Shkarko NobarTV Apk për Android [IPTV të drejtpërdrejta]

Kur bëhet fjalë për argëtim falas pa asnjë abonim, ju rekomandojmë NobarTV. Këtu instalimi i aplikacionit ofron akses falas në një përzgjedhje të gjerë të listave të kanaleve IPTV. Tani lista përmban Kanalet e Filmit, Sportet dhe Lajmet. Kjo do të thotë që përdoruesit e celularëve tani shijojnë programet e tyre të preferuara falas.

Pse po e rekomandojmë këtë aplikacion të veçantë? Arsyeja kryesore për sugjerimin e këtij aplikacioni është për shkak të aksesueshmërisë falas. Po, ato që janë të aksesueshme në internet konsiderohen premium dhe kërkojnë një abonim. Kostoja individuale e abonimit mund të kalojë qindra dollarë.

Prandaj duke u fokusuar në aksesueshmërinë falas, këtu po prezantojmë aplikacionin IPTV. Mos harroni se versioni celular që ne ofrojmë këtu është plotësisht falas dhe nuk kërkon kurrë ndonjë licencë. Më tej, aplikacioni është i pajtueshëm me të gjithë telefonat inteligjentë Android. Thjesht instaloni atë dhe shijoni transmetimin falas në internet.

Çfarë është NobarTV Apk?

Aplikacioni NobarTV është një aplikacion Android i bazuar në argëtim në internet i zhvilluar kryesisht për përdoruesit e celularëve. Këtu instalimi i aplikacionit ofron lirinë për të shijuar shikimin e kanaleve televizive të drejtpërdrejta pa asnjë abonim. Për më tepër, aplikacioni gjithashtu mbështet një opsion shumëgjuhësh.

Në ditët e sotme, të gjithëve u pëlqen të transmetojnë programin e tyre të preferuar televiziv në telefonat inteligjentë. Megjithatë, problemi me platformat online është se ato janë të shtrenjta. Po, qasja në platforma të tilla në internet kërkon një licencë abonimi. Kostoja e licencës mund të kalojë qindra dollarë në vit që është e shtrenjtë.

Për më tepër, avantazhi i transmetimit të përmbajtjes në telefonat celularë është i rehatshëm. Mbajtja e mëtejshme e një telefoni celular është shumë më e lehtë në krahasim me pajisjet me ekran të madh. Kështu duke u fokusuar në një qasje të lehtë dhe falas, ja ku po prezantojmë këtë aplikacion të ri. Mos harroni se aplikacioni celular që po prezantojmë është falas.

Këtu instalimi i versionit më të fundit të NobarTV Download ofron liri të plotë për të shijuar shikimin e pafund të kanaleve televizive të drejtpërdrejta. Më tej, aplikacioni gjithashtu ofron këtë orar të drejtpërdrejtë në lidhje me ngjarjet e drejtpërdrejta. Kjo do të thotë që fansat mund të kontrollojnë lehtësisht kohën e programit të tyre të preferuar. Më tej, përkujtuesi i njoftimit është përfshirë gjithashtu. Koora4Live Apk RBTV77 Apk janë aplikacionet e tjera të afërta që ne rekomandojmë për të eksploruar.

Detaje të APK-së

EmërNobarTV
Versionv1.0
Masat8 MB
ZhvilluesBigDev Indie
Emri i Paketuesitcom.bigdev.nobartv
ÇmimiFalas
Kërkohet Android4.1 dhe Plus

Pikat kryesore të aplikacionit

Aplikacioni që ne ofrojmë këtu është krejtësisht i ri. Për më tepër, është e lehtë për t'u instaluar në çdo smartphone Android. Megjithatë, disa përdorues celularë mund ta gjejnë këtë aplikacion krejtësisht të ndryshëm. Kështu këtu ne do të rendisim në detaje opsionet kryesore të aksesueshme. Leximi i këtyre pikave kyçe ndihmon për të kuptuar lehtë aplikacionin.

Pa pagesë për t'u shkarkuar

Versioni celular që ne ofrojmë këtu është plotësisht falas për t'u shkarkuar me një klik. Thjesht shkarkoni versionin më të fundit të aplikacionit. Pas kësaj, aktivizoni burime të panjohura nga cilësimet e celularit. Pasi të jetë instaluar aplikacioni, tani hyni në panelin kryesor dhe shijoni shikimin e kanaleve të ndryshme IPTV.

Një përzgjedhje e gjerë e kanaleve

Sipas faqes zyrtare, NobarTV Android mbështet më shumë se 11 kanale të ndryshme televizive premium. Shumica e IPTV-ve të aksesueshme mbulojnë ngjarje sportive. Më tej, e njëjta kategori gjithashtu mbështet televizorët e lajmeve IPTV për të parë. Mos harroni, versioni tjetër i ri do të mbulojë IPTV të tjera të rastësishme brenda listës.

Pa Regjistrim / Pa Abonim

Shumica e aplikacioneve Android konsiderohen premium dhe kërkojnë një abonim. Kur bëhet fjalë për këtë aplikacion celular, atëherë ai është plotësisht falas. Për më tepër, ajo kurrë nuk kërkon një licencë regjistrimi ose abonimi. Këtu përdoruesit celularë mund të hyjnë lehtësisht në panelin kryesor dhe të shijojnë transmetimin e drejtpërdrejtë.

Ndërfaqe miqësore për celularin

Aplikacioni celular që ne ofrojmë këtu është plotësisht falas dhe i përgjegjshëm. Më tej, zhvilluesit integrojnë veçori shtesë duke përfshirë përkujtuesit e njoftimeve dhe një luajtës video të integruar. Për më tepër, zhvilluesit integrojnë këta serverë të shpejtë të përgjegjshëm për transmetim të qetë.

Fotografi të ekranit

Si të shkarkoni NobarTV?

Atje shumë faqe interneti pretendojnë se ofrojnë aplikacione të ngjashme falas. Por në realitet, ato platforma të aksesueshme në internet po ofrojnë skedarë të rremë dhe të korruptuar. Pra, çfarë duhet të bëjnë përdoruesit celularë në një situatë të tillë kur të gjithë ofrojnë skedarë fals?

Në këtë situatë, ne rekomandojmë përdoruesit e celularëve të vizitojnë faqen tonë të internetit. Sepse këtu në faqen tonë të internetit ne ofrojmë vetëm aplikacione autentike dhe origjinale. Për të shkarkuar aplikacionin më të fundit Android, ju lutemi klikoni në butonin e ndarjes së lidhjes së shkarkimit të drejtpërdrejtë.

Pyetje e bëra më shpesh

A kërkon aplikacioni një licencë?

Këtu kanalet IPTV të aksesueshme janë plotësisht falas dhe nuk kërkojnë kurrë një licencë abonimi.

A i mbështet aplikacionet reklamat?

Përdoruesve celularë u ofrohet transmetim pa reklama me një opsion me një klikim.

A është e mundur të shkarkohet aplikacioni nga Google Play Store?

Versioni i fundit i aplikacionit është i aksesueshëm vetëm për t'u marrë nga këtu me një klik.

Përfundim

Përdoruesit e Android që duan të shikojnë ngjarjet më të fundit në internet pa asnjë kufizim. Më pas, në këtë drejtim, ne u rekomandojmë atyre përdoruesve celularë të instalojnë aplikacionin NobarTV. Këtu aplikacioni ofron liri të plotë për të shijuar transmetimin e drejtpërdrejtë të programeve televizive pa asnjë regjistrim ose abonim.

Shkarko Linkun

Lini një koment