Kamera për iPhone 12 Shkarko APK për Android [Apple Camera]

iPhone konsiderohet gjithmonë një simbol i luksit për shkak të veçorive dhe efekteve të tij pro. Edhe përdoruesit e android gjithmonë kërkojnë mënyrën më të mirë për të integruar opsionet e kamerës së iPhone brenda telefonave inteligjentë Android. Prandaj, duke e përqendruar interesin këtu, ne paraqesim Kamera për iPhone 12.

Aplikacioni që po paraqesim këtu është thjesht zyrtar. Dhe zhvilluesit pretendojnë të shtojnë këto teknika të ndryshme të ndërlikuara për të shijuar veçoritë e kamerës pro. Rritja e performancës së pajisjes dhe opsionet e tjera kyçe të arritshme.

Ne kemi instaluar tashmë Aplikacioni i kamerës dhe eksploroni opsionet e avancuara. Edhe përdorimi i aplikacionit konsiderohet i thjeshtë dhe nuk kërkon ndihmë. Prandaj, ju jeni të sigurt dhe gati për të integruar ato opsione pro dhe më pas instaloni OS14 Camera HD.

Çfarë është Kamera për iPhone 12 Apk

Kamera për iPhone 12 Android llogaritet ndër zbulimet më të mira në internet. Ku përdoruesit mund të instalojnë lehtësisht dhe të shijojnë veçoritë e avancuara të kamerës pro. E tëra çfarë ata duhet të bëjnë është të lejojnë disa leje dhe të shijojnë veçoritë kryesore.

Pajisjet Apple llogariten ndër pajisjet më të mira teknologjike. Edhe njerëzit preferojnë t'i blejnë dhe t'i përdorin ato pajisje në jetën e tyre të përditshme për shkak të veçorive ideale. Pjesa më e famshme e smartfonit është kamera dhe efektet e saj.

Megjithëse pajisjet e Apple janë të arritshme për t'u blerë atje. Megjithatë, blerja e tyre kërkon mijëra dollarë. Kjo është e shtrenjtë dhe e papërballueshme për përdoruesit mesatarë të celularëve. Edhe varietetet e arritshme janë të kufizuara.

Prandaj, duke u fokusuar në problemin e përballueshmërisë, njerëzit blejnë telefona inteligjentë Android. Tani për shkak të përparimeve në teknologji dhe opsioneve të arritshme. Përdoruesit e android mund të shijojnë kamerën e iPhone brenda pajisjeve android. Thjesht integroni OS14 Camera HD Download dhe shijoni veçoritë.

Detaje të APK-së

EmërKamera për iPhone 12
Versionv1.0.9
Masat26.3 MB
ZhvilluesTAP TAP – PIANO MUZIK RELAX
Emri i Paketuesitcom.camera12.iphone12
ÇmimiFalas
Kërkohet Android4.3 dhe Plus
KategoriaApps - Fotografi

Mos harroni se procesi konsiderohet i thjeshtë dhe nuk kërkon abonim. Së pari, përdoruesve u kërkohet të shkarkojnë versionin më të fundit të skedarit të aplikacionit. Kjo është e arritshme për të hyrë nga këtu me një opsion klik. Pasi të keni mundësi të merrni aplikacionin.

Tani filloni procesin e instalimit dhe hyni në pultin kryesor. Gjatë qasjes në kamerë, përdoruesit kërkojnë të lejojnë lejet kryesore. Pa lejuar ato leje, është e pamundur të qaseni pranë veçorive pro.

Për të ofruar një përvojë në kohë reale, ekspertët vendosin një ndërfaqe të ngjashme për përdoruesit. Edhe opsionet e arritshme brenda janë mjaft të ngjashme me kamerën zyrtare. Megjithëse ka një problem që përdoruesit e android mund të përjetojnë dhe ai janë reklamat e palëve të treta.

Po, Google Ads mund të shfaqen përpara gjatë përdorimit të aplikacionit. Sidoqoftë, ato reklama të shfaqura do të konsiderohen të përshtatshme për përdoruesit dhe celularin. Karakteristikat e arritshme përfshijnë Pro, Foodie, Square, Kamera, Video dhe Short Video.

Edhe pse zhvilluesit pretendojnë të shtojnë panoramë dhe opsione të tjera. Kështu që ju jeni gati për të kapur disa fotografi profesionale përmes pajisjeve tuaja. Atëherë më mirë instaloni Kamera për iPhone 12 Shkarkoni dhe shijoni opsionet premium.

Karakteristikat kryesore të Apk

 • Skedari Apk është falas për tu shkarkuar.
 • Pa regjistrim.
 • Asnjë pajtim.
 • Lehtë për t'u instaluar dhe përdorur.
 • Instalimi i aplikacionit ofron shumë veçori pro.
 • Ato përfshijnë ndërfaqen dhe opsionet e iPhone.
 • Të tilla si Foodie, Pro dhe Square.
 • Përfshihen gjithashtu video, Video e shkurtër dhe Panorama.
 • Shumë filtra dhe efekte janë në dispozicion për të zgjedhur.
 • Një rregullues i ngjyrave të drejtpërdrejta do të ndihmojë në modifikimin e fotove të drejtpërdrejta.
 • Opsioni i cilësimit të personalizuar është i arritshëm për të hyrë në operacionet bazë.
 • Edhe aktivizimi dhe çaktivizimi i tyre do të ndihmojë në modifikimin e veçorive të aplikacionit.
 • Ndërfaqja e aplikacionit u mbajt e thjeshtë.
 • Ai mbështet reklama të palëve të treta.
 • Por do të shfaqet pas pëlqimit të përdoruesit.

Fotografi të ekranit

Si të shkarkoni aplikacionin Kamera për iPhone 12

Versioni zyrtar i aplikacionit mund të arrihet nga Play Store. Megjithatë, shumica e përdoruesve të android e regjistrojnë këtë ankesë në lidhje me paarritshmërinë. Deri më tani, problemi po ndodh për shkak të përputhshmërisë dhe çështjeve të tjera.

Megjithatë, ne jemi të suksesshëm në sjelljen e versionit operacional të skedarit të aplikacionit këtu. Për të hyrë në skedarin Apk, përdoruesve u rekomandohet të klikojnë në lidhjen e dhënë. Dhe shkarkimi i skedarit Apk do të fillojë në jo më pak kohë.

A është e sigurt të instaloni APK

Dosja e aplikimit që po paraqesim këtu është thjesht origjinale. Edhe përpara se të ofrojmë seksionin e shkarkimit brenda Apk, ne e kemi instaluar tashmë brenda smartfonëve të ndryshëm. Pas instalimit të aplikacionit, ne e gjetëm atë të sigurt dhe të qetë për t'u përdorur.

Në faqen tonë të internetit publikohen mijëra aplikacione të tjera të kamerës. Nëse jeni të lodhur nga të qenit i kufizuar, atëherë përdorni më mirë skedarët Apk të ofruar. Cilat jane LMC Apk Vjetër Roll Apk.

përfundim

Ju gjithmonë e admironi zotërimin e një pajisjeje iPhone. Megjithatë nuk mund të mbajë një për shkak të problemeve të përballueshmërisë. Atëherë mos u shqetësoni sepse instalimi i Kamera për iPhone 12 Apk do t'ju ndihmojë të shijoni veçoritë pro kamerës. Brenda smartphone android falas pa asnjë abonim.

Shkarko Linkun

Lini një koment