Преземање на WSeen Apk за Android [WhatsApp Tracker]

Кога ќе ги фокусираме онлајн достапните апликации за комуникација. Потоа, WhatsApp ја најде најкористената и најистражената онлајн достапна апликација. Сепак, достапните функции во врска со изгледот на корисникот и статусот на интернет се ограничени. Така фокусирана патека ви ја претставуваме WSeen.

Во основа, апликацијата се смета за алатка за помош од трета страна. Тоа не само што им помага на корисниците на Android во следењето на корисниците. Но, исто така помага во обезбедувањето фактички акредитиви во врска со онлајн и офлајн статутите.

Иако WhatsApp се вбројува меѓу најкористените онлајн достапни платформи. Сепак, фокусирајќи се на приватноста на корисниците, програмерите ги вградуваат овие различни опции. Сега, овозможувањето на тие опции може да ги оневозможи информациите за следење. Така, инсталирањето на алатката може да помогне во следењето.

Што е WSeen Apk

WSeen Android е онлајн алатка за андроид поддржана од трета страна. Тоа им помага на навивачите да собираат кориснички информации, плус обезбедува лист. Каде што членовите ќе понудат детален лист кој ја обезбедува целата историја на корисникот.

Концептот на алатката се појави наскоро кога корисниците на Android ќе ја искусат оваа голема неволја. Проблеми во однос на преземање податоци и незнаење од страна на противниците. Дури и апликациите за комуникација како WhatsApp секогаш тврдат дека обезбедуваат професионални функции.

Тоа помага во обезбедувањето безбедност и приватност. Ова значи дека сега членовите можат лесно да ги избегнат одговорите што покажуваат офлајн статус. Дури и криење на статусот на интернет и последен пат виден. Покрај тоа, корисниците сега можат да ја оневозможат опцијата за двојно штиклирање.

Оттука, испраќачот немал друг поим за да открие дали лицето ги гледа нивните пораки. Или дури и да користите WhatsApp за комуникација. Така, со оглед на помошта, сега програмерите го структурираа ова неверојатно Апликација за следење.

Детали за АПК

ИмеWSeen
верзијаv1.0.3
големина8.42 MB
СоздавачСинар Инисијатиф
Име на пакетотcom.sinar.wseen
Ценаслободен
Задолжителен Android4.1 и Плус
категоријаапликации - социјална

Тоа се смета за бесплатно за преземање и не бара претплата. Покрај тоа, корисниците на Android сега можат лесно да ги добијат сите податоци во врска со последното виден и статус на интернет. Само вградете го корисничкиот број и ставете го во режим за следење.

Најдобриот дел од датотеката со апликацијата целосно го поддржува овој потсетник за притисни известувања. Да претпоставиме дека корисникот станува онлајн преку WhatsApp. Тогаш алатката автоматски ќе го добие статусот и ќе испрати потсетник за известување.

Овде известувањето ќе обезбеди точни информации на корисникот во врска со неговиот статус на интернет и офлајн. За да управувате и да ги дадете одличните услуги на апликацијата, потребна е интернет конекција. Без стабилна врска, невозможно е да се движите понатаму.

Иако инсталацијата и користењето на апликацијата се сметаат за едноставни и бесплатни. Дополнително, развивачот обезбедува директен пристап до премиум функциите без никаква претплата. Сепак, системот тврди дека го обезбедува овој бесплатен пристап до одреден степен.

Оттука, по некое време, платформата престанува да работи и може да го принуди корисникот да купи премиум лиценци. Лиценцата може да се смета за поевтина и е прифатлива. Оттука, подготвени сте да ги искористите предностите на оваа нова алатка, а потоа инсталирајте го WSeen Download.

Клучни карактеристики на Апк

 • Датотеката со апликации е бесплатна за преземање.
 • Без регистрација.
 • Без претплата.
 • Лесен за инсталација и употреба.
 • Инсталирањето на апликацијата обезбедува директен пристап до функциите за помош.
 • Тоа вклучува следење и следење.
 • Корисниците сега можат лесно да добијат информации за другите.
 • Оттука, оние кои чисто игнорираат може да се следат.
 • И им понуди големи докази за незнаење.
 • Се чини дека апликацијата WhatsApp обезбедува одлична приватност.
 • И корисниците можат да ги сокријат сите свои статуи и последните видени информации.
 • Сепак, може да се следи директно со помош на апликацијата.
 • Не се дозволени реклами од трети страни.
 • Интерфејсот на апликацијата остана едноставен.
 • Првичната употреба е бесплатна.
 • Сепак, користењето на долг рок бара претплата.
 • Интернет конекцијата може да бара пристапност.

Снимките на екранот од апликацијата

Како да ја преземете апликацијата WSeen

Има многу веб-локации кои тврдат дека нудат слични Apk-датотеки бесплатно. Но, во реалноста, тие веб-страници нудат лажни и оштетени датотеки. Значи, што треба да прават корисниците на Android во таква ситуација? Затоа сте збунети и барате најдобар алтернативен извор мора да ја посетите нашата веб-страница.

Бидејќи овде на нашата веб-страница нудиме само автентични датотеки. За да бидете сигурни дека корисниците ќе се забавуваат со вистинскиот производ. Веќе го инсталиравме во повеќе уреди. И по инсталирањето, откривме дека е мазен и оперативен за употреба.

Дали е безбедно да се инсталира Apk

Апликациската датотека што ја презентираме овде е чисто оригинална. За да бидете сигурни дека корисниците ќе се забавуваат со вистинскиот производ. Ангажиравме стручен тим составен од различни професионалци и откривме дека алатката е безбедна. Сепак, ние никогаш не гарантираме никаква безбедност, затоа инсталирајте и користете го на ваш сопствен ризик.

Достапни се тони други слични алатки. Тоа им помага на корисниците на андроид да ги преземат потребните податоци и исто така помага во следењето. За да ги инсталирате и истражите тие Апки, ве молиме следете ги врските. Тие вклучуваат VATTSUN Apk Cerberus Apk.

Заклучок

Оттука сте уморни од тоа да ве игнорираат пријателите. Сепак, тие секогаш ја негираат вашата изјава и велат дека не користат WhatsApp. Дали сега тие корисници можат лесно да ги следат и следат сметките лесно со инсталирање на WSeen Apk.

Превземи линк

Оставете коментар