Shkarko Foxy Modz Apk për Android [MLBB MOD]

Mobile Legends Bang Bang numërohet gjithmonë ndër lojërat aksion më të kërkuara dhe të luajtura. Megjithatë, problemi këtu që lojtarët mund të përjetojnë është aksesi i kufizuar në Skins, Effects dhe Resources. Kështu, duke u fokusuar në ndihmën e lojtarit, zhvilluesit kanë fatin të paraqesin Foxy Modz.

Në thelb, aplikacioni Mod Gaming që po prezantojmë është një version i modifikuar i Mobile Legends Bang Bang zyrtar. Këtu brenda versionit mod, lojtarët e lojës do të gjejnë një përzgjedhje të gjerë të veçorive të ndryshme modifikuese. Tani integrimi i këtyre veçorive të fuqishme i ndihmon plotësisht lojtarët të modifikojnë dhe të shijojnë përvojën e lojërave me dorë të lirë.

Mos harroni se veçoritë modifikuese janë renditur brenda një menuje mod. Tani instalimi dhe nisja e lojës shfaq automatikisht menunë e modës brenda lojës. Thjesht hyni në menu dhe injektoni veçoritë me një opsion klikimi. Kështu, ML Gamers tani gëzojnë personazhe dhe lëkura të fuqishme falas.

Çfarë është Foxy Modz Apk?

Foxy Modz Game është një version i modifikuar i lojës MLBB i zhvilluar kryesisht duke u fokusuar në lojtarët ML. Këtu qëllimi i ofrimit të versionit të modifikuar është të ofrojë liri të plotë brenda arenës së betejës. Tani aktivizimi i veçorive të modës konfirmon një fitore të madhe kundër lojtarëve të fuqishëm në kohë reale brenda fushëbetejës.

Edhe pse është e mundur të instaloni dhe luani brenda versionit zyrtar të aplikacionit të lojrave. Sidoqoftë, problemi që shumica e lojtarëve përjetojnë këtu janë kufizimet kryesore. Po, lojtarët celularë janë plotësisht të kufizuar nga zhbllokimi i burimeve të fuqishme duke përfshirë Skins, Weapons dhe Karaktere brenda lojës.

Është e mundur të zhbllokohen ato sende të fuqishme, por kërkon shumë gurë të çmuar. Gurët e çmuar mund të fitohen vetëm duke fituar ndeshje. Pa burime pro, është plotësisht e pamundur të fitosh kundër lojtarëve të fuqishëm. Më tej, është e mundur të blini gurë të çmuar, por zhbllokimi i disa diamanteve kërkon qindra dollarë të shpenzuar.

Shpenzimi i qindrave është krejtësisht i papranueshëm për lojtarët celularë me të ardhura mesatare. Kështu duke u fokusuar në aksesin e lehtë, këtu kemi fatin të paraqesim këtë aplikacion të ri të modifikuar të lojërave. Tani instalimi i Foxy Modz Download ofron lirinë për të shijuar veçori të ndryshme të menusë mod duke përfshirë zhbllokimin e burimeve pro. MLBB Magic Core Apk MOBA Mugen Apk janë lojërat më të mira të tjera të rastit mod për të luajtur.

Detaje të APK-së

EmërFoxy Modz
Versionv1.8.66.9421
Masat153.4 MB
ZhvilluesFoxyModz
Emri i Paketuesitcom.mobile. legjenda
ÇmimiFalas
Kërkohet Android5.0 dhe Plus

Karakteristikat kryesore të lojës Mod

Për lojtarët e rinj celularë, është krejtësisht e vështirë të instalohen dhe të kuptohen veçoritë kryesore të aksesueshme. Kështu, duke u fokusuar në ndihmën e lojtarëve të lojës, më poshtë këtu do të rendisim dhe do të diskutojmë në detaje veçoritë e aksesueshme të menusë pro mod. Leximi i këtyre pikave kyçe i ndihmon lojtarët të kuptojnë lehtësisht aplikacionin.

Hakimi i menysë

Kjo është kategoria e parë ku të gjitha tiparet e fuqishme renditen në mënyrë të rregullt. Veçoritë kryesore të aksesueshme përfshijnë Shfaq shiritin HP, Informacionin e dhomës së ekranit, Ikonën MapHack, Zhbllokimin e të gjitha Skins, Zhbllokimin e stemës Max dhe Rank Booster Enemy Auto Bot. Mos harroni, është e mundur të rritni gradën pa asnjë luftë.

Menuja e dronëve

Pjesa më e vështirë e të luajturit MLBB është harta. Po, është gjithmonë e vështirë të gjurmosh dhe monitorosh lëvizjen e armikut me një hartë të vogël. Megjithatë, tani ky problem është zgjidhur përgjithmonë duke përdorur funksionin Drone View. Tani përdorimi i opsionit të veçantë ofron ndihmë të plotë në shikimin e fushës së betejës me një sy droni.

Përforcues FPS

Mobile Legends ofron një përvojë realiste luftimi me një shkallë të lartë FPS. Disa telefona inteligjentë Android mund të mos jenë në gjendje të ofrojnë një përvojë të lartë FPS për shkak të kufizimeve grafike. Sidoqoftë, menyja e modës ndihmon në rritjen e shkallës së FPS. Tani brenda menysë Foxy Modz Mod, lojtarët mund të rrisin lehtësisht normën FPS me një klik.

Player ESP

Kjo është diçka premium dhe e fuqishme. Ne kemi shprehur tashmë më herët se shumica e lojtarëve të lojës mund të përjetojnë këtë vështirësi të madhe për të gjurmuar vendndodhjet e armikut. Më tej, armiku ndonjëherë fshihet pas pengesave të ndryshme. Për të kundërshtuar këtë problem, zhvilluesit integrojnë këtë meny të ESP Player me veçori të ndryshme ESP.

Ngjyra ESP dhe Synimi automatik

Tani lojtarët mund të rregullojnë lehtësisht linjat e luajtësit ESP duke ndërruar ngjyrën nga menyja kryesore. Për më tepër, synimi për armikun është më i vështirë dhe i ndërlikuar. Megjithatë, tani duke përdorur veçorinë Auto Aim, lojtarët mund të synojnë lehtësisht pjesën më të dobët të armikut. Më tej, Auto Aim rrit dëmtimin e armikut.

Fotografi të ekranit

Si të shkarkoni Foxy Modz Android?

Atje shumë faqe interneti pretendojnë se ofrojnë aplikacione të ngjashme lojrash falas. Por në realitet, ato faqe të aksesueshme në internet po ofrojnë skedarë të rremë dhe të korruptuar. Pra, çfarë duhet të bëjnë përdoruesit celularë në një situatë të tillë, kur të gjithë ofrojnë skedarë fals?

Në këtë skenar, ne rekomandojmë lojtarët celularë të vizitojnë faqen tonë të internetit. Sepse këtu në faqen tonë ne ofrojmë vetëm aplikacione autentike dhe origjinale të lojërave. Për të shkarkuar versionin më të fundit të lojës Android Mod, ju lutemi klikoni në butonin e lidhjes direkte të shkarkimit.

Pyetjet e bëra më shpesh

A po ofrojmë lojë MLBB Mod?

Nga këtu, lojtarët celularë mund të shkarkojnë lehtësisht versionin e modifikuar të MLBB me një opsion me një klikim.

A kërkon aplikacioni regjistrim apo abonim?

Jo, të gjitha veçoritë e modës brenda lojës janë plotësisht falas dhe kurrë nuk kërkoni një licencë regjistrimi ose abonimi.

A mund ta shkarkojnë përdoruesit e Android lojën Mod nga Google Play Store?

Jo, versioni i modifikuar nuk mund të shkarkohet nga Play Store. Sidoqoftë, lojtarët e interesuar celularë mund ta shkarkojnë lehtësisht nga këtu me një klik.

Përfundim

Për lojtarët e lojës Mobile Legends, këtu po ofrojmë versionin e përsosur të modifikuar. Këtu instalimi i aplikacionit të lojërave të menusë Foxy Modz Mod i lejon lojtarët të shijojnë injektimin e veçorive të fuqishme modifikuese falas. Më tej, është e mundur të aktivizoni dhe çaktivizoni opsionet specifike të menusë me një klik.

Shkarko Linkun

Lini një koment