Shkarkimi i APK-së me zmadhim maksimal për Android [Më i fundit]

Shumica e telefonave inteligjentë Android e kanë këtë performancë më të mirë të kamerës. Megjithatë, përdoruesit celularë nuk janë në gjendje të zmadhojnë sa duhet për të marrë telefoto. Kështu, tani instalimi i këtij Apk për zmadhimin maksimal i lejon përdoruesit celularë të zmadhojnë lentet e kamerës në raportin e pafund. Më tej, ai ofron opsione të ndryshme lente për të kapur një sërë fotografish.

Kur eksplorojmë tregun e Android, atëherë jemi në gjendje të identifikojmë më shumë se 70 përdorues të smartfonëve që mbajnë celularë të vjetër. Edhe pse nuk ka turp të mbani një smartphone të vjetër. Megjithatë, disavantazhi i mbajtjes së një smartphone të vjetër është se ai e kufizon përdoruesin të marrë rezultate më të mira në situatën aktuale.

Për më tepër, telefonat inteligjentë janë të mirë për të kapur fotografi. Megjithatë, telefonat inteligjentë të vjetër nuk e mbështesin kurrë këtë opsion zmadhimi. Për më tepër, disa pajisje mbështesin vetëm zmadhimin 2x deri në 3x. Kështu, përdoruesit e celularëve nuk lejohen kurrë të zmadhojnë pafundësisht. Megjithatë, tani instalimi i aplikacionit të ri të Kamera lejon zmadhimin maksimal pa asnjë kufizim.

Çfarë është Zmadhimi maksimal Apk

Maximum Zoom Apk është një aplikacion i mrekullueshëm i kamerës i zhvilluar nga Measure Sports Loop. Qëllimi kryesor i ofrimit të këtij aplikacioni është të sigurojë burimin alternativ më të mirë. Këtu instalimi i aplikacionit ofron mundësinë më të mirë për të zmadhuar dhe për të kapur fotografi mahnitëse nga distanca të gjata.

Kur e rekomandojmë këtë aplikacion celular, atëherë shumica e përdoruesve të Android hutohen se pse po e sugjerojmë. Arsyeja kryesore për rekomandimin e aplikacionit është për shkak të aftësisë së tij të fuqishme zmadhuese. Ne kemi përmendur tashmë më herët se shumica e telefonave inteligjentë mbështesin vetëm 2x deri në 3x.

Supozoni se një përdorues është i gatshëm të bëjë një fotografi 10x ose 50x, atëherë smartfonët nuk e lejojnë kurrë atë. Sistemi automatikisht kufizon zmadhimin e mëtejshëm. Nuk ka asnjë opsion të drejtpërdrejtë të aksesueshëm për të hequr këtë kufizim. Megjithatë, tani ekziston një aplikacion që ndihmon në kapjen e imazheve të zmadhimit maksimal.

Po, këtu instalimi i Maximum Zoom Apk ofron këtë panel të mrekullueshëm me kontrolle. Këtu është pulti duke përfshirë këtë veçori zmadhimi. Tani përmirësoni lehtësisht efektin e zmadhimit të kamerës duke përdorur aplikacionin. Mos harroni se aplikacioni gjithashtu mbështet këtë opsion me shumë lente për përdoruesit. GCAM Bsg Kamera për iPhone 12 janë aplikacione të tjera të rastësishme Android për të përmirësuar performancën e kamerës.

Detaje të APK-së

EmërZmadhimi maksimal
Versionv1.0.18
Masat16.7 MB
ZhvilluesMatja e ciklit sportiv
Emri i Paketuesitcom.measuresportsloop.maximumzoom
ÇmimiFalas
Kërkohet Android4.1 dhe Plus

Karakteristikat kryesore të Aplikacionit

Përdoruesit celularë do ta gjejnë aplikacionin të ri dhe mjaft të vështirë për t'u kuptuar. Kështu këtu do të rendisim dhe do të diskutojmë në detaje tiparet kryesore kryesore të aplikacionit. Leximi i pikave kyçe ndihmon për të kuptuar lehtësisht aplikacionin.

Opsioni i zmadhimit maksimal

Tashmë kemi shprehur arsyen kryesore për zhvillimin e këtij aplikacioni. Këtu, aplikacioni i zmadhimit maksimal ofron opsionin për të përmirësuar efektin e zmadhimit thjesht duke përdorur një opsion me një klikim. Për më tepër, përdoruesit e celularëve mund ta rregullojnë lehtësisht efektin duke përdorur të njëjtin buton. Përmirësuesi do të shfaqë efektin në numra.

Mbështetje me shumë lente

Është përmendur tashmë më herët se aplikacioni gjithashtu mbështet këtë veçori me shumë lente. Po, ky aplikacion është i pajtueshëm me lentet e pasme dhe të përparme. Për më tepër, avantazhi i përdorimit të aplikacionit është se ofron një efekt zmadhimi në lentet e përparme. Kryesisht lentet e kamerës së përparme konsiderohen statike. Këtu aplikacioni ofron një opsion zmadhimi.

Thjesht Paneli

Max Zoom Download ofron këtë panel të thjeshtë të pasur me opsione. Kjo do të thotë se modifikimi dhe rregullimi i opsioneve tani është bërë më i lehtë. Për më tepër, pulti i cilësimeve të personalizuara ofroi gjithashtu opsione shtesë për të modifikuar operacionet. Disavantazhi i vetëm këtu janë reklamat e palëve të treta.

Lehtë për t'u instaluar

Versioni celular që ne ofrojmë këtu është zyrtar dhe është mjaft i lehtë për t'u instaluar. Thjesht aktivizoni burimin e panjohur nga cilësimet e celularit dhe filloni procesin e instalimit. Pasi të përfundojë instalimi, tani hyr në pultin kryesor dhe shijo veçoritë premium të zmadhimit falas pa asnjë kufizim.

Fotografi të ekranit

Si të shkarkoni Apk me zmadhim maksimal?

Atje shumë faqe interneti pretendojnë se ofrojnë aplikacione të ngjashme falas. Por në realitet, ato burime të aksesueshme në internet po ofrojnë skedarë të rremë dhe të korruptuar. Pra, çfarë duhet të bëjnë përdoruesit celularë në një situatë të tillë kur të gjithë ofrojnë skedarë fals?

Në këtë situatë, ne rekomandojmë përdoruesit e celularëve të vizitojnë faqen tonë të internetit. Sepse këtu në faqen tonë, ne ofrojmë vetëm aplikacione autentike dhe origjinale. Për të garantuar sigurinë e përdoruesit celular, ne punësuam gjithashtu një ekip ekspertësh. Për të shkarkuar aplikacionin më të fundit Android, ju lutemi klikoni në butonin e lidhjes së shkarkimit direkt.

Pyetjet e bëra më shpesh

A është e sigurt instalimi i aplikacionit?

Versioni celular që ne ofrojmë këtu është plotësisht i sigurt. Për më tepër, ai kurrë nuk kërkon leje të panevojshme.

Cili është niveli maksimal i zmadhimit?

Ne instaluam dhe eksploruam nivelin dhe e gjetëm atë të pafund. Po, kamera mund të zmadhohet në një nivel të pafund.

A është e mundur të kapni fotografi me cilësi të mirë?

Kjo varet plotësisht nga cilësia e kamerës. Ky aplikacion rrit vetëm efektin e zmadhimit.

Përfundim

Përdoruesit e Android që kanë vështirësi në kapjen e fotografive të zmadhuara. Pastaj në lidhje me këtë, ne u sugjerojmë atyre të instalojnë Maximum Zoom Apk. Pjesa më e mirë e aplikacionit është se ofron opsione të shumta lente. Për më tepër, ai gjithashtu ofron mundësi të pakufizuara zmadhimi pa asnjë kufizim.

Shkarko Linkun

Lini një koment