Shkarko Linky Apk për Android [AI Chat Bot]

Teknologjia AI ka bërë më të lehtë çdo operacion të nevojshëm në jetën e njeriut. Tani kjo teknologji ka zënë vend në botën sociale. Po, Linky është një aplikacion i ri Android i fuqizuar me AI, ku përdoruesit e Android mund të ndërveprojnë me personazhet e krijuar artificialisht. Këtu çdo personazh do të luajë rolin e një njeriu të vërtetë.

Edhe pse bota duket se nuk është gati për këtë teknologji AI. Megjithatë, kjo teknologji e ka goditur botën aq fort sa ka ndryshuar plotësisht perceptimin njerëzor. Në ditët e sotme, njerëzve u pëlqen të përdorin teknologjinë moderne për të avancuar aktivitetet e tyre. Edhe kjo mekanikë e fortë informatike e bën më të lehtë kryerjen e detyrave.

Tani e njëjta mekanikë kompjuterike është inkorporuar në sektorin social. Po, teknologjia artificiale është përfshirë në platformat sociale. Këtu prezantohet ky aplikacion i ri për përdoruesit e celularëve i cili është tërësisht social. Thjesht përdorni aplikacionin për të bashkëvepruar me modelet e karaktereve të bazuara në AI.

Çfarë është Linky Apk?

Linky App është një projekt i mrekullueshëm i krijuar për përdoruesit e Android që të shijojnë ndërveprim social unik të fuqizuar nga AI. Ky aplikacion është zhvilluar dhe menaxhuar kryesisht nga Skywork AI Pte. Ltd. Këtu aplikacioni ofron mundësinë për të shijuar ndërveprim me modele të ndryshme të AI dhe për të përjetuar histori unike.

Më parë ishte përdorimi i ëndrrave dhe ndërveprimi me inteligjencën artificiale. Megjithatë, tani kjo ëndërr është bërë realitet. Po, ChatGPT dhe Binjakët kanë ndryshuar plotësisht perceptimin njerëzor. Tani ëndrra është bërë një realitet i vërtetë ku njerëzit mund të ndërveprojnë lehtësisht me Inteligjencën Artificiale.

Tani zhvilluesit po mendojnë të inkorporojnë programin kompjuterik brenda platformave sociale. Ne besojmë se disa platforma sociale tashmë e përfshijnë këtë mekanizëm. Për më tepër, ata po mendojnë ta inkorporojnë atë në platforma të tjera relative. Megjithatë, ekziston perceptimi i përdorimit të tij brenda projekteve të reja.

Po, së fundmi është lançuar ky projekt i ri social për përdoruesit e Android i cili është plotësisht falas. Tani instalimi i Linky Download ofron mundësinë për të shijuar ndërveprimin në kohë reale me personazhet e fuqizuar nga AI. Po, aplikacioni ofron akses të drejtpërdrejtë në karaktere të ndryshme artificiale virtuale falas. Ne rekomandojmë instalimin e këtyre aplikacioneve të tjera përkatëse që janë TokTik Apk SnapTroid.

Detaje të APK-së

EmërLinky
Versionv1.32.1
Masat121 MB
ZhvilluesSkywork AI Pte. Ltd.
Emri i Paketuesitcom.aigc.ushow.ichat
ÇmimiFalas
Kërkohet Android5.0 dhe Plus

Karakteristikat kryesore të aplikacionit

Përdoruesit e rinj celularë nuk mund ta kuptojnë aplikacionin. Sepse versioni që ne ofrojmë këtu është unik dhe i avancuar. Për fillestarët, është plotësisht e pamundur të kuptohen opsionet kryesore. Këtu, ne do të diskutojmë dhe theksojmë në thellësi veçorinë kryesore të aksesueshme.

Ndërveprimi në kohë reale

Tani përdoruesit e celularëve nuk ndihen kurrë të zhgënjyer pasi nuk janë në gjendje të marrin një përgjigje. Thjesht zgjidhni opsionin e bisedës rastësore dhe ndërveproni lehtësisht me çdo personazh të disponueshëm. Personazhet në dispozicion do t'u përgjigjen gjithmonë njerëzve. Për më tepër, është e mundur të zgjidhni karaktere të shumta për një ndërveprim unik.

Loj me role

Kryesisht koncepti i luajtjes së roleve përdoret brenda lojërave. Megjithatë, tani i njëjti koncept është këtu brenda aplikacionit. Personazhet e paraqitur kanë historinë e tyre unike. Tani përdoruesit mund të drejtojnë me lehtësi historinë e çdo personazhi që bën pyetje relative. Kjo do të thotë se historia e personazhit mund të drejtohet lehtësisht sipas pyetjeve.

Mblidhni karta unike

Këtu përdorimi i Linky Android ofron mundësinë për të mbledhur karta unike. Po, platforma ofron opsionin për të marrë karta selfie në çdo ndërveprim. Tani mbledhja e këtyre kartave i ndihmon përdoruesit në krijimin e koleksionit të tyre. Mbani mend se koleksioni tregon se sa koleksion i mrekullueshëm dhe interaktiv keni.

karakteri Krijimi

Përveç përdorimit të karaktereve të para-projektuar, aplikacioni ofron këtë panel të avancuar. Tani përdorimi i pultit i ndihmon përdoruesit në gjenerimin e karaktereve të tyre unike. Thjesht komandoni Inteligjencën Artificiale dhe krijoni karakteret tuaja unike me një klik. Karakteri i krijuar do të ruhet brenda panelit të kontrollit.

Fotografi të ekranit

Si të shkarkoni Linky?

Kur bëhet fjalë për shkarkimin e aplikacioneve më të fundit të Android. Përdoruesit e celularëve mund t'i besojnë faqes sonë të internetit sepse këtu në faqen tonë ne ofrojmë vetëm aplikacione autentike dhe origjinale. Për të garantuar sigurinë e përdoruesit celular, ne punësuam gjithashtu një ekip ekspertësh.

Qëllimi kryesor i ekipit të ekspertëve profesional është të sigurohet që aplikacioni i ofruar të jetë i qëndrueshëm dhe i qetë. Nëse ekipi nuk është i siguruar për funksionimin e qetë, ne kurrë nuk e ofrojmë atë brenda seksionit të shkarkimit. Për të shkarkuar aplikacionin më të fundit Android, ju lutemi klikoni në butonin e lidhjes së shkarkimit të drejtpërdrejtë.

Pyetjet e bëra më shpesh

A është aplikacioni Android falas për t'u shkarkuar?

Po, versioni celular që po ofrojmë këtu është falas për t'u shkarkuar dhe instaluar. Instalimi i aplikacionit ofron një përvojë unike ndërveprimi të drejtpërdrejtë.

A është i sigurt instalimi?

Po, aplikacioni celular është plotësisht i sigurt për t'u instaluar dhe përdorur. Për më tepër, ai kurrë nuk kërkon leje të panevojshme.

A kërkon aplikacioni një abonim?

Këtu, të gjitha shërbimet e ofruara janë plotësisht falas dhe nuk kërkojnë asnjëherë regjistrim apo licencë abonimi.

Përfundim

Përdoruesit celularë që janë të interesuar të përjetojnë një ndërveprim social unik duhet të shkarkojnë dhe instalojnë aplikacionin Linky. Këtu instalimi i aplikacionit ofron qasje të drejtpërdrejtë në karaktere të ndryshme të para-projektuara të AI. Tani bashkëveprimi me personazhet do të ofrojë një përvojë unike ndërveprimi dhe histori me role.

Shkarko Linkun

Lini një koment