Alternativat më të mira KineMaster për Android 2022

Bota e mediave sociale u ofron përdoruesve mundësi të mëdha për të gjetur një karrierë për veten e tyre. Ka platforma sociale që mund t'ju ofrojnë një punë me kohë të plotë nëse jeni i mirë në krijimin e përmbajtjes video. Tani për krijimin e videove përdoruesit kërkojnë një redaktor. Pra, ne po ofrojmë Alternativat më të mira KineMaster për Android.

Tani Kinemaster konsiderohet ndër aplikacionet më të mira për redaktuesin e videove për përdoruesit e androidit. Shumica e Pro-redaktorëve sugjerojnë këtë aplikacion por aplikacioni paguhet. Aplikacioni kërkon zhbllokimin premium për përdorimin e veçorive premium. Kjo është arsyeja pse sot ne po ju ofrojmë disa alternativa që nuk kërkojnë asnjë lloj zhbllokimi premium. Këto alternativa do të jenë shumë të dobishme.

Çfarë është KineMaster App?

KimeMaster është një aplikacion premium për redaktim video për përdoruesit e pajisjeve android. Ky aplikacion është një paketë e plotë për përdoruesit sepse ofron çdo mjet që kërkon një përdorues. Ky aplikacion është krijuar posaçërisht për redaktorët profesionistë dhe do t'ju ndihmojë në menaxhimin me lehtësi të projekteve më të mëdha dhe nuk do të ketë probleme të cilësisë.

Tani ju keni mundësinë të krijoni video të mrekullueshme duke përdorur aftësitë tuaja të përmbajtjes dhe redaktimit. Të Video Editor po ofron shërbime dhe veçori të gjera. Përdoruesit që janë të rinj në redaktim mund ta përdorin gjithashtu atë, por do të duhet pak kohë për ta hequr atë. Lundrimi përmes aplikacionit do të jetë më i lehtë për përdoruesit e rinj pas disa kohësh.

Nëse shihni shërbimet e ofruara nga aplikacioni zyrtar, do t'ju pëlqente që ia vlen pagesa e kërkuar për t'u plotësuar. Ne nuk promovojmë përdorimin e aplikacioneve të modifikuara, por ka përdorues që nuk kanë burime për të blerë shërbimet premium. Tani përdorimi i aplikacionit pa blerje është plotësisht i padobishëm sepse nuk merrni shërbimet e kërkuara.

Cryshtë e qartë se përdorimi i aplikacioneve mod është plotësisht i paligjshëm. Tani ka shumë përdorues atje që janë të gatshëm të përdorin këto aplikacione sepse u mungojnë burimet. Të gjitha aplikacionet e modit që po ofrojmë do t'ju ofrojnë të njëjtën ndërfaqe, por secili aplikacion do t'ju ofrojë disa veçori dhe shërbime shtesë.

Përvoja e përdoruesit do të jetë e shpejtë dhe e qetë. Çdo aplikacion është plotësisht falas për t'u përdorur dhe nuk do të ketë nevojë të bëni pagesa për të hyrë në veçoritë brenda aplikacionit. Siç u përmend disa herë, të gjitha tiparet dhe shërbimet do të zhbllokohen si parazgjedhje.

Kështu që këtu është lista më e pritur e aplikacioneve Modded:

Alternativat më të mira KineMaster për Android

Green Kinemaster Pro Apk

Ky është versioni më themelor i modit i aplikacionit zyrtar dhe do të merrni të gjitha tiparet e aplikacionit zyrtar. Ky version është plotësisht falas për t'u përdorur dhe nuk kërkohen pagesa. Këtu do të jeni në gjendje të përdorni të gjitha tiparet e paguara plotësisht pa kosto.

 Ndërfaqja do të jetë e njëjtë për sa i përket vendosjeve të mjeteve në dispozicion. Siç mund ta vëreni në emër, ju do të merrni ndërfaqen me ngjyrë të gjelbër dhe faqja kryesore do të ketë etiketën e zhvilluesve pasi është zhvilluar nga një zhvillues i palës së tretë. Ju nuk do të përjetoni ndonjë ndryshim të madh përveç përdorimit falas.

Kinemater Pro Apk Pa ujëra

Ky version po ju ofron mjetet më të fundit për redaktimin e videove të nivelit të lartë dhe si me emër, mund të thoni që ky aplikacion do të heq ujin e ujit nga redaktimet përfundimtare. Kur përdoruesit po përdorin aplikacionin në provë falas, aplikacioni lë një ujëra në redaktimin përfundimtar dhe kjo nuk duket mirë.

Nëse jeni një redaktues pro, atëherë do të dinit që filigranët nuk shikojnë në redaktimin përfundimtar. Çdo redaktor pro përdor ujin e tij / saj në editim. Kjo veçori do të jetë shumë e dobishme për redaktorët e pavarur.

KineMaster Falas Zjarr  

Ky aplikacion është modifikuar posaçërisht për lojtarët që janë duke krijuar video falas të zjarrit për platforma sociale. Ka shumë platforma sociale ku përdoruesit mund të ndajnë videot e tyre dhe të fitojnë nga përmbajtja. Ky aplikacion do të sigurojë mjete të plota redaktimi për përdoruesit.

Ndërfaqja e plotë është krijuar sipas temës Free Fire. Ky aplikacion do të jetë plotësisht falas për t'u përdorur dhe nuk do të ketë nevojë për pagesa brenda aplikacionit. Nëse jeni duke kërkuar për një redaktues video për të krijuar video pa zjarr, kjo duhet të jetë zgjedhja juaj.

Nëse po kërkoni të merrni diamante falas për llogarinë tuaj falas të zjarrit, atëherë mund të provoni Aplikacionet më të mira për të marrë falas diamantë zjarri falas në 2021.

Këto janë tre aplikacionet që mund të përdorni si një alternativë ndaj aplikacionit zyrtar Kinemater. Ju nuk keni pse të bëni pagesa për përdorimin e këtyre aplikacioneve dhe të gjitha tiparet do të zhbllokohen si parazgjedhje.

Fjalët përfundimtare

Tani keni listën e aplikacioneve që do t'ju ofrojnë shërbime alternative. Këto Alternativa më të mira KineMaster për Android do të jenë falas për t'u përdorur siç përmenden shumë herë dhe tani mund të kaloni në redaktimin e videove të shkëlqyera.     

Lini një koment