Aplikim i kamerave me spektër të plotë Shkarkim për Android

Teknologjia e re po evoluon në tregun android, ku përdoruesve u jepen mundësi më të gjera. Përmes së cilës ata mund ta bëjnë jetën e tyre të rehatshme dhe të qetë. Aplikacioni i Kamerave me Spektër të Plotë i cili u ofron përdoruesve celularë android mundësinë për të zhvilluar bazën e të dhënave të tyre të ngjyrave.

Ky produkt i ri është zhvilluar dhe lëshuar së fundmi në treg. Dhe kjo apk do të jetë shumë e dobishme për zhvilluesit e faqeve në internet, dizajnerët grafikë dhe redaktorët e Photoshop. Për shkak se duke përdorur këtë aplikacion përdoruesit mund të kapin çdo ngjyrë duke përdorur një aparat fotografik mobil.

Edhe nëse keni një mendje krijuese me sy të ndjeshëm. Atëherë mund të krijoni ngjyrat tuaja që bashkojnë variante të ndryshme. Së pari, ju duhet të zgjidhni ngjyrën e parë dhe më pas të zgjidhni ngjyrën e dytë. Pas kësaj bashkohen brenda banakut dhe gjeneroni një të re.

Bota e lëvizshme është duke u zhytur dita ditës ku përdoruesve u jepet një shans për të përmbushur jetën e tyre me mundësi të ndryshme. Të tilla si nëse jeni krijues i përmbajtjes në fushën e artit dhe kërkoni një mjet i cili mund të japë një dritare për të strukturuar një bazë të dhënash me ngjyra.

Atëherë ju rekomandojmë plotësisht të shkarkoni versionin e fundit të aplikacionit nga faqja jonë e internetit. Aplikacioni funksionon në mënyrë perfekte mbi çdo telefon android do të thotë që nuk keni nevojë të shqetësoheni për versionin android. Edhe ajo funksionon në mënyrë perfekte mbi pajisjet me rrënjë. Pra, mos u shqetësoni për funksionimin dhe përdorimin e tij.

Whatfarë është aparat fotografik me spektër të plotë

Në thelb, është një aplikacion android i zhvilluar nga AKSOYLU SOFTWARE për të lehtësuar përdoruesit e lëvizshëm për të krijuar bazën e të dhënave të tyre të ngjyrave. Do të thotë nëse jeni një artist i cili pëlqen të pikturojë fotografi të ndryshme shumëngjyrësh.

Dhe sillni aftësitë e tyre artistike duke përdorur ngjyra të ndryshme nga sa ju sugjerojmë të shkarkoni këtë aplikacion.

Mund të gjeni variante të ndryshme ngjyrash atje brenda mjeteve të ndryshme. Por ndonjëherë krijuesit e përmbajtjes kanë nevojë për një lloj të tillë mjeti përmes të cilit ata mund të gjenerojnë ngjyra unike. Dhe sillni këtë bazë të dhënash të re e cila mund të ndihmojë për të siguruar kombinime të ndryshme ngjyrash.

Detaje të APK-së

EmërKamera me spektër të plotë
versionv1.0.3
Masat5.4 MB
ZhvilluesPROGRAM AKSOYLU
Emri i Paketuesitcom.aksoylusystems.spektri
ÇmimiFalas
Kërkohet Android4.0 dhe Plus
KategoriaApps - Art & Dizajn

Kjo nuk do të thotë që APK është e dobishme për fusha të caktuara. Përdoruesit e celularit mund të përdorin aplikacionin për operacione të ndryshme të tilla si Zhvillimi i Uebit, Zhvillimi Android, Dizajnimi Grafik dhe Projektimi i Fotografive. Do të thotë që aplikacioni mund të përdoret në fusha të ndryshme.

Farëdo që të bie në sy drita e ekranit celular, automatikisht do të tregojë këtë ngjyrë të veçantë brenda bazës së të dhënave. Për këtë operacion, apk varet plotësisht nga kamera juaj e smartphone.

Nëse kamera juaj e smartphone është e dobët për sa i përket zgjedhjes së ngjyrave dhe diferencimit sesa ne ju rekomandojmë të ndryshoni jeni smartphone.

Sepse nëse kamera juaj e smartphone nuk është në gjendje të funksionojë siç duhet se aplikacioni nuk mund të japë rezultate të frytshme siç prisnit. Megjithëse gjatë përdorimit ne sugjerojmë përdoruesit të balancojnë dritën dhe cilësinë e kamerës për të marrë rezultate të mira.

Karakteristikat kryesore të Aplikacionit

 • Apk është falas për tu shkarkuar dhe i lehtë për tu përdorur.
 • Edhe përdoruesit celular mund ta shkarkojnë atë nga Play Store, por për disa arsye, lidhja e shkarkimit nuk po funksionon siç duhet.
 • Shtë shumë kontinent në drejtim të përdorimit dhe funksionimit.
 • Ky skedar Apk funksionon pa probleme në të gjithë celularët android.
 • APK do t'i tregojë përdoruesit në lidhje me emrin Emri Universal, Kodi kompjuterik, Kodi Matematik dhe raporti i përzierjes etj.
 • Edhe ajo siguron më shumë informacione rreth ngjyrave të ndryshme.

Fotografi të ekranit

Si të shkarkoni dhe instaloni aplikacionin

Kështu që procesi i shkarkimit të Apk File është shumë i thjeshtë. Edhe përdoruesit e Android mund të shkarkojnë të njëjtin skedar nga Play Store. Por për shkak të një arsye të caktuar, lidhja e shkarkimit nuk po funksionon siç duhet mbi Google Play Store.

Prandaj, ne rekomandojmë që përdoruesi të shkarkojë versionin e fundit të Kamerës së Spektrit të plotë Android nga këtu.

Për të shkarkuar versionin e azhurnuar, ju lutemi klikoni në butonin e lidhjes së shkarkimit të dhënë brenda artikullit. Pasi të shtypni butonin e shkarkimit, atëherë aplikacioni do të fillojë të shkarkohet automatikisht. Pas shkarkimit të skedarit, ju lutemi ndiqni hapat e mëposhtëm për procesin e instalimit dhe shfrytëzimit të qetë.

 • Së pari, lejoni Burimet e panjohura nga cilësimi i celularit.
 • Pas kësaj gjeni skedarin e shkarkuar nga seksioni i ruajtjes mobile.
 • Pastaj filloni procesin e instalimit.
 • Pasi të instaloni skedarin Apk me sukses, shkoni në menunë e lëvizshme dhe hapni aplikacionin.
 • Lejoni që APK të hyjë në aparatin mobil dhe të krijojë bazën e të dhënave tuaja me ngjyra falas.

Përfundim

Nëse jeni një artist ose i përket një fushe tjetër, ku aftësia juaj kërkon një bazë të dhënash me ngjyra. Atëherë ju rekomandojmë përdoruesve të tillë celularë të shkarkojnë dhe instalojnë këtë aplikacion. E cila është e arritshme në faqen tonë të internetit falas. Gjatë instalimit ose përdorimit nëse hasni ndonjë problem, atëherë ndjehuni të lirë të na kontaktoni.

Shkarko Linkun