Stiahnite si aplikáciu AutoSweep RFID 2023 pre Android [App]

Filipíny sú rozvojovou krajinou, kde sa vláda snaží ľuďom spríjemniť život. Navyše do tejto krajiny cestujú za zábavou tisíce turistov. Aby bola preprava plynulá, štátna vláda zaviedla túto novú aplikáciu AutoSweep RFID App.

V podstate ide o štátnu aplikáciu vyvinutú špeciálne pre Národné ministerstvo dopravy Filipín. Štruktúrovanie tejto novej aplikácie je nevyhnutné, pretože pri prechode cez mýtne pole. Prechod trvá hodiny kvôli dlhým radom.

Po prijatí niekoľkých sťažností oddelenie dopravy konečne pridalo túto obrovskú technológiu. Vďaka tomu môžu vodiči vozidiel vrátane bežných používateľov automobilov platiť poplatky za náradie online bez akéhokoľvek overovania alebo odporu.

Tento proces je veľmi jednoduchý, ale existuje veľa vecí, o ktoré sa používatelia musia starať. Pretože porušenie nariadenia môže viesť k vysokým sankciám. Okrem toho je proces registrácie trochu zložitý. Ale nebojte sa, pretože nižšie rozvedieme každý jednotlivý detail.

Prečo je to dôležité pre bežných používateľov vozidiel? Otázka je legitímna a väčšina používateľov si je dobre vedomá uvalenia vládnej dane. Poplatok za náradie je priamym zdrojom, ktorý ministerstvo dopravy vyberá od pohonov motorových vozidiel vrátane vlastníkov.

Z dôvodu veľkého počtu jazdiacich vozidiel. Prekročenie jedinej čiary ponad mýtne námestie pri vyberaní poplatku trvá hodiny. S cieľom vyriešiť problém a pohodlie ľudí sa diaľničné oddelenie rozhodlo predstaviť túto novú aplikáciu AutoSweep RFID. Prostredníctvom toho môžu ľudia platiť poplatky za nástroje online.

Viac informácií o aplikácii AutoSweep RFID Apk

AutoSweep RFID App je aplikácia pre Android špeciálne vyvinutá pre širokú verejnosť. Táto Apk je ideálna pre tých, ktorí pravidelne cestujú po diaľniciach alebo dlhých trasách. Vzhľadom na ich únavu a dlhé cestovanie zaviedlo príslušné oddelenie technológiu Radio Frequency Identity.

Ak sa široká verejnosť vrátane vozidla organizácie potrebuje zaregistrovať pomocou tejto aplikácie vyplnením formulára RFID online. Po úspešnom nainštalovaní čipu bude mýto automaticky zhromažďovať informácie. To znamená, že pohyb po diaľnici alebo diaľnici je vďaka aplikácii RFID Wallet jednoduchší.

Pamätajte na novú technológiu vrátane nálepky RFID, kariet RFID a ďalších. Aplikácia tiež ponúka túto online otázku nedostatočného zostatku, QR kód a podrobnosti o online účte plus číslo účtu.

Podrobnosti o APK

MenoAutomatické vyhľadávanie RFID
verziav1.4.1
Veľkosť2.31 MB
VývojkaSkyway Slex RFID
Package Namecom.skywayslexrfid.apps.autosweeprfidbilanceinquiry
Cenazdarma
Vyžaduje sa systém Android4.2 a plus
kategórieaplikácie - Mapy a navigácia

Vaše auto dorazí k mýtnej bráne namiesto dlhého čakania. Stačí zaplatiť poplatok pomocou aplikácie AutoSweep RFID a ísť vpred bez akéhokoľvek odporu. Okrem toho, keď sa pozrieme na súčasný stav, zistili sme, že pandemický problém je na vrchole.

To znamená, že teraz nie je možné fyzicky prijímať ani vymieňať peniaze. Pretože zvyšuje pravdepodobnosť vystavenia chorobe. Cez mýtnu bránu ľudia nemôžu podstúpiť toto obrovské riziko vysťahovania sa a platenia poplatkov pri pokladni.

Ak máte obavy zo súčasného problému pandémie a ste veľmi citliví na svoje zdravie. Potom si odtiaľto nainštalujte Apk a zaplaťte poplatok za sedenie v aute prostredníctvom účtu aplikácie zariadenia Android. Používatelia však môžu vkladať peniaze do aplikácie RFID Wallet, ktorej platnosť nikdy nevyprší.

Kľúčové vlastnosti aplikácie

Aplikácia pre Android, ktorú tu ponúkame, je považovaná za bohatú na prémiové funkcie. Ak máte problémy s pochopením aplikácie pre Android. Potom odporúčame používateľom systému Android prečítať si nižšie uvedené funkcie.

  • Poskytnutý Apk je zadarmo na stiahnutie jedným kliknutím.
  • Pri prístupe k aplikácii nie je potrebné žiadne predplatné.
  • Registrácia je nevyhnutná pre prístup k funkciám.
  • Ľudia si môžu zaregistrovať neobmedzený počet vozidiel cez Android App.
  • Pre registráciu musí užívateľ nainštalovať čip do vozidla.
  • Používateľ môže navyše používať to isté na viacerých vozidlách.
  • Aplikácia pre Android tiež podporuje túto funkciu QR Code.
  • Dokonca aj umiestnenie nálepky na obrazovku môže pomôcť zaplatiť poplatok za nástroj online.
  • Nepodporuje reklamy tretích strán.
  • Používateľské rozhranie aplikácie je vhodné pre mobilné zariadenia.

Screenshoty z aplikácie

Ako stiahnuť aplikáciu AutoSweep RFID

Preto veľa webových stránok tvrdí, že ponúka podobné súbory Apk zadarmo. Ale v skutočnosti sú tieto platformy zbytočné a nedôveryhodné. V minulosti bolo napadnutých niekoľko používateľských zariadení, ktoré ponúkajú falošné aplikácie. Čo by teda mali používatelia telefónov s Androidom robiť v takomto scenári?

V tejto situácii môžu používatelia mobilných telefónov dôverovať našej webovej stránke. Pretože zdieľame iba autentické a originálne aplikácie. Ak chcete stiahnuť najnovšiu verziu aplikácie AutoSweep RFID, kliknite na poskytnuté tlačidlo odkazu na stiahnutie.

Tu sme už zdieľali ďalšie relatívne aplikácie pre Android pre používateľov mobilných aplikácií. Ak máte záujem o inštaláciu a preskúmanie týchto relatívnych aplikácií pre Android. Potom odporúčame používateľom systému Android sledovať odkazy, ktoré sú Zindo Apk a Aplikácia SuperTatkal Pro Apk.

často kladené otázky
  1. Je bezplatné stiahnutie aplikácie AutoSweep RFID?

    Áno, najnovšia verzia aplikácie je úplne zadarmo na stiahnutie tu jedným kliknutím.

  2. Je aplikácia kompatibilná pre používateľov IOS?

    Nie, verzia systému Android, ktorú tu ponúkame, je čisto kompatibilná iba so zariadeniami so systémom Android.

  3. Môžu si používatelia systému Android stiahnuť mobilnú aplikáciu z Obchodu Google Play?

    Áno, najnovšiu aplikáciu pre Android si môžete stiahnuť úplne zadarmo z Obchodu Google Play.

záver

Ak patríte na Filipíny a prepravujete dopravné vozidlo. Potom si stiahnite, mali by ste odtiaľto nainštalovať najnovšiu verziu aplikácie AutoSweep. Medzitým, použitie, ak narazíte na nejaké problémy, neváhajte nás kontaktovať a my sa vám ozveme hneď, ako dostaneme váš dotaz.

Odkaz na stiahnutie