Çdo shkarkim i Proxy Apk për Android [Proxy Tool]

Edhe pse interneti dhe rrjetet kanë ndryshuar stilin e jetës njerëzore. Edhe tani njerëzit duan të shfletojnë përmbajtje të ndryshme në internet. Përfshirë dërgimin dhe marrjen e skedarëve mediatikë. Megjithatë, shpërndarja e përmbajtjes së tillë të ndjeshme konsiderohet e rrezikshme dhe fokusimi i sigurisë këtu ne paraqesim çdo Apk Proxy.

Në të vërtetë, aplikacioni konsiderohet i lirë për t'u aksesuar në internet dhe nuk kërkon abonim. Kur instalojmë aplikacionin, atëherë e gjetëm mjetin të pasur me opsione. Përfshirja e një paneli me cilësime të personalizuara ku përdoruesit mund të modifikojnë lehtësisht operacionet bazë.

Procesi i instalimit dhe përdorimit të aplikacionit duket i ndërlikuar. Megjithatë, duke u fokusuar në ndihmën e përdoruesit të androidit, këtu do të përmendim shkurtimisht të gjithë hapat kryesorë. Prandaj jeni gati të shijoni rrjetëzimin dhe VPN shërbimet më pas instaloni Çdo aplikacion Proxy.

Çfarë është çdo Apk Proxy

Çdo Proxy Apk është një mjet në internet për Android i mbështetur nga palët e treta. Tani instalimi i aplikacionit do t'i lejojë përdoruesit e android të shijojnë shërbime të ndryshme pro falas pa asnjë abonim. E vetmja gjë që ata kërkojnë këtu është lidhja e sigurt.

Që nga zbulimi i internetit dhe surfimit në internet. Jeta e njeriut është bërë më e lehtë dhe ka ndryshuar. Tani duke përdorur rrjetin, përdoruesit e android mund të gjejnë lehtësisht shumë përmbajtje. Kjo përfshin video, materiale leximi dhe burime të ndryshme të drejtpërdrejta.

Përveç kësaj, përdoruesit mund të ndajnë gjithashtu skedarë të ndryshëm mediash duke përfshirë dokumente përmes kanaleve të ndryshme. Edhe pse ISP pretendon se ofron kanal të sigurt të ndarjes së përmbajtjes. Megjithatë, hakerët janë ende të suksesshëm në zbulimin e lëvizjeve.

Dhe shumë informacione të rëndësishme plus skedarë u hakuan midis kanaleve. Prandaj, duke u fokusuar në sigurinë dhe privatësinë, zhvilluesit janë të suksesshëm në prezantimin e këtij mjeti të ri. Tani instalimi i çdo shkarkimi të përfaqësuesit do t'ju ndihmojë të përgatiteni për të përdorur shërbimet falas.

Detaje të APK-së

EmërÇdo përfaqësues
Versionv9.2
Masat2 MB
ZhvilluesGorilla Software LLP
Emri i Paketuesitcom.gorillasoftware.everyproxy
ÇmimiFalas
Kërkohet Android7.0 dhe Plus
KategoriaApps - Tools

Për ta bërë më të qetë paraqitjen në internet, zhvilluesit implantojnë këto IP të shumta. Në fakt, përdoruesit nuk lejohen kurrë të aksesojnë dhe modifikojnë ato IP. Sepse zhvendosja e adresave do të ndryshojë rrugën e të dhënave.

Edhe pse shumë ekspertë besojnë se ky ndërrim i adresave është i rrezikshëm. Megjithatë këtu ne jemi të suksesshëm në sjelljen e këtij mjeti të ri. Është falas për t'u shkarkuar dhe nuk kërkon abonim. Përveç kësaj, ndërrimi i adresave me IP-të e paracaktuar do të lehtësojë paraqitjen e të dhënave.

Për më tepër, përdoruesit mund të sigurojnë lehtësisht të dhënat e tyre duke ndërruar protokollet. Shumica e rrjeteve të arritshme përdorin enkriptim të vjetër të quajtur HTTP. Sidoqoftë, tani kriptimi HTTPS është i arritshëm brenda tregut. Megjithatë, përdoruesit nuk janë të vetëdijshëm për rëndësinë.

Kështu duke marrë parasysh rëndësinë e sigurisë. Zhvilluesit implantojnë këtë protokoll HTTPS. Prandaj ndarja e kanalit duket më e sigurt. Për më tepër, shërbimet HTTPS janë thjesht të ndara midis pajisjeve.

Tani ata kurrë nuk kanë kërkuar të instalojnë mjete të shumta brenda pajisjeve të ndryshme. Thjesht instaloni një aplikacion brenda një pajisjeje dhe ndani hotspot-in do të rrisë automatikisht sigurinë dhe performancën e pajisjeve të tjera. Kështu që ju pëlqejnë veçoritë pro dhe jeni gati t'i shfaqni ato dhe më pas shkarkoni çdo Proxy Android.

Karakteristikat kryesore të Apk

 • Falas për tu shkarkuar.
 • Instalimi i aplikacionit ofron shërbime të ndryshme pro.
 • Ato përfshijnë ndërrimin e proxy-ve.
 • Sigurimi i protokolleve shtesë të sigurisë.
 • Shërbimet VPN.
 • Ndani madje të njëjtat shërbime VPN me pajisje të tjera.
 • Janë implantuar shumë shtresa.
 • Si HTTP ashtu edhe HTTPS janë të arritshme.
 • Pulti i cilësimeve të personalizuara është shtuar.
 • Ku përdoruesit mund të modifikojnë lehtësisht opsionet kryesore.
 • Modifikimi i opsioneve do të ndihmojë në marrjen e operacioneve të dëshiruara.
 • Asnjë reklamë e palës së tretë nuk lejohet.
 • Ndërfaqja e aplikacionit u mbajt e thjeshtë.
 • Nuk është i nevojshëm regjistrimi.
 • Nuk kërkohet pajtim.
 • Shumë shërbime pro janë të arritshme.

Fotografi të ekranit

Si të shkarkoni çdo Apk Proxy

Aktualisht aplikacioni që po paraqesim këtu është thjesht origjinal. Edhe versioni më i fundit i aplikacionit është gjithashtu i arritshëm nga Play Store. Sidoqoftë, shumë përdorues të androidit mund ta përjetojnë këtë problem të madh gjatë qasjes në skedarin Apk.

Ky problem mund të shkaktohet për shkak të problemit të përputhshmërisë. Prandaj, duke fokusuar ndihmën e përdoruesve të android këtu, ne ofrojmë akses të drejtpërdrejtë në skedarin Apk me një opsion klikimi. Thjesht trokitni lehtë mbi butonin e lidhjes së shkarkimit dhe shijoni aksesin në skedarin e drejtpërdrejtë Apk me një opsion klikim.

A është e sigurt të instaloni APK

Aplikacioni që po paraqesim këtu është thjesht origjinal. Edhe aplikacioni menaxhohet nga një kompani autentike. Për më tepër, ne e kemi instaluar tashmë brenda pajisje të shumta përpara se ta ofrojmë brenda seksionit të shkarkimit dhe e kemi gjetur të sigurt.

Ka shumë mjete të tjera të ngjashme për Android VPN që ndahen. Prandaj, jeni të gatshëm të përdorni ato aplikacione alternative, ju lutemi ndiqni lidhjet. Ato janë të HttpCanary Apk AKVIP Apk.

përfundim

Pavarësisht nëse jeni duke përdorur smartfonin më të fundit Android ose një të vjetër. Megjithatë, gjithmonë e ka përdorur smartfonin për ndarjen e të dhënave të ndjeshme në internet. Megjithatë, ju gjithashtu ndiheni të pasigurt kur ndani përmbajtje. Prandaj, duke u fokusuar në sigurinë dhe privatësinë, ne prezantojmë këtë Apk të ri Çdo Proxy.

Shkarko Linkun

Lini një koment