Shkarkimi i EnhanceFox Apk për Android [Editor AI]

Një mjet i ri është i disponueshëm në treg për të përmirësuar Fotot dhe Videot. Po, instalimi i versionit më të fundit të aplikacionit celular EnhanceFox ofron pultin e përsosur për të përmirësuar cilësinë e përmbajtjes. Thjesht shtoni skedarin dhe lejoni teknologjinë AI të ofrojë shërbime të fuqishme për të përmirësuar cilësinë e imazhit plus video.

Kur një përdorues celular eksploron galerinë e tij/saj, atëherë ai i sheh shumë skedarë të ndryshëm të padobishëm. Arsyeja kryesore për këtë përmbajtje me cilësi të ulët është për shkak të kamerës me piksel të shkallës së ulët. Po, pikselat e përmbajtjes duken plotësisht të prishura. Për shkak të pikselëve të thyer, përdoruesit e celularëve mund të përjetojnë këtë efekt turbullimi.

Më parë, asnjë mjet i tillë në internet nuk ishte i disponueshëm për të përmirësuar cilësinë e përmbajtjes. Ato që pretendojnë të rrisin cilësinë duken premium. Më tej, përpunimi i këtyre mjeteve kërkon shumë aftësi dhe ekspertizë. Për të kundërshtuar këtë problem, zhvilluesit kanë fatin të paraqesin një redaktues të mahnitshëm Video plus Image Photography.

Çfarë është EnhanceFox Apk?

Aplikacioni EnhanceFox është një aplikacion fotografik në internet i sponsorizuar nga Pixl Concerto Technology. Qëllimi kryesor i prodhimit të këtij aplikacioni eksplicit mahnitës është të sigurojë një panel kontrolli të sigurt në internet. Tani ngarkimi i skedarit të përmbajtjes ndihmon në përmirësimin e cilësisë dhe shijimin e përmbajtjes me cilësi më të lartë.

Kur teknologjia nuk ishte e avancuar, njerëzit kryesisht shmangin të menduarit për të përmirësuar cilësinë e përmbajtjes. Duke qenë se njerëzit nuk kishin akses në teknologjinë që ndihmon në rritjen e cilësisë. Po, njerëzit preferojnë të fshijnë skedarë dhe klipe të veçanta. Edhe njerëzit kanë shumë përmbajtje të paharrueshme brenda telefonave inteligjentë.

Megjithatë, nuk ka asnjë mjet të tillë të aksesueshëm në internet për të ndihmuar në rritjen e cilësisë. Edhe pse profesionistët i kanë mjetet. Megjithatë, përdorimi i një softueri të tillë kërkon grupin më të lartë të aftësive. Një person mesatar nuk mund të përballojë përdorimin e një softueri të tillë. Për të kundërshtuar këtë çështje, zhvilluesit prezantojnë aplikacionin e ri.

Këtu instalimi i EnhanceFox Download ofron mundësinë për të përmirësuar përmbajtjen e medias pa asnjë vështirësi. Thjesht ngarkoni skedarët brenda panelit të kontrollit dhe klikoni mbi përmbajtjen që dëshironi të përmirësoni. Për më tepër, zgjidhni seksionin e veçantë që dëshiron të përmirësohet dhe AI ​​do të bëjë automatikisht përmirësime kryesore. Candy AI Apk EffectMania Apk janë aplikacionet e tjera të ngjashme që ne rekomandojmë të instaloni dhe eksploroni.

Detaje të APK-së

EmërEnancefox
Versionv6.0
Masat205 MB
ZhvilluesTeknologjia e Koncertit Pixl
Emri i Paketuesitcom.changpeng.enhancefox
ÇmimiFalas
Kërkohet Android6.0 dhe Plus

Karakteristikat kryesore të aplikacionit

Një pjesë e madhe e përdoruesve celularë nuk janë të vetëdijshëm për mjetin. Për më tepër, ata nuk kanë asnjë ide në lidhje me veçoritë kryesore të aksesueshme. Këtu do të rendisim dhe do të diskutojmë disa nga opsionet kryesore të aksesueshme në detaje.

Foto e kompozuar mirë

Aplikacioni celular është më i miri për të marrë një foto të qartë pa asnjë aftësi ose luftë. Thjesht ngarkoni foton brenda panelit të kontrollit. Pas kësaj sistemi do të shfaqë rregulluesin e ngjyrave. Rregulluesi përfshin gjithashtu këtë kontrollues të ndritshëm. Rregulloni ngjyrat dhe merrni një pamje të qetë me efekte shumëngjyrëshe.

Mprehni imazhet

Tani kjo veçori është diçka unike dhe e aksesueshme vetëm në mjetet profesionale. Sidoqoftë, këtu përdoruesve të celularëve u ofrohet opsioni falas. Përdorni mjetin për të mprehur imazhin dhe për ta bërë atë më pak të zhurmshëm. Po, imazhet mund të bëhen të zhurmshme për shkak të shtimit të pikave dhe flluskave gjatë regjistrimit. Tani të gjitha këto janë të lëvizshme duke përdorur një mjet.

Qartësia dhe Përmirësuesi i Fotos

Kryesisht telefonat inteligjentë me kamera me cilësi të ulët nuk janë në gjendje të marrin imazhe të qarta. Arsyeja kryesore për këtë është për shkak të mungesës së teknologjisë dhe avancimit në përmirësime. Megjithatë, tani këto imazhe të rastësishme me cilësi të ulët janë të konvertueshme në HD duke përdorur EnhanceFox Android. Thjesht përdorni aplikacionin për të krijuar qartësi dhe për të përmirësuar cilësinë.

Përmbajtja e lartë e videos

Kur bëhet fjalë për regjistrimin e videove me cilësi të mirë. Atëherë duket e pamundur me telefonat inteligjentë për shkak të mungesës së cilësisë së ulët të kamerës. Megjithatë, tani është e mundur të përmirësoni ato video të regjistruara duke përdorur aplikacionin. Thjesht urdhëroni AI që të punojë në përmirësimet kryesore për të përmirësuar cilësinë pa asnjë kompromis.

Fotografi të ekranit

Si të shkarkoni EnhanceFox?

Kur bëhet fjalë për shkarkimin e aplikacioneve më të fundit të Android. Përdoruesit celularë mund të besojnë faqen tonë të internetit. Sepse këtu në faqen tonë të internetit ne ofrojmë vetëm aplikacione autentike dhe origjinale. Për të garantuar sigurinë e përdoruesit celular, ne punësuam gjithashtu një ekip ekspertësh.

Ekipi i ekspertëve që ne ofrojmë këtu është i pasur me ekspertë profesionistë. Derisa ekipi i ekspertëve të mos sigurohet për funksionimin e qetë, ne nuk e ofrojmë kurrë aplikacionin brenda seksionit të shkarkimit. Për të shkarkuar aplikacionin më të fundit Android, klikoni në butonin e shkarkimit direkt.

Pyetjet e bëra më shpesh

A po ofrojmë një aplikacion Mod?

Këtu po prezantojmë versionin zyrtar të aplikacionit për përdoruesit e celularëve. Thjesht instaloni aplikacionin dhe kënaquni duke përdorur AI Enhancer.

A i mbështet aplikacionet reklamat?

Këtu përdoruesve celularë u ofrohen shërbime pa reklama pa asnjë regjistrim apo kufizim.

A është falas për t'u shkarkuar nga këtu?

Po, aplikacioni celular është plotësisht falas për t'u marrë me një klik. Klikoni në lidhjen e dhënë të shkarkimit dhe përfitoni veçori përmirësimi falas.

Përfundim

Përdoruesit e Android që nuk janë në gjendje të përmirësohen plus përmirësojnë fotot dhe videot për shkak të paarritshmërisë në platformat e lira. Ne rekomandojmë që ata përdorues celularë të instalojnë aplikacionin EnhanceFox Mobile. Këtu përdorimi i mjetit ofron liri të plotë për të përmirësuar cilësinë e përmbajtjes duke përdorur sistemin e fuqishëm komandues të AI.

Shkarko Linkun

Lini një koment