Превземи линк

Оставете коментар