Ibiza Video Chat Apk Shkarko 2022 Për Android [Bisedë në internet]

Tregu Android është plot me aplikacione në internet për biseda në video, por kësaj radhe jemi rikthyer me diçka të re dhe të mahnitshme. Përmes përdoruesve të lëvizshëm lehtë mund të ndërtojnë marrëdhënie të reja duke bërë miq të rinj. Emri i asaj aplikacioni android është Video Chat Ibiza.

Në kohë reale, është një online Platforma e bisedës ku përdoruesve të celularëve u ofrohet një shans për të ndërtuar marrëdhënie të reja. Dhe shkëmbeni informacion kulturor përmes thirrjeve video dhe kutisë së bisedës private. Dy opsione të ndryshme janë të arritshme për t'u përdorur për komunikim.

Së pari, përdoruesi duhet të zgjedhë një person për arsye komunikimi. Pasi përdoruesi të ketë bërë mendjen e tij / saj, tani zgjidhni opsionin e thirrjes për thirrje video. Kur e shihni këtë person interesant dhe të freskët, atëherë mund të vazhdoni thirrjen tuaj video. Tjetër, ju mund të shkurtoni thirrjen video nëse ndjeheni aktivitet të dyshimtë.

Edhe zhvilluesit shtuan këtë kuti private bisede brenda aplikacionit. Aty ku përdoruesve u mundësohet të dërgojnë dhe të marrin një lloj mesazhi tjetër. Ekziston një problem me këtë kuti bisede dhe kjo është që ju nuk mund të kërkoni dhe të bëni kontakte të drejtpërdrejta. Sepse kjo veçori nuk është e disponueshme për t'u përdorur brenda ChatBox.

Kur jeni të suksesshëm për të bërë një thirrje video sesa kutia e tij / saj do të shfaqet automatikisht brenda seksionit të mesazheve private. Pra, nëse jeni gati të bëni miq të rinj përtej kufirit. Pastaj ju sugjerojmë të shkarkoni versionin e azhurnuar të Apk File nga faqja jonë e internetit.

Isfarë është Video Chat Ibiza Apk

Tani bota është bërë një fshat global për shkak të aksesit në internet. Në një skenar të tillë zhvilluesit vendosën t’i bëjnë këto distanca më të ngushta.

Duke u ndalur te arsyeja që një grup ekspertësh e zhvilluan këtë Skedar Apk në një kohë të shkurtër. Kështu që përdoruesi mund të komunikojë lehtësisht në të gjithë botën duke ndërtuar marrëdhënie të reja.

Për ta bërë atë më të përgjegjshëm dhe të përshtatshëm, zhvilluesit shtuan shtojcën shumë-gjuhëshe brenda Apk. Kjo shtojcë do të përkthejë automatikisht gjuhën duke zgjedhur pozicionin e përdoruesit. Nëse ndonjë person është nga Ukraina, shtesa shtesë automatikisht do të shndërrojë gjuhën tuaj të tekstit në gjuhën ukrainase.

Detaje të APK-së

EmërChat Video në Ibiza
Versionv1.1.7
Masat56.60 MB
ZhvilluesEkipi Ibiza
Emri i Paketuesitcom.ibizasama
ÇmimiFalas
Kërkohet Android5.0 dhe Plus
KategoriaApps - Lifestyle

Ekziston një problem më shumë me këtë Skedar Apk dhe kjo është monedha. Kur një përdorues fillimisht krijoi llogarinë, atij / asaj do t'i jepen 100 monedha. Duke përdorur këto monedha një përdorues mund të bëjë thirrje video të ndryshme. Mesatarisht për 10 sekonda, thirrja video përdor monedha të ndryshme.

Prandaj monedhat janë të kufizuara, kështu që ju duhet të blini më shumë monedha për thirrjet video afatgjata. Një gjë tjetër që mund të bëni është të rregulloni manualin e filtrit të vendit. Do të thotë nëse rregulloni filtrat, atëherë ai do t'i tregojë pjesëmarrësve vendin e mençur.

Karakteristikat kryesore të Aplikacionit

 • File Apk është i arritshëm për tu shkarkuar nga Google Play Store dhe gjithashtu këtu.
 • Nuk kërkon një plan pajtimi për të hyrë në aplikacion.
 • Për të hyrë në pultin e punës, përdoruesi duhet të identifikohet duke përdorur llogarinë Google.
 • Mundësia e kalimit është gjithashtu e arritshme që nuk ju pëlqen pjesëmarrësi.
 • Asnjë shpallje nuk mbështetet nga Apk.
 • Filtër manual paraprak për të rregulluar rrjedhën e pjesëmarrësit.

Fotografi të ekranit

Si të shkarkoni dhe përdorni aplikacionin

Procesi i shkarkimit të Apk File është shumë i thjeshtë. E tëra çfarë ju duhet të bëni është të shtypni butonin e lidhjes së shkarkimit të dhënë brenda artikullit. Pasi të shtypni butonin e lidhjes së shkarkimit, atëherë automatikisht do të fillojë të shkarkoni versionin e fundit të Ibiza Video Chat App.

Pas procesit të shkarkimit, ndiqni hapat e mëposhtëm për instalim dhe përdorim të qetë

 • Së pari, gjeni skedarin e shkarkuar.
 • Pastaj filloni procesin e instalimit.
 • Mos harroni të lejoni burime të panjohura.
 • Pasi të përfundojë instalimi, vizitoni menunë e lëvizshme dhe hapni aplikacionin.
 • Hyni në aplikacion duke përdorur letrat kredenciale të llogarisë Google.
 • Dhe mbaron këtu.

Ju gjithashtu mund të dëshironi të shkarkoni

Mooli Apk

Flix4u Apk

përfundim

Nëse keni kohë të lirë dhe dëshironi të bëni miq të rinj duke shkëmbyer informacionin tuaj kulturor. Atëherë ju rekomandojmë të shkarkoni versionin e fundit të Apk nga faqja jonë e internetit. Gjatë instalimit ose përdorimit të aplikacionit nëse hasni ndonjë problem. Atëherë mos ngurroni të na kontaktoni.

Shkarko Linkun