Shkarkimi i aplikacionit Allu Arjun Army për Android [2022]

A jeni i interesuar në Industrinë e Filmit Telugu, por nuk dini për Allu Arjun? Nëse po, atëherë nuk dini asgjë rreth kinemasë Telugu. Pra, nëse doni të dini për yllin e shpejtë dhe aktivitetet e tij, instaloni Allu Arjun Army App nga këtu.

Për ta bërë më të qartë dhe më të lehtë, ne do të përmendim çdo detaj më poshtë këtu. Pra, mos u shqetësoni në lidhje me përdorimin dhe zbatimin e tij mbi fansat. Në thelb, Allu Arjun është Hero i Kinemasë Telugu i cili është mjaft i famshëm në mesin e njerëzve në jug të Indisë.

Për shkak të popullaritetit të tij / saj të madh, analizuesit përjetojnë rritjen e numrit të kërkimeve brenda Google. Dhe pasi shqyrtoi ata që kërkonin në lidhje me Filmat, Aktivitetet dhe Ngjarjet e tij. Ekspertët vendosën të lançojnë për herë të parë një aplikacion të ri të lidhur me emrin e tij.

Kur njerëzit lexojnë pllakën e aplikimit, ata gjetën këtë fjalë të Ushtrisë brenda saj. Prandaj fjala e ushtrisë e përdorur që pasqyron punët e mirëqenies. Gjë që ai do të bëjë për njerëzit që janë në vështirësi për shkak të katastrofave natyrore.

Edhe kur tifozët e tij marrin mesazhin e Allu Arjun. Pastaj ata gjithashtu ndjekin formulimet e tij për të treguar gjestin e tyre pozitiv për shkak të gjestit individual të dikujt. Kështu që ne do të shpjegojmë çdo komponent të vetëm të aplikimit thellësisht më poshtë këtu.

Por këtu do të përmendim disa karakteristika kryesore të cilat janë të arritshme brenda aplikacionit. Kategoritë kryesore që janë të arritshme brenda Aplikacionit janë Azhurnimet, Allu Twitter, Rreth Allu, Videot, Ngjarjet dhe fotografitë e tij ndjekëse me Allu.

Pra, nëse doni të dini për aktorin e njohur Allu Arjun në lidhje me kinema, Aktivitete dhe përditësime të ndryshme. Më pas shkarkoni versionin e përditësuar të aplikacionit nga këtu. Dhe shijoni informacionet më të fundit në lidhje me heroin falas.

Më shumë Rreth Allu Arjun Army APK

Në thelb, ai është një aplikacion argëtues android i zhvilluar veçanërisht ata tifozë. Të cilët duan të dëgjojnë për Allu Arjun dhe aktivitetet e tij të famshme. Edhe ndonjëherë kur njerëzit lexojnë histori të ndryshme në lidhje me Allu dhe nuk janë në gjendje të shohin në jetën reale.

Pastaj ata zhgënjehen dhe fillojnë të bëjnë pyetje të shumta në lidhje me informacionin e rremë. Prandaj, kur ushtria Allu Arjun dëgjoi dhe lexoi informacionin e rremë. Ata vendosën të lançojnë këtë aplikacion të ri.

Detaje të APK-së

EmërUshtria Allu Arjun
Versionv1
Masat8.44 MB
ZhvilluesVenkatesh Ram
Emri i Paketuesitdrejtpërdrejt.ram.aaarmy
ÇmimiFalas
Kërkohet Android5.1 dhe Plus
KategoriaApps - Argëtim

Aty ku do të shfaqen vetëm informacionet e vërteta në lidhje me Allu Arjun. Për më tepër, tifozët nuk kanë nevojë të vizitojnë ndonjë faqe në internet ose forum për të hyrë në informacionin e vërtetë. Ata thjesht duhet të shkarkojnë versionin e azhurnuar të Allu Arjun Army App dhe të azhurnohen më së fundmi në lidhje me Filmat, Aktivitetet dhe Ngjarjet e tij.

Mos harroni se aplikacioni është zhvilluar duke përqendruar fansat në mënyrë që ata gjithmonë të marrin informacionin e saktë. Edhe informacioni në lidhje me filmat e ardhshëm do të jetë gjithashtu në dispozicion për t'u lexuar. Prandaj, tifozët mund ta kuptojnë lehtë se sa autentik është aplikacioni.

Karakteristikat kryesore të Aplikacionit

  • Apk është në dispozicion për të shkarkuar me një mundësi të klikimit.
  • Tifozët nuk kanë nevojë të aplikojnë për ndonjë regjistrim.
  • Edhe nuk kërkohet pajtim.
  • Aplikacioni është zhvilluar për të ndarë informacionin e saktë në lidhje me Allu.
  • Të gjitha videot dhe postimet janë të arritshme.
  • Edhe videot janë ngarkuar në Cilësi HD.
  • Kështu që tifozët nuk do të zhgënjehen kurrë.
  • Asnjë reklamë e palës së tretë nuk lejohet.
  • Ndërfaqja e përdoruesit e Aplikacionit është miqësore për përdoruesit.

Fotografi të ekranit

Si të instaloni aplikacionin

Para se të lëvizni drejt procesit të instalimit dhe shfrytëzimit. Hapi fillestar është shkarkimi dhe shkarkimi i versionit të azhurnuar të Aplikacioneve. Përdoruesit e Android mund të besojnë në faqen tonë të internetit sepse ne ndajmë vetëm skedarë operativë Apk.

Kur flasim për skedarë autentikë. Pastaj ekipi ynë i ekspertëve është gjithmonë aty për të kontrolluar dhe vërtetuar informacionin në lidhje me skedarët. Kështu që përdoruesi nuk do të zhgënjehet kurrë. Për të shkarkuar versionin e azhurnuar të Allu Arjun Army App për Android ju lutemi klikoni në lidhjen më poshtë.

Ju gjithashtu mund të dëshironi të shkarkoni

OctoStream Apk

Apk i SharShock

përfundim

Nëse jeni një tifoz i Allu Arjun dhe nuk jeni në gjendje të gjeni një platformë të saktë. Nga ku do të jenë të arritshme informacionet më të fundit në lidhje me heroin dhe aktivitetet e tij. Pastaj shkarkoni, Allu Arjun Army Apk nga këtu dhe keni qasje të drejtpërdrejtë në informacione autentike falas.