Преземи Zenly Apk за Android [најнова апликација]

Дали сте подготвени да ја истражите сопствената светска мапа, местата што сте ги посетиле претходно и сакате да ги посетите во наредните денови? Ако одговорот е да, тогаш сте слетале на вистинското место бидејќи овде ви го претставуваме Zenly Apk. Сега инсталирањето на апликацијата ќе им овозможи на корисниците на Android да добијат точни точки.

Концептот за мапа и следење беше чисто адаптиран од Google. Бидејќи Google е секогаш загрижен за корисничкото искуство и безбедноста. Сепак, системот за следење и следење работи непречено. Сепак, многу корисници на Android се подготвени да ги споделат и истражуваат туѓите резултати.

Затоа што пријателите се секогаш љубопитни и подготвени да знаат за туѓите резултати. Оние кои се подготвени да го споделат својот рекорд, но не можат да го сторат тоа поради одредени ограничувања. Сега сите тие ограничувања се трајно прекинати со преземање на апликацијата Zenly.

Што е Zenly Apk

Zenly Apk е онлајн социјална апликација за андроид поддржана од трета страна. Каде што членовите можат да ги следат и да ги следат нивните записи користејќи GPS технологија. Кога ќе ги споредиме другите платформи за социјални медиуми со оваа конкретна апликација.

Потоа ја најде апликацијата доста центрирана за следење и следење. Дури и корисниците можат да ги споделат своите рекорди со други членови. Сепак, оваа конкретна опција е чисто недостапна во другите платформи.

Ако зборуваме за оваа конкретна андроид апликација, тогаш корисниците на андроид лесно можат да ги следат нивните записи. Во однос на местата што веќе ги посетиле. И оние кои планирате да ги посетите во наредните денови за различни намени.

Ова онлајн насочување на точки ќе го олесни процесот на следење. Дури и пријателите и членовите на семејството можат да ги проверат вашите песни. И лесно дознајте ги вашите дневни активности. Значи, подготвени сте да споделувате и проверувате други активности, ве молиме инсталирајте го Zenly Download.

Детали за АПК

ИмеЗени
верзијаv5.6.1
големина151 MB
СоздавачZENLY
Име на пакетотapp.zenly.locator
Ценаслободен
Задолжителен Android7.0 и Плус
категоријаапликации - социјална

Инсталирањето на најновата верзија на апликацијата ќе им овозможи на корисниците на Android. За да добиете директен пристап до професионалните функции, тие вклучуваат Знајте што прават вашите пријатели, Видете го вашиот свет, додајте ги вашите места, споделете го вашиот свет, најдете нешто и добијте насоки.

Освен следење, членовите можат да стекнуваат нови пријатели и од блиските места. Оние кои сакаат да најдат нови пријатели мора да го овозможат својот GPS и да ја проверат локацијата на другите. Оние кои ја ограничиле локацијата на нивната точка може да испраќаат директни барања.

Преку прифаќањето на барањето може да им дозволи на другите да ги видат нивните активности. Програмерите тврдат дека ја додаваат оваа нова функција Check-In. Сега овозможувањето на функцијата за пријавување ќе им овозможи на членовите. За следење на пријателите и луѓето кои присуствувале на забавата.

Исто така, членовите можат да проверат кој не е успешен да присуствува на забавата. Идното прогнозирање на локацијата ќе им помогне на пријателите да направат интеракција на самото место. Оваа интеракција на лице место ќе им помогне на луѓето да се запознаат и да комуницираат без да губат време.

Ако сте спремни да бидете дел од оваа нова платформа. И подготвени да уживате во професионалните функции на апликацијата без да трошите време и ресурси. Потоа преземете ја најновата верзија на апликацијата Zenly Android од овде и уживајте во професионалните функции бесплатно.

Клучни карактеристики на Апк

 • Бесплатно преземање Apk.
 • Лесен за употреба и инсталирање.
 • Инсталирањето на апликацијата ја обезбедува оваа уникатна платформа.
 • Каде што корисниците на Android можат да ги следат и следат активностите.
 • Со овозможување GPS.
 • ГПС технологијата е додадена од програмерите.
 • Дури и корисниците можат да ги следат нивните записи.
 • И споделете ги со другите.
 • Други вклучуваат пријатели и членови на семејството.
 • Корисниците можат да проверат други активности.
 • Меѓутоа, прво требаше да се прифати барањето за пријателство.
 • Не се дозволени реклами од трети страни.
 • Дури и членовите можат да ја користат опцијата за пријавување.
 • Регистрацијата е задолжителна.
 • За регистрација потребен е број на ќелија.
 • ОТП ќе биде испратен на верификација.
 • Интерфејсот на апликацијата остана едноставен.

Снимките на екранот од апликацијата

Како да преземете Zenly Apk

Апликацијата што ја презентираме овде е директно достапна за пристап од Play Store. Сепак, многу корисници на Android ја регистрираат оваа поплака во врска со проблемот со непристапноста. Проблемот може да настане поради компатибилност и други проблеми.

Значи, што треба да прават корисниците на Android во таква ситуација? Затоа сте збунети и го барате најдобриот алтернативен извор за преземање на датотеката Apk. Мора да ја посетите нашата веб-страница бидејќи овде на нашата веб-страница нудиме само автентични датотеки.

Дали е безбедно да се инсталира Apk

Датотеката со апликација што ја поддржуваме е чисто оригинална и преземена од официјален извор. Дури и пред да го понудите делот за преземање Apk внатре. Веќе го инсталиравме во повеќе уреди. По инсталирањето, откривме дека е мазен и оперативен за употреба.

Многу други различни апликации за социјални медиуми се споделени на нашата веб-страница. Оние кои се подготвени да ги инсталираат и истражуваат тие други сродни апликации мора да ги посетат обезбедените врски. Тие вклучуваат Алуа Апк MuliaTrack Apk.

Заклучок

Ако сте уморни од користење на оние стари и традиционални платформи за социјални медиуми. И барате нешто ново и уникатно каде што корисниците можат лесно да ја следат нивната историја и да имплантираат идни точки. Потоа им препорачуваме да инсталираат Zenly Apk и да уживаат во премиум функции.

Превземи линк

Оставете коментар